Aleks Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Radovic bas prijatno iznenadjenje, ali ako bude morao da dijeli minute sa Lucicem ispadamo nakon grupe.
Dzo23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Opasna generacija. Mnogo dobrih igrača u najavi. Ali ovaj mali Bačko, pljunuti Jokara. Nadrealno 😂 2
Del Piero Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Da, iz Backa bas izbija kosarka, vidi se to u svakom kontaktu sa loptom. 3
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 37 minutes ago, Aleks said: Radovic bas prijatno iznenadjenje, ali ako bude morao da dijeli minute sa Lucicem ispadamo nakon grupe. Ma tek prva utakmica, mora da raspodeli minute, da ne pocrkaju do finiša prvenstva. Kad krenu utakmice na ispadanje valjda će se skratiti rotacija.
drgnk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bačko, odlična leđna tehnika, mekana ruka, Jokićevski post-up. 👍
Aleks Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 23 minutes ago, Stiletto said: Ma tek prva utakmica, mora da raspodeli minute, da ne pocrkaju do finiša prvenstva. Kad krenu utakmice na ispadanje valjda će se skratiti rotacija. Mogao je da ih da Bikicu, makar je ulog za buducnost.
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bačko je stvarno dobar, ogroman potencija. Meni je i ovaj Marjanović ok, jako dobro se kreće.
Bojdo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 210-213 Cini se da oma veliki raspon ruku. Edited 9 hours ago by Bojdo 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, Dzo23 said: Ali ovaj mali Bačko, pljunuti Jokara. Nadrealno 😂 Još i nosi br. 15. Odličan mali, nema šta. 1
tanasko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Posjetio sam sajt KSS gdje su konacno objavljeni podaci o U-18 sa informacijama o visinama,godistu,klubu odabranih 12 igraca za ovo Evropsko prvenstvo,naravno sa slikama cjelokupnog strucnog staba.Iznenadio sam se za visine nekih igraca.Radovic je 185cm,Lucic 188cm,mislim da su nizi po 2-3 cm.Na drugoj strani svi centri su "skraceni".Backo,Marjanovic i Stojkovic su svi po 208cm visoki, a Ostojic mjeri 212cm.Koliko ja znam svi su preko 210cm.Ovo pisem kada je kod mene 5:12 pm(Phoenix,Arizona). Nadam se da ce ovi iz KSS to vidjeti i ubaciti prave visine.Sportski pozdrav. Edited 2 hours ago by tanasko delete some letters
tanasko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Prije skoro cetiri sata sam napisao post o netacnim visinama pojedinih igraca preuzetih sa sajta KSS u selekciji U-18 juniori 2025.Tu su bile slijedece visine igraca:Radovic 185,Lucic 188,Popovic 196,Bikic 200,Sekularac 200,Srzentic 200,Isailovic 203,Obucina 205,Backo 208,Marjanovic 208,Stojkovic 208,Ostojic 212cm.Bas me interesuje kada ce i da li ce ljudi koji uredjuju sajt KSS ubaciti prave visine igraca,jer su neki igraci skraceni,a nekima je dodato po par cm.Sportski pozdrav. Edited 40 minutes ago by tanasko
Darko Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 43 minutes ago, tanasko said: Prije skoro cetiri sata sam napisao post o netacnim visinama pojedinih igraca preuzetih sa sajta KSS u selekciji U-18 juniori 2025.Tu su bile slijedece visine igraca:Radovic 185,Lucic 188,Popovic 196,Bikic 200,Sekularac 200,Srzentic 200,Isailovic 203,Obucina 205,Backo 208,Marjanovic 208,Stojkovic 208,Ostojic 212cm.Bas me interesuje kada ce i da li ce ljudi koji uredjuju sajt KSS ubaciti prave visine igraca,jer su neki igraci skraceni,a nekima je dodato po par cm.Sportski pozdrav. Ne verujem da ovde ima ljudi iz KSS-a , trebalo bi se njima obratiti valjda. Mada je veća verovatnoća da će otići u junk mail
Recommended Posts