drperce Posted Thursday at 12:56 PM Posted Thursday at 12:56 PM (edited) Nikad mi nece biti jasno kako mozes da budes bek a ne umes slobodna bacanja da sutiras Edited Thursday at 12:56 PM by drperce a
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 01:14 PM Posted Thursday at 01:14 PM Spanci timski za dve klsae bolje. Prelepo igraju. Za sve imaju resenje. I kada nasi odigraju fantasticnu odbranu imaju dobra reseja. Stvarno odlicno postavljeno sve. 1
Maksim Posted Thursday at 01:14 PM Posted Thursday at 01:14 PM Gotovo pobjeze nam utakmica vec u prvom poluvremenu.
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 01:23 PM Posted Thursday at 01:23 PM Odlican rezultat na poluvremenu sa -5. Na golo oko deluje ovo kao laganih 10 razlike za Spaniju. Mnogo sam impresioniran protokom lopte i kretnjama Spanije. Ne secam se kada sam video bolju ekipu sto se toga tice u mladjim kategorijama. Jos imaju ove dzinove koji prikucaju sve ako bace frljoku. Jako zajebana ekipa. 1
Stiletto Posted Thursday at 02:18 PM Posted Thursday at 02:18 PM (edited) Krenuo šut od pola treće i pa-pa Španci! Odoše naši klinci u polufinale! Edited Thursday at 02:19 PM by Stiletto 2
Manu Posted Thursday at 02:20 PM Posted Thursday at 02:20 PM Pavle Nikolić! Postigao je i Mušicki najzad gol iza linije za 3p na ovom prvenstvu. Svaka čast momcima i stručnom štabu, odličan rezultat već sada.
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 02:27 PM Posted Thursday at 02:27 PM Bravo momcima. Zgaziše ih na kraju potpuno. Pavle Nikolić glavni baja u kraju.
Dzo23 Posted Thursday at 02:30 PM Posted Thursday at 02:30 PM Svaka čast Malini! Ekipa bez neke veće "zvjezde", a gaze sve redom. Naučio je izgleda uz Karija dosta toga. 👌 1
Ječmendo Posted Thursday at 03:09 PM Posted Thursday at 03:09 PM Odlično igraju momci. Za razliku od U-19 ova ekipa ima karakter, borbenost i timski duh. Ne bih se iznenadio da uzmu zlato...
Miki8 Posted Thursday at 03:25 PM Posted Thursday at 03:25 PM Za razliku od U19, ovde su svi zdravi i dosli su na vreme na pipreme a ne sa raznih kosarkaskih kampova. Kako li smo dobili ove sto lepo igraju timski.
Stiletto Posted Thursday at 03:44 PM Posted Thursday at 03:44 PM Ovoj generaciji po godinama pripadaju i Topić, Marković, Bošnjaković...?
Bad Posted Thursday at 03:48 PM Posted Thursday at 03:48 PM 3 minutes ago, Stiletto said: Ovoj generaciji po godinama pripadaju i Topić, Marković, Bošnjaković...? Da.
Bojdo Posted Thursday at 03:52 PM Posted Thursday at 03:52 PM Da, to je ta generacija koja je na U18 dobila (kasnije ce se ispostaviti) precjenjenu spansku generaciju u finalu.
MikiMilane Posted Thursday at 04:54 PM Posted Thursday at 04:54 PM 1 hour ago, Stiletto said: Ovoj generaciji po godinama pripadaju i Topić, Marković, Bošnjaković...? kao i Sarr, Risacher, Salaün, Traoré, Beringer i Essengue za 🇫🇷.
ChrisJudd Posted Thursday at 05:21 PM Posted Thursday at 05:21 PM Deluje da je ovo poslednja šansa za seniore za zlato. Jedino može da nas spase najavljeno pomeranje granice za penziju u Francuskoj, pa da onaj nastavnik fizičkog upropasti i nove generacije. 1 1 2
tanasko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Sretno U-20 selekciji u polufinalnom mecu sa Italijom.Samo hrabro,disciplinovano i strpljivo u mecu sa prgavim protivnikom.Vec su napravili dobar rezultat ulaskom medju 4 najbolje ekipe pobijedivsi Francusku i Spaniju. Edited 11 hours ago by tanasko
Bojdo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Italijane su dobili Nijemci koji se sada bore za opstanak, mislim da cemo ovo dobiti.
mister-no Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bogami Italijani za sada deluju viši, brži, skočniji.. Naročito ovi naturalizovani. Ali ima da se igra još ajmo plavi
Princeton Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Italijani ušli sa dosta više energije. Presing po čitavom terenu, kontrolišu reket, još ubaciše i par trojki. Moraćemo i mi malo da fizikališemo, nije lako osvojiti medalju, mora se uznojiti.
drgnk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni ovaj Mikić ne liči na košarkaša, iskreno. Deluje mi nekako dežmekasto, smotano. A onda se iznenadih da je visok 2.11. 😲
Recommended Posts