Miki8 Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 (edited) Dzaba kada ne znas da odgovris na pitanje , posto odgovor nemas a ne znas ni da procitas postavljeno pitanje🙂 Edited July 29, 2023 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 (edited) Evo pipremna utakmica pred U17 SP, gde smo ih dobili u gostima. Jovic je imao dva brutalna zakucavnja preko Mare odmah u prva dva minuta meca. Njima nije igrao Almansa kao sto ne igra ni na ovom turniru a nama Topic. Ocekivao sam da ovo bude finale EP , samo je steta sto ni mi nii oni nismo u punim sastavima. Edited July 29, 2023 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 (edited) Meni je Pavle Nikolic fino iznenadjenje, ima ocigledan talenat za kosarku i poentiranje. Odlicno se snalazi u reketu, ima igru ledjima, korektan sut za 3. Sa druge strane, i drugi Curcic deluje dosta tanko. Ima neke dobre poteze, ali generalno slab na lopti, ne vidim tu nista specijalno kod njega. Bosnjakovica nisam gledao pre ovog turnira, ocekivao sam drugacijeg igraca, u smislu da ce vise igrati sa loptom i da je u stanju da kreira (obzirom da je u Realu), ali vise igra kao prasinar. Vise me on podseca na Kalinica nego Nikolic. Doduse Bosnjakovic je 2006. Edited July 29, 2023 by Del Piero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 Bosnjakovic ce sledece godine biti glavni igrac reprezentacije, ovde mu je uloga u ekipi svedena jos nize nego sto je bila kod Avramovica prosle godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 (edited) Ova generacija je osvezenje za oci nakon trauma koje sam dozivljavao gledajuci Djokicevu i Cankovu selekciju. Bas tanke generacije. U perspektivi, iz ove generacije mozemo ocekivati vise seniora nego iz dve starije. Edited July 29, 2023 by Admiral 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 1 hour ago, hk1 said: ima li nade jovic da zaigra sutra? Ne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 44 minutes ago, Admiral said: Ova generacija je osvezenje za oci nakon trauma koje sam dozivljavao gledajuci Djokicevu i Cankovu selekciju. Bas tanke generacije. U perspektivi, iz ove generacije mozemo ocekivati vise seniora nego iz dve starije. pa i 2004 generacija je bila 3 prosle godine od jako slabe 2003 generacija,sjajan uspeh zamalo da pobedimo osvajace turnira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 Mali Mušicki je pravi ker, kakav pritisak vrši na lopti, instinkti, brze ruke, borbenost... Skoro nisam video boljeg kradljivca na ovom nivou, a ima i nešto plejmejking talenta, šteta samo što nije malo viši i duži. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 9 minutes ago, vlaDixXx said: pa i 2004 generacija je bila 3 prosle godine od jako slabe 2003 generacija,sjajan uspeh zamalo da pobedimo osvajace turnira Manje vazno da li smo osvojili ili ne, bitno je da ta selekcija ima perspektivu i u seniorskoj kosarci. Npr na ovoj Sonetovoj generaciji se vidi da ima materijala, Topic, Markovic , Jovic…. . Jos ako osvoje idealan spoj. 2003 I da su ih pobedili, ne menja perspektivu tih igraca u seniorskoj kosarci. Petrovic koji je jedan od kljuceva tog tima, pitanje kakva mu je perspektiva zbog fizickih limita koje ima. Daj Boze da gresim i da svi igraju seniorsku na max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 (edited) https://sportklub.n1info.rs/blog/blog-ostalo/canak-za-sk-bez-minuta-i-samopouzdanja-talenat-ne-pomaze/ sjajan intervju Nenada Canka Covek je sve objasnio, vec sad je vrhunski trener Ovi mladi 2005 ako ne budu igrali profesionalnu kosarku nista od njih nema "Osim Nikole Šaranovića (FMP), ostali reprezentativci iz naših klubova, ne mogu da se pohvale iskustvom sa mečeva. Tako je Mihailo Petrović (Borac), koji nam je bio prvi plejmejker, sezonu presedeo na klupi." Mihailo Petrović sedeo je na klupi amerikancu Boldvinu, koji je nivo KLS igraca,skroman igrac „Ima tu talentovanih, žao mi je što imaju malu klupsku minutažu. Barem su kroz mečeve na EP dobili nešto igračkog samopouzdanja“. Problem su stranci,u KLS ima ih 4, u Abi nema granice sta bre ima nasa kosarka sto Partizan,Zvezda,FMP i Mega imaju neogranicen broj stranaca, sto blizanci imaju neogranicene budzete uskoro bice cele ekipe stranaca Edited July 29, 2023 by vlaDixXx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hk1 Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 petrovic je dosao u borac recimo na trecini sezone, borac je bio u ocajnoj situaciji bez ijedne pobede dobio je odredjenu sansu u prve3,4 utakmice, nije se narocito pokazao (sasvim ocekivano, mlad igrac, prvi put na tom nivou, ekipa u ocajnoj formi, opterecena rezultatima) posle 2,3 kola malina je smenjen, ekipu preuzeo mijatovic, doveli boldvina, sa njim vezali dve pobede i jbg, ziheraski mijatovic se oslonio na dalje na u tom trenutku boljeg igraca naravno da boldvin nije kls nivo, uz hejla ili posle hejla ubedljivo najbolji spoljni borca, igrao je sve bolje kako je sezona odmicala meni je zao sto mladi igraci ne dobijaju sansu kao navijacu borca mi je zao sto se vise ne oslone na mlade, mislim da je to bukvalno jedini nacin da naprave iskorak ( i sami mladi igraci, ali pricam o klubu trenutno) od dovodjenja polovnjaka, kad si u donjem domu po plateznoj moci, nikad neces napraviti iskorak, osudjen na tavorenje ali daleko od toga da je to jednostavno kao prvo, mogucnost da se dodje do mladih talentovanih igraca takvi ce uvek pre izabrati blizance, megu, zvezdinu filijalu, spanske klubove, koledz... manje vise, borac je osudjen na ono sto proizvede ova sezona ce im ovisiti od toga kakvu ulogu daju nikolcu i curcicu(ako uopste ostane), cak se usudjujem reci da bi i na duze staze ta odluka mogla imati velike posledice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 (edited) 1 hour ago, Admiral said: Manje vazno da li smo osvojili ili ne, bitno je da ta selekcija ima perspektivu i u seniorskoj kosarci. Npr na ovoj Sonetovoj generaciji se vidi da ima materijala, Topic, Markovic , Jovic…. . Jos ako osvoje idealan spoj. 2003 I da su ih pobedili, ne menja perspektivu tih igraca u seniorskoj kosarci. Petrovic koji je jedan od kljuceva tog tima, pitanje kakva mu je perspektiva zbog fizickih limita koje ima. Daj Boze da gresim i da svi igraju seniorsku na max. Znam da zvucim kao pokvarena ploca ali u ovoj 2005-2006 ima jos dosta igraca koji imaju potencijal da postanu seniorski reprezentativci, prvi plej sa U17 SP ne igra na ovom turniru a bio je odlican tamo, jedini igrac u nasoj ekipi koji se nije gubio protiv americkog pressing-a. Ako iz ove generacije ne izvucemo barem pet seniorskih reprezentativaca, treba da ugasimo kosarku. Za mene licno je po sirini i dubini ova generacija mnogo bolja i kvalitetnija od one 1994-1995, mada ta je izbacila najboljeg centra danasnjice. I ne mora svaka generacija da bude bas jaka ali treba da ima jednog ili dva igraca koji bi mogli biti na raspolaganju seniorskoj reprezentaciji. Na primer Saranovic i Jovic iz 2003-eg godista, Djurisic iz 2004, ovi momci iz 2005-og i nize i tu odmah imamo bazu. Ali kao sto je vec napisano, ti momci trebaju da dobiju sansu u klubovima za koje igraju. Edited July 29, 2023 by Miki8 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 (edited) O tome ja govorim, sad igramo finale Ako iduce godine ne budu igrali profesionalno, uz dobre minute, nema nista 2005 generacije Topic ako ne ode u Megu, gubimo budeceg Nba igraca Markovic je rezerva Jovicu, ali ako ne dovedu jos nekog stranca Vukovic tesko da ce dobiti neku sansu kod Stefanovica, tamo sve stranci igraju Klinci u Borcu nece dobiti sansu kod Mijatovica, sto je paradoks, posto je vecinu trenerske karijere trenirao mladje selekcije, ali eto ne daje nikakvu sansu mladima.. Canak, koji sigurno zna bolje od svih strucnjaka sa raznih foruma, kaze da Saranovic i Petrovic, pa i Belic imaju reprezentativni potencijal (za Saranovica da bude standardni član), da ne zaboravimo Radovanovica koji je unisten u Partizanu... Ali dzabe to ako Saranovic igra malo u Fmp, i coskari Petrovic i Radovanovic uopste ne igraju. Belic pauzirao pola godine da bi otisao na koledz, tamo je malo igrao... I Sale Djordjevic, cudi se odkud toliko novca, i zasto se dovodi toliko stranaca, on sam kaze da nije navikao na takvo okruženje. Ali sta znaju pravi strucnjaci u ovom sportu Edited July 30, 2023 by vlaDixXx 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Pa tako se radi godinama, menjaš domaće talentovane klince za strance koji su čisti mediokritet. Kako bilo koji mlad igrač da napreduje kada ne igra i kada je rezerva nekom strancu koji je možda bolji od njega. Razumem strance u Aba ligi ali u KLS je to čista besmislica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 14 hours ago, vlaDixXx said: Mihailo Petrović sedeo je na klupi amerikancu Boldvinu, koji je nivo KLS igraca,skroman igrac jel taj boldvin igrao 40 minuta ili je bilo 10-15mins za mihaila petrovica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 2 minutes ago, uini said: jel taj boldvin igrao 40 minuta ili je bilo 10-15mins za mihaila petrovica? Hale i Baldvin igrali pa skoro 40 minuta svaku utakmicu Boldvin igrao jako slabo aba 2 rang u Borcu iz Banja Luke, nista specijalno ni u Borcu iz Cacka Borac u mladjim kategorijama osvajao i kadetsku i juniorsku ligu, niko nije dobio sansu od te dece, kao da je Borac neka ekipa, niti imaju novca, ni dovoljno igraca, ali nemaju hrabrosti nekom mladom igracu da daju sansu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 (edited) Markovic ce verovatno u OKK Beograd na ustrb Jelavica iz hrvatske koji igra na istoj poziciji. Topic ide u Megu valjda je vec dogovoreno. Stankovic i Radosic bi trebali da budu deo Igokeine rotacije sledece sezone. Oni su vec debitovali na nekim utakmicama prosle sezone. Ne znam sta je sa Gacicem, jel on produzio ugovor sa CZ??? Negde sam procitao da je trebao da ide na koledz. Ako je potpisao za CZ logicno bi bilo da ga odmah prebace u FMP i da bude deo rotacije ali i u tom FMP-u ne forsiraju igrace iz mladjih kategorija Crvene Zvezde. Edited July 30, 2023 by Miki8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 2 hours ago, vlaDixXx said: Hale i Baldvin igrali pa skoro 40 minuta svaku utakmicu To bas i nije tacno. Boldvin je igrao 28min u proseku a igrao je samo 17 od 26 utakmica u regularnom delu. Tek sa Helios-om, kad je bilo bitno da se prezivi u ABA1, Boldvin je odigrao 35min (Hejl 33min, minut-dva vise nego u regularnom delu ali on je SG, ne ide u pricu sa Petrovicem koji je PG). Dakle, sto se minuta tice - bilo je mogucnosti za Petrovica (ili bilo kog drugog igraca, domaceg ili stranog). Zasto Petrovic nije dobio vise - ne znam, ne vidim da ih je nesto zasluzio igrama koje je pokazao a da li je zasluzio vise kroz trening to vec ne mogu da znam. 2 hours ago, vlaDixXx said: Boldvin igrao jako slabo aba 2 rang u Borcu iz Banja Luke, nista specijalno ni u Borcu iz Cacka 30min, 15.5p, 53% za 2p, 28% za 3p, 54% za 1p, 3.4 skoka, 6.1 asistencija na 2.8 izgubljenih, indeks 15.2. Nije nesto posebno ali nije neka WOW igra svakako. 2 hours ago, vlaDixXx said: Borac u mladjim kategorijama osvajao i kadetsku i juniorsku ligu, niko nije dobio sansu od te dece, kao da je Borac neka ekipa, niti imaju novca, ni dovoljno igraca, ali nemaju hrabrosti nekom mladom igracu da daju sansu Slazem se da je moglo vise sanse da se da, ali prethodne sezone su bili bas losi generalno, borili se za opstanak. Da su bili u nekoj "sigurnoj zoni" verovatno bi dobili vise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hk1 Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 veceras pajo pakuje dugajliju kao nekad savic sabonisa, cure hapsi spanske bekove i zlato je nase 😜 sto se borca tice, da bilo bi bolje da je ostao malina, ali verujem da ce i ovako ove sezone pre svega nikolic dobiti ozbiljne minute sve ostalo bi bilo potpuno suludo i raspored na startu ide na ruku, proteklih godina je borac po pravilu imao pakao raspored na pocetku (prve godine u prva tri kola partizan, zvezdu i buducnost) i onda kad krenu porazi, pritisak, slabo ima mesta za mlade a jbg, nemaju privilegiju kao fmp da zvezda posalje pojacanja na pozajmicu ili kao mega da misko izvuce nekog slobodnog agenta a i stasali su malo klinci, nisu oni prosle godine bili za ozbiljniju minutazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Dobice sansu kao i Curcici ili Petrovic sedenje na klupi,pa onda na koledz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 17 hours ago, vlaDixXx said: https://sportklub.n1info.rs/blog/blog-ostalo/canak-za-sk-bez-minuta-i-samopouzdanja-talenat-ne-pomaze/ sjajan intervju Nenada Canka Covek je sve objasnio, vec sad je vrhunski trener Ovi mladi 2005 ako ne budu igrali profesionalnu kosarku nista od njih nema "Osim Nikole Šaranovića (FMP), ostali reprezentativci iz naših klubova, ne mogu da se pohvale iskustvom sa mečeva. Tako je Mihailo Petrović (Borac), koji nam je bio prvi plejmejker, sezonu presedeo na klupi." Mihailo Petrović sedeo je na klupi amerikancu Boldvinu, koji je nivo KLS igraca,skroman igrac „Ima tu talentovanih, žao mi je što imaju malu klupsku minutažu. Barem su kroz mečeve na EP dobili nešto igračkog samopouzdanja“. Problem su stranci,u KLS ima ih 4, u Abi nema granice sta bre ima nasa kosarka sto Partizan,Zvezda,FMP i Mega imaju neogranicen broj stranaca, sto blizanci imaju neogranicene budzete uskoro bice cele ekipe stranaca Meni je Petrović vrh igrač, gledao sam 2-3 tekme, ali kad vidim igrača na ulazu da menja ritam onako znam da će biti nešto od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Srećno deco!!! Koncentracija i kontrola skoka. Udavite ih agresivnošću, ajmo Tope! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Ima li kakav YT link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Njemačka pobjedila Francusku, tako da je sada jasno da su u finalu najbolje ekipe bez obzira na žrijeb. Plus, mi smo jedini dobili ove Francuze u pripremama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 21 minutes ago, Ne sam Safete said: Ima li kakav YT link 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts