Boujee Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Bojdo koliko ide na SP dogodine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 1 hour ago, realno *w said: Dobiše klinci Slovence u 1/8 finala, 67-64. Čekamo protivnika Španija Nemačka, što će vrlo verovatno biti ovi prvi. http://www.fiba.basketball/europe/u16/2019/game/1308/Serbia-Slovenia#tab=overview Nekorektno od Slovenaca sto svercuju Jaku Klobucara u U16 ekipi 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 (edited) Biće teško protiv Spanaca, jer imaju inteligentne spoljne igrače. Igraju racionalnu i taktički odličnu košarku u oba smjera. Nema nikoga ko odskače ali su duboki. Naša šansa je u tome što su generalno niški, pa bi skok mogao biti na našoj strani. Ako Radovanovic bude na nivou kao protiv Grka i Francuza, imamo šansu. Meni se kod Spanaca pogotovo svidja mali Nunes( 2004), pregled igre i lucidnost Teodosicevska https://www.youtube.com/watch?v=IKCOAZNSJrM Juče je takodje imao par odlicnih asistencija, a ova se izdvaja https://twitter.com/FIBA/status/1161305483577368576 Edited August 14, 2019 by Bojdo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Klobučar znači šeširdžija, prenerazio sam se kad sam pre neki dan pročitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 SLOVENIA BALL 2019 VABLJENI IGRALCI : Jernej Bolčina (Ajdovščina) Jan Vide (Helios Suns) Nik Urbanija (Hrastnik) Nejc Dizdarević (Janče) Patrik Špeh (Jesenice) Alej Kump (Lesdog Kočevje) Matia Fiore (Mesarija Prunk) Andrej Pandža (Mesarija Prunk) Samo Vrabec (Nova Gorica ml.) Lon Ličan (Cedetiva Olimpija) Luka Šmitran (Cedevita Olimpija)Andrej Mušicki (Portorož) Peter Bandelj (Slovan) Bakir Mehinagić (Zagorje) Filip Pirš (Zlatorog) REZERVE: Timotej Pišot (Ajdovščina) Maj Macele (Krka) Maj Jedretič (Parklji) Nick Belužić Rajh (Sani Maribor) STROKOVNI ŠTAB: Uroš Drevenšek (glavni trener) Aljaž Belingar (pomočnik trenerja) Luka Mittag (pomočnik trenerja) Marko Aupič (fizioterapevt) Nesterović i Slovenci nisu odustali od krađe Mušickija. Mali Šapčanin pozvan u U14 reprezentaciji za ovogodišnji tunir Slovenia Ball. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 (edited) Mozemo da igramo protiv Spanaca, ocekivao sam vecu razliku u kvalitetu na njihovu stranu. Radovanovic igra sa sjajnim samopouzdanjem edit: nista, nadam se da je jos neko gledao ovo... Edited August 14, 2019 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Videh kraj. Bas glupo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Nisam gledao utakmicu, ali ako je za ono podelio tehničku bez prethodnog upozorenja onda je sudija prvoklasno smeće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Tehnička je 1/1 čista po pravilima koja su tu već cijelu sezonu. Nema upozorenja u zadnje 2 minute, zato se i daje onaj znak rukom prije nego što se uruči lopta izvođaču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 14, 2019 Author Share Posted August 14, 2019 Vidim i Hrvati nakon produzetka izgubili od Francuza. Za pobjednike onaj dugi na V 12+21+8blk. Kod Hrvata igra Radja, da li je sin Dinov? Inace, sjedi na klupi, nema minute? Nepotizam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Jeste Dinov, čist nepotizam. Još su i dobro prošli, da nije došlo do smene selektora seniorske repke, poziv bi sigurno dobio Skelinov malac, Andre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 (edited) 12 hours ago, Boujee said: Klobučar znači šeširdžija, prenerazio sam se kad sam pre neki dan pročitao. * iz riječi klobuk ** 2 različita naglaska...profesija vs. prezime https://fran.si/iskanje?View=1&Query=klobučar Edited August 14, 2019 by Asterion 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 ... Nesterović i Slovenci nisu odustali od krađe Mušickija. Mali Šapčanin pozvan u U14 reprezentaciji za ovogodišnji tunir Slovenia Ball. Da li je "krađa" baš pravi izraz ili onako, malko populističko dizanje emocija? Jer...1. Niko mu nije turio kesu na glavu, vezao mu ruke i ugurao u beli kombi2. Poziv je poziv - može biti prihvaćen a i ne mora. U svakom slučaju, odluka koja bude doneta je stvar samo njega i njegovih roditelja / menadžera(?). I sigurno će biti rukovođena njegovim najboljim interesima. Kakva god da je treba je pozdraviti i ne stvarati a priori negativnu atmosferu krađe/otimačine igrača.Takav pristup nas je umalo koštao nastupa jednog Jokića za repku.Usput, mali je fanatični zvezdaš tako da... :)nota bene.Znam da gledano sa strane može da boli kad/ako "naši" mladi igrači igraju negde drugde, nastupaju za "nekog drugog" itd... ali... budući da sam sticajem okolnosti u svetu košarke baš njegovog godišta, veruj mi da puno roditelja okolnih generacija nema nikakav sentimentalni odnos prema igranju za bilo kakve ovdašnje selekcije posle paklenih iskustava sa protekcijom, nepotizmom, plaćenim igranjem i ostalim lepotama iz repertoara ovdašnjih, pogotovo "velikih", klubova...Aj da ne lajem više, drugarski & sportski pozdrav. [emoji106]Sent from my SM-N950F using... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 26 minutes ago, fancy said: Da li je "krađa" baš pravi izraz ili onako, malko populističko dizanje emocija? Jer... 1. Niko mu nije turio kesu na glavu, vezao mu ruke i ugurao u beli kombi 2. Poziv je poziv - može biti prihvaćen a i ne mora. U svakom slučaju, odluka koja bude doneta je stvar samo njega i njegovih roditelja / menadžera(?). I sigurno će biti rukovođena njegovim najboljim interesima. Kakva god da je treba je pozdraviti i ne stvarati a priori negativnu atmosferu krađe/otimačine igrača. Takav pristup nas je umalo koštao nastupa jednog Jokića za repku. Usput, mali je fanatični zvezdaš tako da... 🙂 nota bene. Znam da gledano sa strane može da boli kad/ako "naši" mladi igrači igraju negde drugde, nastupaju za "nekog drugog" itd... ali... budući da sam sticajem okolnosti u svetu košarke baš njegovog godišta, veruj mi da puno roditelja okolnih generacija nema nikakav sentimentalni odnos prema igranju za bilo kakve ovdašnje selekcije posle paklenih iskustava sa protekcijom, nepotizmom, plaćenim igranjem i ostalim lepotama iz repertoara ovdašnjih, pogotovo "velikih", klubova... Aj da ne lajem više, drugarski & sportski pozdrav. Sent from my SM-N950F using... Ko hoće nešto da učini, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje. Post scriptum : U Zvorniku psi laju, a karavane prolaze! Ko razume, shvatiće! Sent from my OPPO Find X using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Pa dok se guraju "škobalji" odlaziće nam dečaci u druge reprezentacije. Tih "škobalja" ima u svakoj selekciji Srbije Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 (edited) Škobalj nije guran, jednostavno upao je u U18 selekciji jer zbog raznih okolnosti nismo mogli da računamo na Mušikića, Tarlaća, Vujisića ili čak Milivojevića koji je trenutno slabiji ali deluje dosta perspektivniji. Edited August 14, 2019 by serbianhoops Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 (edited) Da li smo ikada imali lošije rezultate u istoj godini što se tiče mlađih kategorija? Naravno, mnogo je važnije da izbacujemo igrače nego da imamo puki rezultat. Ali ovo je zabrinjavajuće. Edited August 15, 2019 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Fora bi bila imati dogodine tamnoputu spoljnu liniju na U16 EP: Malik • Greg • Marqus • Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 9 hours ago, fancy said: Da li je "krađa" baš pravi izraz ili onako, malko populističko dizanje emocija? Jer... 1. Niko mu nije turio kesu na glavu, vezao mu ruke i ugurao u beli kombi 2. Poziv je poziv - može biti prihvaćen a i ne mora. U svakom slučaju, odluka koja bude doneta je stvar samo njega i njegovih roditelja / menadžera(?). I sigurno će biti rukovođena njegovim najboljim interesima. Kakva god da je treba je pozdraviti i ne stvarati a priori negativnu atmosferu krađe/otimačine igrača. Takav pristup nas je umalo koštao nastupa jednog Jokića za repku. Usput, mali je fanatični zvezdaš tako da... :) nota bene. Znam da gledano sa strane može da boli kad/ako "naši" mladi igrači igraju negde drugde, nastupaju za "nekog drugog" itd... ali... budući da sam sticajem okolnosti u svetu košarke baš njegovog godišta, veruj mi da puno roditelja okolnih generacija nema nikakav sentimentalni odnos prema igranju za bilo kakve ovdašnje selekcije posle paklenih iskustava sa protekcijom, nepotizmom, plaćenim igranjem i ostalim lepotama iz repertoara ovdašnjih, pogotovo "velikih", klubova... Aj da ne lajem više, drugarski & sportski pozdrav. Sent from my SM-N950F using... Mir u svijetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Naši mladi košarkaši napadnuti nožem u Udinama. Srećom niko nije povređen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 A sto presednik spominje promaju u dvorani nista nikom, sta sve nece da koriste kako bi se oprali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Zanimljivo da ove godine, za razliku od prošle nismo poslali niti mušku, niti žensku pionirsku reprezentaciju na poznatom U14 turniru Slovenia Ball. Uz to nismo ni nastupali na letnjoj universiadi zbog bezparice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 On 8/15/2019 at 1:05 AM, serbianhoops said: Škobalj nije guran, jednostavno upao je u U18 selekciji jer zbog raznih okolnosti nismo mogli da računamo na Mušikića, Tarlaća, Vujisića ili čak Milivojevića koji je trenutno slabiji ali deluje dosta perspektivniji. "nije šija nego vrat" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Steta, nista od SP. O ovoj generaciji cemo suditi kad bude kompletna i kad se budu priblizili seniorskoj kosarci. Tvrdim da ova generacija ima potencijal da dadne 3-4 dobra seniorska igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts