Gojko Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 (edited) 3 hours ago, Kronostime said: Фор тхе рецорд - политичким транспарентима није место на утакмицама, а ко хоће да брани Косово и остале колевке слободан је да оде тамо и докаже се. Ако сме. PS. Eto, i na cirilicu me nateraste. Ja ne znam o kakvim transparentima je reč, ali epitet "smrdljivo" ne znam na koga se odnosi. Ako možeš da objasniš..... Edited March 29, 2023 by Gojko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 7 minutes ago, Fat Zadd said: A zbog cega ga ne bi postavio? Zbog dobrog ukusa?Ne branim ja da postavlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 A zasto bi to postavljao?I zbog cega?Interesantno Oprosti ali ovakav odgovor od moderatora mi deluje kao cenzura. Pitao sam gde bi mogao da postavim. Ako već treba da kažem razlog postavljanja a ne vidim zašto bi trebao razlog, meni je recimo zanimljiv kulturološki čin od čoveka koji je obišao svet. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Napisao je @MetalHead pre nego što je zaključao tatu, uptavo na toj temi, da cilj ovog foruma nije da promoviše RSB/GTR upise. Ni jedan drugi razlog ne postoji da kačiš ovo što hoćeš osim da se sablažnjavaš nad seljačinom Željkom Obradovićem, kog pak GTR prikazuje kao ne znam ni ja kakav simbol kulture i ispravnost. Ni jedno ni drugo nije tačno. U pitanju je običan čovek sklon greškama i nerezonskim potezima. Jedino što ga razlikuje od ostalih je što je enormno uspešan košarkaški trener. Batalite više to. Imate gomilu lokacija na webu gde možete da serete po Partizanu, Željku, Čoviću, Zvezdi...po nahođenju, pa još i da budete cenjeni i poštovani na osnovu toga. Citat Metalheadovog upisa. Quote Ne zelimo da ovaj forum, pa ni u jednoj temi, pretvorimo u RSB/Partizan.net/Avangardu i slicne. Ne znam šta više nije jasno. OVO NIJE FORUM ZA TAKVE UPISE. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 13 minutes ago, ivan9 said: Ako već treba da kažem razlog postavljanja a ne vidim zašto bi trebao razlog, meni je recimo zanimljiv kulturološki čin od čoveka koji je obišao svet. Zanimljiva tema, malo sam istrazio forum, evo par tema gde bi bilo prigodno: Zivot u Srbiji Kakvi su danas ljudi Zablude o zivotu u inostranstvu 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Meni je presmesan ban od 15 dana jer sam rekao da je Lessort hodajuca krivicna prijava - dan pre nego sto je zaista dobio krivicnu prijavu ahahaha. 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 9 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Meni je presmesan ban od 15 dana jer sam rekao da je Lessort hodajuca krivicna prijava - dan pre nego sto je zaista dobio krivicnu prijavu ahahaha. 😄 Dobro pusti to sada, reci ti meni gde da igram prelaz u kosarci jer sam sinoc stavio na Partizan pri pocetku poslednje cetvrtine ali nije proslo... Mozda veceras na preokret Valensije protiv Zvezde? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 16 minutes ago, Kooineeperk said: Dobro pusti to sada, reci ti meni gde da igram prelaz u kosarci jer sam sinoc stavio na Partizan pri pocetku poslednje cetvrtine ali nije proslo... Mozda veceras na preokret Valensije protiv Zvezde? 😄 Zar @Valensija nije vas? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Samo da pruzim podrsku bratu i izdajniku kosova @uvrnuto u borbi protiv nacionalista i laznih puritanaca 4 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 #PravdaZaUvrnuto 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Just now, Kronostime said: #PravdaZaUvrnuto Sad ce te banuje brat na jedan dan, a onda kada budemo protestovali, smanjice na 12 i po sati. 1 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Svi smo mi @uvrnutoi ❤️ 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Uvrnuto je srce foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 11 minutes ago, DameTime said: Svi smo mi @uvrnutoi ❤️ Svako na svoj nacin! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 (edited) 1 minute ago, 4th and Goal said: Uvrnuto je srce foruma Živeo @Kronostime Edited March 29, 2023 by John Terry 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 3 minutes ago, 4th and Goal said: Uvrnuto je srce foruma Dobićemo valjda neku propusnicu za pisanje kad ga ovako odobrovoljimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 14 minutes ago, DameTime said: Svi smo mi @uvrnutoi ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 nadam se da si nju slucajno kvotovao 😄 😄 😄 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 4 minutes ago, John Terry said: Ja sam evropska žena širokih shvatanja, samo napred. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 (edited) 2 minutes ago, Marvin said: nadam se da si nju slucajno kvotovao 😄 😄 😄 Važi za sve nas, ja sam čovek širokih shvatanja 🙂 @DameTime e baš to 🙂 Edited March 29, 2023 by John Terry 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 2 hours ago, John Terry said: Sad ce te banuje brat na jedan dan, a onda kada budemo protestovali, smanjice na 12 i po sati. Sinoc je razmenjivao salove sa navijacima Valensije u Areni, ako ih povede u "obilazak" Pionira crno(belo) vam se pise. To divlja gdi stigne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 (edited) 2 hours ago, DameTime said: Ja sam evropska žena širokih shvatanja, samo napred. 2 hours ago, John Terry said: Važi za sve nas, ja sam čovek širokih shvatanja 🙂 @DameTime e baš to 🙂 Edited March 29, 2023 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 uvrnuto, kronos opet pejstuje medije. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 21 minutes ago, uini said: uvrnuto, kronos opet pejstuje medije. Sad patite 😛 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 A jel mogu ovde da idu i tata postovi? Kad vec ide svasta. Pitam za drugara grobara 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts