Hamilton Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 9 hours ago, djole said: Gore desno mark site read? Nemam to nazalost. Mobile verzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 14, 2020 Author Share Posted September 14, 2020 1 hour ago, Hamilton said: Nemam to nazalost. Mobile verzija Na Hromu? Ako si na Hromu, onda imas u opcijama gore Desktop site, klikni to i na pocetnoj ces dobiti tu mogucnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 (edited) @uini Edited September 16, 2020 by kalistenika u rutini 2 3 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Samo da se zahvalim moderaciji sto je imala sluha i sto su konacno vratili tuzan smajli. Sada forum moze mnogo lakse da se cita. 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 @MetalHead... Metalni, prsko ti 4um... Kako sam uspeo da sam sebe quote-ujem 2,3,4 puta( u kafani)? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 2 minutes ago, John Dies at the End said: @MetalHead... Metalni, prsko ti 4um... Kako sam uspeo da sam sebe quote-ujem 2,3,4 puta( u kafani)? 😄 Smanji dozu 🙂🍻 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 (edited) Dobra odlična 👍 Ukapiralo tele šta je uradilo Edited September 18, 2020 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 🙂 jedino logicno objasnjenje... petak vece... 😄 Videh sta si uspeo, moguce je samog sebe quote-ovati ali zasto si to uradio, zasto 2, 3, 4 puta... kako... 🙂 beats me 😄 Edituj pa ako se opet javlja obrati paznju da sta ti stoji u editoru pre postovanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 @MetalHead ja sam "zajeb'o stvari" ( kao i obično 😄 ) Ali i dalje ima problema kada koristim Mobil Chrome ( pisali smo delimično o tome)... Ali, navikao sam 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Lepo/pametno bi bilo, da moderacija malo počisti topic Koš. rep. Srbije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Sta je ovo, neka navalica novih clanova zadnjih dana. 🙂 Izgleda da je metalni bas ubo sa ovim ljubicastim dizajnom. 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 misle ljudi da je ana.rs 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 2 hours ago, Sector said: Sta je ovo, neka navalica novih clanova zadnjih dana. 🙂 Izgleda da je metalni bas ubo sa ovim ljubicastim dizajnom. Ma to je uini. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 @MetalHead moze li NBA Live topik da se otvori za vrijeme utakmica? - NBA topik je najaktuelniji, i ima masu dobrih postova/tema, pa da se ne izgube tako lako.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 8 hours ago, Princeton said: @MetalHead moze li NBA Live topik da se otvori za vrijeme utakmica? - NBA topik je najaktuelniji, i ima masu dobrih postova/tema, pa da se ne izgube tako lako.. Mislim da bi moglo, nek' moderacija otvora/zatvara kako to obicno biva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Pozdrav ušao sam na forum i sada mi je odjednom ljubičasta tema jel sam pritisnuo nešto pogrešno u podešavanju akaunt naloga? 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Ne, ništa pogrešno nisi uradio... 4um automatski prepoznaje pretenzije i skrivenu maštu 4umasa 😴 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Izašao si iz ormara i otkrio da si lažni Niks a u duši podržavaš Sanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 7 hours ago, oɹəd™ said: Pozdrav ušao sam na forum i sada mi je odjednom ljubičasta tema jel sam pritisnuo nešto pogrešno u podešavanju akaunt naloga? Vox92 forum je prodat vlasnicima Ana.rs foruma i ovo je novi vizuelni identitet. Takodje prodati su svi korisnicki nalozi, svi javni i skriveni postovi i privatna prepiska forumasa. Moderacija je dobila otkaz, celokupna. Dosle su neke devojke sa Ana.rs da moderisu... Resistance is futile, you will be assimilated. A zajebavam se... upgrade-ovali smo software foruma, pa je nova tema bila mnogo svetla, pa smo napravili ovu. Nije konacna verzija 🙂 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 5 hours ago, MetalHead said: Vox92 forum je prodat vlasnicima Ana.rs foruma i ovo je novi vizuelni identitet. Takodje prodati su svi korisnicki nalozi, svi javni i skriveni postovi i privatna prepiska forumasa. Moderacija je dobila otkaz, celokupna. Dosle su neke devojke sa Ana.rs da moderisu... Resistance is futile, you will be assimilated. A zajebavam se... upgrade-ovali smo software foruma, pa je nova tema bila mnogo svetla, pa smo napravili ovu. Nije konacna verzija 🙂 Nije to devojka - to je Zumbul. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 (edited) . Edited September 29, 2020 by Chaos Is Me 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Ono kad čekaš, da se vrate nazad na forum uini, freethrow i ostali... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Asterion - 10 dana trolovanje i spamovanje nba topika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Sto stuca server? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts