Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije


Kurc Emuchelo

Recommended Posts

Sto puta ti je ovde ponovljeno, tata, kakav god bio, je uveden da se takve rasprave, peckanja, trolovanja i slično ne bi vodili na klupskim i opštim temama. Od jednog ili dva posta se odlazilo u širine i dubine i gubila priča o suštini teme. A ne možeš ni da zabraniš priče o budžetima, spornom ponašanju i spoljnim uticajima, kad znamo gde živimo i šta sve čini i utiče na klubove.

 

Dodatno, međusobna netrepeljivost pojedinih forumaša ili prema pojedinim forumašima su postojali bukvalno godinama pre tate i neće nestati ukidanjem istog. To je pokušaj da se spasi ostatak sportskih tema na basketu, pa i fuci, a i da se negde postave prozivke, ali da prođu bez posledica. To što se povremeno napuni bljuvotinama je loše, ali svaka klonja ima tu sudbinu. Neke su i pored toga čiste i sjajne a druge su nažalost kao bojno polje.

 

Da li misliš da će se bez tate, kad dođe prvi derbi u basketu ili kad se približimo kritičnoj fazi plej ofa, voditi akademske rasprave oko suđenja ili šta je ko od aktera kome rekao ili uradio? Hoće, ali juče.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Barkley#34 said:

tata, kakav god bio, je uveden da se takve rasprave, peckanja, trolovanja i slično ne bi vodili na klupskim i opštim temama.

I to bi bilo ok, kad ne bi sluzilo za licna vredjanja, preterana vredjanja javnih licnosti i kojekakve insinuacije (npr. o ubistvima, ne samo bez presude vec i bez optuznice). 

 

Ali... 

Link to comment
Share on other sites

Sve bi bilo OK kad se na Tata temu ne bi spuštao mod sa politike i srao ljudima po glavi nedodirljiv za bilo kakvu sankciju.

Sve ostalo, bio neko nekom simpatičan ili antipatičan, prolazi bez većih iskakanja.

Ko pretera, bude kažnjen, dal' opravdano ili neopravdano, premalo ili previše, stvar je ugla iz kojeg se posmatra. Podložno slobodnom sudijskom uverenju.

Sve u svemu, Tata je jedna lepa tema i tako treba i da ostane.

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Barkley#34 said:

Ne znam zašto se meni obraćaš kada sam već tamo napisao šta mislim na tu temu.

Pa prosto zato sto si ti napisao nesto sa cime se slazem, taj deo sam i izdvojio kao uvod u moj post.

Ne znaci da se ne slazem sa ostatkom. Hteo sam samo da jos jednom istaknem ova nedavna desavanja koja su usrala i Tatu. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Izvoli protumači koje pravilo sam prekršio, banovaću se sam:

 

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

 

Izvoli nađi homofobiju, šovinizam i ad hominem napade u priči oko Ćokija ili…

 

A ti sa svojim warn logom bi trebalo samo da ćutiš i da se pokriješ ušima.

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Ah da, kad je tesko - Pravilnik. 
 

warn log ili sta god ne daje pravo da se nekome zapuse usta ili da ga savest pece sto komentarise diskutabilne situacije. To sto se ti tako nadobudno brecas i pozivas na warn log je tvoj problem. 
 

Porazgovaraj malko sa drugarima iz potkorvlja pa ce ti reknu da to sto si piskarao nije bas lepo i da je neko ranije bio u banovini zbog toga (a nekima se oprastalo). Ruzna praksa je taj sindrom presudjene stvari, epiteta ubice, snajperisanja i slicnih bljuvotina. Malo si odlutao sa svog terena, pao u vatru, ispalio sta ne treba i sad se drndas i glumis uvredjenog dedu. Nemere. 

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Hamilton said:

 

warn log ili sta god ne daje pravo da se nekome zapuse usta ili da ga savest pece sto komentarise diskutabilne situacije. To sto se ti tako nadobudno brecas i pozivas na warn log je tvoj problem. . 


Pozivam se samo na tvoje licemerje.
 

Za ostalo, ima ko će da presudi, ne bi bilo ni prvi, a sigurno neće biti ni poslednji put da sam banovan ako zaslužim, who cares. Odoh na plažu da se sunčam.

Edited by Eddard
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Eddard said:

Za ostalo, ima ko će da presudi, ne bi bilo ni prvi, a sigurno neće biti ni poslednji put da sam banovan ako zaslužim, who cares. Odoh na plažu da se sunčam.

 

bio bi prvi, pošto je na ovom podforumu dozvoljeno nazivati čovića organizatorom ubistva premijera a divčevu ženu ubicom iz kantrimena.

lično sam proverio ovo pre iihajj vremena.

 

tim činom se ovaj forum ne razlikuje suštinski od žute štampe i ostalih bulevarskih digitalnih medija, koji služe da se obavi neka agenda.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

nova i jeste bulevarski sajt, jedino što nisu baš nivo blata kao državni mediji aka svi koje nisi nabrojao ali je to defacto žuta presica.

 

na n1 ili u danasu ne možeš da pročitaš da je čović organizator / naručilac ubistva premijera, da je divčeva žena (ne znam joj ime, izvinjavam se) ubica iz nehata ili da je đilas ukrao 619 miliona. možeš da pročitaš kako xy osoba tvrdi nešto ili kako postoje neka x do y saznanja ali ne i ove tvrdnje koje navodim a koje su istinite zato što se izjavljuju često i puno.

 

ako si na to ciljao @Son_of_a_gun

Link to comment
Share on other sites

i sam popovic kaze da tu nema cinjenica.

Ovo je važno što je on (Simović) do sada izneo, ali ja ocenjujem da smo još daleko, jer je to nedovoljno i tu nema mnogo činjenica. To su samo neke načelne tvrdnje“, rekao je Popović. 

a gosn moderator kaze covic narucio ubistvo, rek'o srdja popovic, a popovic je apostol istine i njegova se ne porice. jebo vas sve covic.

Link to comment
Share on other sites

na n1 ili u danasu ne možeš da pročitaš da je čović organizator / naručilac ubistva premijera, da je divčeva žena (ne znam joj ime, izvinjavam se) ubica iz nehata ili da je đilas ukrao 619 miliona. možeš da pročitaš kako xy osoba tvrdi nešto ili kako postoje neka x do y saznanja

 

Pa to i jeste suština novinarstva, da prenesu vjerno saznanja do kojih su drugi došli, a ne da iznose zaključke i da presuđuju. U svom radu novinar je nezavisan i nepristrasan, njegove emocije i afiniteti ne smiju zaprljati vijest, kao ni uticaj trećih strana. Za svaku vijest postoji kredibilan izvor.

 

Razlika između “žutih” medija koji prenesu šta je neko rekao i vladinih medija je u tome što ovi potonji ne prenose ništa što vlasti nije u interesu a često iskonstruišu nešto što im jeste u interesu na osnovu rekla/kazala informacija, a kad takvih informacija nema oni ih sami izmisle. Šta im teško.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...