Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 27 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Ponekad je korisnije da staneš, malo razmisliš kako izgleda nešto iz tuđih para očiju, pa preispitaš svoje viđenje. Ovo je suština. Najbitnija stvar ne samo u forumskom nego i u pravom životu. 1 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, СтелаРоса said: Drugari, vreme je da se pali odavde. I tako sam u poslednje vreme dosta smanjio aktivnost na temi KKCZ, a sve sto citam ovih dana na temi KKP me je zgrozilo. Tu ima mnogo kvalitetnih forumasa cije sam upise rado citao, ali ocigledno postoji jedna tema gde se mnogo razilazimo i prosto ne zelim da budem deo necega sto mi vredja inteligenciju. Izvinjavam se ako sam bilo koga ikada uvredio. Svima zelim sve najbolje i ako Bog da da se cujemo u nekim lepsim vremenima. Probaj malo da se samoizoluješ, da smanjiš aktivnost na forumu. Više čitaj, udaraj reakcije. Meni je to pomoglo na nekim društvenim mrežama. Na FB sam vrlo malo aktivan, Linkedin nikad nisam ni obnovio nakon inicijalnog brisanja. Kad puno pišeš, puno si izložen raznim frustracijama raznih likova koji ne znaju da se ponašaju, a internet im nudi fizičku bezbednost pa su često i bezobrazni, snishodljivi i slično. Ništa čudno. Pa...malo po malo, vratiš se, ali na mala vrata, ne budeš eksponiran toliko. Poz.
berti Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 2 hours ago, СтелаРоса said: Drugari, vreme je da se pali odavde. I tako sam u poslednje vreme dosta smanjio aktivnost na temi KKCZ, a sve sto citam ovih dana na temi KKP me je zgrozilo. Tu ima mnogo kvalitetnih forumasa cije sam upise rado citao, ali ocigledno postoji jedna tema gde se mnogo razilazimo i prosto ne zelim da budem deo necega sto mi vredja inteligenciju. Izvinjavam se ako sam bilo koga ikada uvredio. Svima zelim sve najbolje i ako Bog da da se cujemo u nekim lepsim vremenima. Zasto bi napustio forum? Zato sto te neko iznervirao, terao sa neke teme? Jbg, strasti su uzavrele na kkp temi i to je to. Drugacije misljenje iritira, verovatno bi tako bilo i kod nas. Eno, politika... Tamo jedva čekaju da razapnu nekog. Dakle, izbegavanje tema gde odmah skaču na tebe ako nisi podoban. A ako vec hoceš tamo, jbg, moras da budes spreman na ismejavanje i teranje sa teme.
Recommended Posts