Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije

Recommended Posts

Posted
Just now, Papanikolesku said:

Boli i ti njega, šta da ti kažem 

Sto puta sam branio tebe i tvoje kada se taj Zelimir proziva na nasoj temi, da tome nije mesto. Sto puta. Ali to ne vidis. Prikladno.

Posted

Naravno da vidim, bar ono što uspem da ispratim na toj temi gde pojedini ne vade Želimira iz usta. Ali na to ne mogu da utičem, za mene je to kompleks. 

Da ne bude da govorim radi reda, jedan od takvih si imao pre neki dan. I to je, naravno, korektno, kao što ovo sada nije jer; znaš vrlo dobro na šta sam ciljao i u čemu je problem, prilično jasno sam to objasnio u inicijalnom upisu. 

Posted
46 minutes ago, robespierre said:

Diskusiju nastavite preko privatnih poruka.

45 minutes ago, Don Dusko said:

bold

Od vas dvojice, zajedno, bude jedan dobar moderatorski post.

Spoiler

ok. sam cu da se banujem 😄 

Spoiler

@Kooineeperk 365 dana, ometanje moderacije.

• Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted
20 hours ago, JPM said:

Secam se da je Kendrik nosio na profilnoj dugo vreme sliku onog nemca koji je suspendovao Kampaca bi krivog ni duznog.

Moderacija nije reagovala.

Ja stvarno ne mogu da zamislim scenario da se neko žali na sliku Madara, Miška, spam foldera ili neke ekvivalentne njuške koja nam se zamerila

Ne znam šta je furao izvesni pavlaka, ali bih rekao da je jasna razlika između slike gospodina Maršala Glikmana i (pretpostaviću) neke patkomerske slike Žoca. 

Suspenzija Kampaca je jedno od poslednjih Čoksinih govnarija u klubu, zbog koje je Meridian ekspresno uleteo, a konsekvence su zadržane na minimumu - registraciji igrača. U nekim organizacijama bi bilo drastično oštrije. U tom vakumu teletabis Glikman se demonizovao i skupljao veći heat od Čokse, tako da je njegova slika zaista bila, što kaže kolega, vrhunska pošalica. 

Posted (edited)

Mislim da upis u kojem se jebu majke i kune neko da crkne treba makar da bude obrisan. Nebitno da li je politicki korektan ili ne, na sta to lici? Posledica toga je da je neko dobio 30 dana ban jer je odgovorio istom merom.

Edited by СтелаРоса
  • Like 1
Posted
26 minutes ago, СтелаРоса said:

Mislim da upis u kojem se jebu majke i kune neko da crkne treba makar da bude obrisan. Nebitno da li je politicki korektan ili ne, na sta to lici? Posledica toga je da je neko dobio 30 dana ban jer je odgovorio istom merom.

8t6lcal1qwcl.gif.948c6ae020c690c5971853c3cc51e8b5.gif

Kako si ti ta dva doveo na isti nivo, i dalje mi nije jasno. Ima barem mrvica razlike. 

Spoiler

I ne, ne mislim na to sto je mrvica hteo da trpa i muske, dok EnEmIks samo zenske... 

Pustanje bilo kakvih pesama s ciljem provokacije je najgore dno koje nas klub sebi dozvoljava. Nije to bilo "Izadji mala" fazon vec na nacionalnoj i politickoj razini... 

Kao sto SNS mafija ogadi neke nase nacionalne simbole, tako i dileje mi ogade i nesto malo lepog sto je ostalo od Rusije... Do mere koju je EnEmIks pretocio u post. 

Posted

Slazem se, mogao je NMX bar upozorenje da dobije, nije bas recnik kakvom tezimo, makar bilo upuceno pro-ruskim domacim nacosima

• Like 1
Posted

Post NMX-a se pre svega odnosio na navijačku grupu i njihove ćaci vođe, možda je mogao to napisati na drugačiji način ali mi je njegov bes razumljiv. Ništa nije pogrešila moderacija.

• Like 5
Posted

Iskreno, da sam moderator, dobio bi brisanje posta i 24h zabranu pisanja, but i gotta say uzivao sam u svakoj psovci i uvredi dilejama.

• Tuzno 1
Posted

Samo propustate ovo 

Jebemo i mi tebi i tatu i mamu

To znaci da je ovaj delija i da ga je bas pogodilo.

Razumljivo je sto je brat @NMX poludeo sinoc.Jbg da li moze kulturnije?Moze ali poruka nije upucena nama navijacima vec Delijama. 

Mislio sam da ne treba nikakvo objasnjenje da je sve jasno u ovom slucaju...

Posted

Brisite post, iz afekta je svakako i odnosio se samo na stoku na tribini kojoj litvanac donese pobedu (izmedju ostalih) i navija sve vreme kao da je sa sipke sisao a oni pevaju ruske pesme ne bi li ga uterali litvancima. 

Posted

@NMX Brate Enemikse, prijateljski savet ti je da spustis malo loptu, ne mislim samo na ovu konkretno situaciju. Ne kazem da su ti lose namere, niti da targetiras pogresne, ali pregoreces ako se toliko unosis.

Inace ban moderacije smatram opravdanim, ocekivao sam mozda i trajni, mada  koliko znam nije zabranjeno biti clan Delija samo po sebi.

Osim tog blamiranja sa Rusijom, juce su koliko cujem bili ekstra, kao i ostatak hale.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Cavani said:

@NMX Brate Enemikse, prijateljski savet ti je da spustis malo loptu, ne mislim samo na ovu konkretno situaciju. Ne kazem da su ti lose namere, niti da targetiras pogresne, ali pregoreces ako se toliko unosis.

Inace ban moderacije smatram opravdanim, ocekivao sam mozda i trajni, mada  koliko znam nije zabranjeno biti clan Delija samo po sebi.

Osim tog blamiranja sa Rusijom, juce su koliko cujem bili ekstra, kao i ostatak hale.

Da, kao osvedoceni delijomrzac, moram reci da smo i mi semenkari i oni juce polozili ispit. Prvi put mi je u zivotu cak bio simpatican komentar onog vodje na minut i po kad smo imali dobru prednost u zavrsnici: "nije ovo jos gotovo, nema opustanja" 😄 Tacno smo svi cigani podjednako istraumirani nasim zavrsnicama- od poslednjeg besposlicara sa severa, direktora firmi, akademika, do Noleta i Tea 😄

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Da, kao osvedoceni delijomrzac, moram reci da smo i mi semenkari i oni juce polozili ispit. Prvi put mi je u zivotu cak bio simpatican komentar onog vodje na minut i po kad smo imali dobru prednost u zavrsnici: "nije ovo jos gotovo, nema opustanja" 😄 Tacno smo svi cigani podjednako istraumirani nasim zavrsnicama- od poslednjeg besposlicara sa severa, direktora firmi, akademika, do Noleta i Tea 😄

Retko kad se postigne sinergija nas semenkara i ipak vecinski cacija sa severa, na kraju krajeva. Ali nekad se poklope energije, svako navija za sebe, to se pretvori u jedno i dobije se ono od juce. Prosle sezone sam bio na par utakmica koje su mi zestoko ogadili i gde je bilo mnooooogo gore nego sinoc, ali im nisam i majku i oca jer spektakl ide sa njima, u paketu sa svim ostalim sto donose. 

I ne mislim da su sve Delije losi, krimosi, itd. Vecinski da, ali ne svi.

• Like 2
Posted (edited)
6 minutes ago, Cavani said:

Retko kad se postigne sinergija nas semenkara i ipak vecinski cacija sa severa, na kraju krajeva. Ali nekad se poklope energije, svako navija za sebe, to se pretvori u jedno i dobije se ono od juce. Prosle sezone sam bio na par utakmica koje su mi zestoko ogadili i gde je bilo mnooooogo gore nego sinoc, ali im nisam i majku i oca jer spektakl ide sa njima, u paketu sa svim ostalim sto donose. 

I ne mislim da su sve Delije losi, krimosi, itd. Vecinski da, ali ne svi.

Ne misli to niko brate, ima tu i klinaca,nemisleceg sveta i generalno ljudi nezainteresovanih za svet oko sebe. Previse bi bilo da su svi kriminalci ( a i prakticno nemoguce, i ovako je mala bara, puna krokodila sto bi rekao jedan nekadasnji kriminalac a rahmetli vodja sa juga 😄 ), vise se vredjanje odnosi uvek na vrhusku i generalno taj mindset .

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 1
Posted (edited)
27 minutes ago, Cavani said:

Ne bi bio toliki problem da oni Ruske pesme pevaju svaku utakmicu al to je njima specijalitet protiv mrskih Litvanaca. A NMX je pregoreo jer je mislio i ja sam mislio isto da ce da nam sjebe energiju za navijanje kao prosli put(slazes li se ovde?).

I ja se pridruzujem savetu da ne reagujemo ovako burno iako nas nervira to kosovarnje(za majcicu Rusiju).

Edited by Don Dusko
  • Like 1
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Ne bi bio toliki problem da oni Ruske pesme pevaju svaku utakmicu al to je njima specijalitet protiv mrskih Litvanaca. A NMX je pregoreo jer je mislio i ja sam mislio isto da ce da nam sjebe energiju za navijanje kao prosli put(slazes li se ovde?).

I ja se pridruzujem savetu da ne reagujemo ovako burno iako nas nervira to kosovarnje(za majcicu Rusiju).

Posteno, ali onda bi ih trebalo isto tako pohvaliti kada se ispostavilo da nije bilo tako i da se napravio pravi spektakl na kraju, neki kazu i najbolje navijanje u zadnjih x godina.

To sa ruskim pesmicama nije ni u top 5 blamova u recimo zadnjih godinu dana.

Kosovarenje im manje zameram.

Mnogo gore je recimo bilo protiv Fenera, gde su i mala deca zagrljena skakala na Svako Turcin zna,svaka bula zna, da je Obilic zaklo Murata, wtf? Pa onda ono sa Montgomerijem gde je u jednom trenutku izgledalo kao da ce ga napasti, cela hala je gledala to umesto utakmicu.

Pa onda standardno navijanje za Oli protiv nas, pa ko ne skace taj je Kreni-Promeni, glumljenje apoliticnosti itd, itd.

Ali to je tako, nisu ni oni ni mi od juce.

• Like 1