nunilo Posted December 4 Share Posted December 4 28 minutes ago, DameTime said: Meni je odavno dozlopizdilo vređanje igrača, na manje ili više kreativne načine, tako da puna podrška moderaciji. Prvi put citam ovu rec, znam za dozlogrdilo ili do*izdilo, zanimljiva slozenica. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 4 Share Posted December 4 7 minutes ago, nunilo said: Prvi put citam ovu rec, znam za dozlogrdilo ili do*izdilo, zanimljiva slozenica. Aha, spojila sam ih, u mojoj glavi je zvučalo kul 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 4 Share Posted December 4 35 minutes ago, Dropkick Murphys said: Možeš ti to bolje Clash Ja sam "veoma, veoma kul" a ti si samo "veoma kul" - priznaj da ti je tesko pala ova Clashova analiza? 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted December 4 Share Posted December 4 32 minutes ago, Dropkick Murphys said: Možeš ti to bolje Clash Mogu ali nisam dovoljno frustriran i nije lajv tema. Elem, prizivanje povrede protivnickom igracu a kamoli svom igracu je uvek bilo no-no na svim navijackim tribinama. Tako je nekad bilo i na ovom i pokojnom forumu. Ja sam ipak old skul pa jos uvek postujem to. Ako je sad tri dana dovoljna kazna ok, novo vreme novi obicaji. Ili ako je opomena dovoljna kao ono mojne tebra, nije lepo, isto nemam nista protiv, mislim koji sam ja kurac da se protivim vecini i vidjenijim forumasima. Samo kazem sta mislim, ne bi da se raspravljam nesto puno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 4 Share Posted December 4 2 minutes ago, Clash said: Elem, prizivanje povrede protivnickom igracu a kamoli svom igracu je uvek bilo no-no na svim navijackim tribinama. Tako je nekad bilo i na ovom i pokojnom forumu. Nije potrebno ništa više i ništa manje od citiranog. Sve ostalo je totalno nebitno pa i to koji je član foruma banovan za taj prekršaj. Gotivim i ja @Čočo jer je interesantan, zabavan, piše zanimljivo i svašta nešto. Verujem da je i sam svestan da je pogrešio. Koliko me pamćenje služi niko nije dobio ispod 10 dana za ovakav prekršaj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 4 Share Posted December 4 Voleo bih da čujem koja je kazna za - želeo bih da se Luka Mitrović povredi. Jer, to bi bilo prizivanje. Ovo što vi pišete je toliko nategnuto kao "pretnja smrću" Zagorki Dolovac rečenicom "ja sam mislio da Vi niste živi". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted December 4 Share Posted December 4 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Ovo što TI pišete je toliko nategnuto kao "pretnja smrću" Zagorki Dolovac rečenicom "ja sam mislio da Vi niste živi". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 4 Share Posted December 4 @Clash Ok, preterao sam i ja sa ovim da je eventualno samo za upozorenje ali nekada je stvarno tesko uhvatiti "kriterijum sudjenja" ovde. Neke stvari za koje bi trebalo dati neke dane prodju sa upozorenjem ili se nista ne desi, eventualno brisanje. Moje misljenje je da "poremecene" relacije medju forumasima treba najstrozije kaznjavati, a ove relacije prema nekim tamo osobama, politicarima, sportistima, moze i ovako i onako... a nekad mi deluje kao da je obrnuto. Ali svakako ne treba ucitavati ljudima nesto sto nisu napisali niti je kontekst takav. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 4 Share Posted December 4 Komentator Plavšić reče da se povreda Niba pokazala kao dobra stvar za Armani. Da li on želi da Nibo bude sakat do kraja života? Hoće li se oglasiti neka nevladina organizacija? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted December 5 Share Posted December 5 Stvarno je skandal što je dečko popio toliki ban za komentar tog tipa. Nije rekao da bog da se povredio, prodisaćeno. Rekao je da je to jedina šansa da vidimo pojačanje, što je bila samo tačna konstatacija jer tako naš klub i funkcioniše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted December 5 Share Posted December 5 Molim vas dajte mi reakcije na veresiju ne mogu ovako da funkcionišem o/ @MetalHead 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 5 Share Posted December 5 Just now, Papanikolesku said: Molim vas dajte mi reakcije na veresiju ne mogu ovako da funkcionišem o/ @MetalHead Aj napisi mi koje oces postove da lajkujes, pa cu ja umesto tebe 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted December 5 Share Posted December 5 1 minute ago, JPM said: Aj napisi mi koje oces postove da lajkujes, pa cu ja umesto tebe 😛 Sve, sve, sveeeeeeeee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 5 Share Posted December 5 Pridružujem se apelu, čovek piše ovde već duže od pola godine a ne može ni profilnu sličicu da stavi. Prestanite da ga maltretirate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted December 5 Share Posted December 5 Just now, Smrtokapa said: Pridružujem se apelu, čovek piše ovde već duže od pola godine a ne može ni profilnu sličicu da stavi. Prestanite da ga maltretirate. Lupio bih ti reakciju, al nemam. Poslao bih ti zahvalnicu u nbox, al ni to nemam. A približavam se i limitu broja upisa na godišnjem nivou 😄 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 5 Share Posted December 5 Bez nervoze, to je standardna procedura za nove Grobare na forumu. Da ih odbijemo od želje da ostanu ovde. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 5 Share Posted December 5 Just now, Dropkick Murphys said: Bez nervoze, to je standardna procedura za nove Grobare na forumu. Da ih odbijemo od želje da ostanu ovde. A onda se jos po neki njihov solidarise pa i on batali. I to mu onda dodje win win situacija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted December 5 Share Posted December 5 26 minutes ago, Papanikolesku said: Lupio bih ti reakciju, al nemam. Poslao bih ti zahvalnicu u nbox, al ni to nemam. A približavam se i limitu broja upisa na godišnjem nivou 😄 Nemoj da pises cesce Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted December 5 Share Posted December 5 1 hour ago, Papanikolesku said: Molim vas dajte mi reakcije na veresiju ne mogu ovako da funkcionišem o/ @MetalHead Reseno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 6 Share Posted December 6 Coco ga pojede malo duze od ocekivanog, sve bi to bilo okej da se drzi isti standardi, a ovako je glupo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted December 6 Share Posted December 6 Lajv temu ne citam, ali kkcz tema je toliko bolesna da bih je zakljucao odmah. pregurasmo muku i ostale ali lik napise Teo dora i jos se cudi. Ja koliko se secam isao je ban za Vanju/Sanju Marinkovic. @Don Dusko ce se setiti sigurno 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted December 7 Share Posted December 7 Stvarno niste rebnuli lika za "stoka" i "efendija" od četvrtka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 7 Share Posted December 7 3 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Stvarno niste rebnuli lika za "stoka" i "efendija" od četvrtka? Bice, krenuli smo sa radom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 7 Share Posted December 7 39 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Stvarno niste rebnuli lika za "stoka" i "efendija" od četvrtka? ...jer vi ste stoka sa tribine južne? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted December 7 Share Posted December 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts