Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije

Kurc Emuchelo

Recommended Posts

28 minutes ago, DameTime said:

Meni je odavno dozlopizdilo vređanje igrača, na manje ili više kreativne načine, tako da puna podrška moderaciji. 

Prvi put citam ovu rec, znam za dozlogrdilo ili do*izdilo, zanimljiva slozenica.

• Like 4

32 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Možeš ti to bolje Clash

Mogu ali nisam dovoljno frustriran i nije lajv tema.

Elem, prizivanje povrede protivnickom igracu a kamoli svom igracu je uvek bilo no-no na svim navijackim tribinama. Tako je nekad bilo i na ovom i pokojnom forumu. Ja sam ipak old skul pa jos uvek postujem to.

Ako je sad tri dana dovoljna kazna ok, novo vreme novi obicaji.

Ili ako je opomena dovoljna  kao ono mojne tebra, nije lepo, isto nemam nista protiv, mislim koji sam ja kurac da se protivim vecini i vidjenijim forumasima.

Samo kazem sta mislim, ne bi da se raspravljam nesto puno.

• Like 3

2 minutes ago, Clash said:

Elem, prizivanje povrede protivnickom igracu a kamoli svom igracu je uvek bilo no-no na svim navijackim tribinama. Tako je nekad bilo i na ovom i pokojnom forumu.

Nije potrebno ništa više i ništa manje od citiranog. Sve ostalo je totalno nebitno pa i to koji je član foruma banovan za taj prekršaj.

Gotivim i ja @Čočo jer je interesantan, zabavan, piše zanimljivo i svašta nešto. Verujem da je i sam svestan da je pogrešio. Koliko me pamćenje služi niko nije dobio ispod 10 dana za ovakav prekršaj.

• Like 2

@Clash Ok, preterao sam i ja sa ovim da je eventualno samo za upozorenje ali nekada je stvarno tesko uhvatiti "kriterijum sudjenja" ovde. 

Neke stvari za koje bi trebalo dati neke dane prodju sa upozorenjem ili se nista ne desi, eventualno brisanje.

Moje misljenje je da "poremecene" relacije medju forumasima treba najstrozije kaznjavati, a ove relacije prema nekim tamo osobama, politicarima, sportistima, moze i ovako i onako... a nekad mi deluje kao da je obrnuto. 

Ali svakako ne treba ucitavati ljudima nesto sto nisu napisali niti je kontekst takav. 

• Like 1

Stvarno je skandal što je dečko popio toliki ban za komentar tog tipa. Nije rekao da bog da se povredio, prodisaćeno. Rekao je da je to jedina šansa da vidimo pojačanje, što je bila samo tačna konstatacija jer tako naš klub i funkcioniše.

• Like 1

Just now, Smrtokapa said:

Pridružujem se apelu, čovek piše ovde već duže od pola godine a ne može ni profilnu sličicu da stavi. Prestanite da ga maltretirate.

Lupio bih ti reakciju, al nemam. Poslao bih ti zahvalnicu u nbox, al ni to nemam. A približavam se i limitu broja upisa na godišnjem nivou 😄

• Ha-ha 4
  • Tuzno 1

Just now, Dropkick Murphys said:

Bez nervoze, to je standardna procedura za nove Grobare na forumu. Da ih odbijemo od želje da ostanu ovde. 

A onda se jos po neki njihov solidarise pa i on batali. I to mu onda dodje win win situacija.

• Thanks 1

26 minutes ago, Papanikolesku said:

Lupio bih ti reakciju, al nemam. Poslao bih ti zahvalnicu u nbox, al ni to nemam. A približavam se i limitu broja upisa na godišnjem nivou 😄

Nemoj da pises cesce