Don Dusko Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 (edited) DrugoSrbijanac je onaj koji se ne busa u grudi, koji ne slusa patriotske petsme(dogodine u necemu) koji ne istice srpska znamenja na svakom koraku i da ne voli crkvu nasu. Nema veze sto taj drugoSrbijanac isto voli Srbiju samo nema potrebe da to dokazuje na svakom koraku. A da ne kazemo da je to glupa podela koja nije za ovaj kosarkaski PDF. Edited September 19, 2023 by Don Dusko 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Just now, Don Dusko said: DrugoSrbijanac je onaj koji se ne busa u grudi, koji ne slusa patriotske petsme(dogodine u necemu) koji ne istice srpska znamenja na svakom koraku i da ne voli crkvu nasu. Nema veze sto taj drugoSrbijanac isto voli Srbiju samo nema potrebe da to dokazuje na svakom koraku. @Luchifer89 Ima li oktobar 2? Da ne čekam januar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 7 minutes ago, John Terry said: @Luchifer89 Ima li oktobar 2? Da ne čekam januar. Ima 5ti oktobar, al tad se polaže za drugosrbijance 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 19 minutes ago, Luchifer89 said: Ima 5ti oktobar, al tad se polaže za drugosrbijance A 6. oktobar? sta se tad polaze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 taj smo vec pali 😅 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 36 minutes ago, Don Dusko said: DrugoSrbijanac je onaj koji se ne busa u grudi, koji ne slusa patriotske petsme(dogodine u necemu Parizu) Evo sad je za košarkaški PDF 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Ako smo mi nebeski narod - da li to znači da precednik istog može da leti? Postoje izvesni prozori u Moskvi... sa kojih, kažu da, se dobro leti. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 7 minutes ago, fancy said: Postoje izvesni prozori u Moskvi... sa kojih, kažu da, se dobro leti. Dokazano u praksi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Moskva ima i najvišu zgradu na svetu. Zatvor Lubjanka. Ko uđe unutra, iz nje vidi Sibir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 1 hour ago, fancy said: Postoje izvesni prozori u Moskvi... sa kojih, kažu da, se dobro leti. Postoji i prozor sa koga crnorukci bacise jednog vladara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 3 hours ago, Don Dusko said: DrugoSrbijanac je onaj koji se ne busa u grudi, koji ne slusa patriotske petsme Ima i lepih rodoljubivih pesama. Inače, ja ne delim mišljenje ni sa ovima iz prve ni iz druge Srbije, čak su mi i iritantni. Pripadam trećoj Srbiji. Ima nas malo (taman da stanemo pod jednu šljivu) al smo odabrani. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 18 minutes ago, Volter said: Ima i lepih rodoljubivih pesama. Inače, ja ne delim mišljenje ni sa ovima iz prve ni iz druge Srbije, čak su mi i iritantni. Pripadam trećoj Srbiji. Ima nas malo (taman da stanemo pod jednu šljivu) al smo odabrani. Ja ne znam gde pripadam jer mi niko nije, sem donekle Duska objasnio sta to znaci, tako da sam ja mozda petosrbijanac ili devetnaestosrbijanac a da toga nisam svestan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 3 hours ago, Volter said: Pripadam trećoj Srbiji. Ima nas malo (taman da stanemo pod jednu šljivu) al smo odabrani. Nemoj njima molim te https://sr.wikipedia.org/wiki/Трећа_Србија_—_Богата_Србија?wprov=sfla1 @John Terry Druga Srbija je ime koje je sebi nadenula grupa građanski i antiratno opredeljenih intelektualaca početkom 90ih, kako bi, između ostalog, podvukli razliku između sebe i većine. Ta cela grupa odavno ne postoji, dosta njih je i pomrlo, ali je ostalo ime, i sada ga "prvosrbijanci" koriste kao uvredu, kada procene da neko nije dovoljno Srbin. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Šta onda predstavljaju prvosrbijanci? Neofašističke bigote? Ne sviđa mi se ni malo takva primarna slika moje zemlje, pa sve i ako je istina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 7 minutes ago, John Terry said: Šta onda predstavljaju prvosrbijanci? Neofašističke bigote? Ne sviđa mi se ni malo takva primarna slika moje zemlje, pa sve i ako je istina. ne preostaje ti nista drugo do da proguglas o skorijim istorijskim desavanjima i cinjenicama. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 8 hours ago, Don Dusko said: DrugoSrbijanac je onaj koji se ne busa u grudi, koji ne slusa patriotske petsme(dogodine u necemu) koji ne istice srpska znamenja na svakom koraku i da ne voli crkvu nasu. Nema veze sto taj drugoSrbijanac isto voli Srbiju samo nema potrebe da to dokazuje na svakom koraku. A da ne kazemo da je to glupa podela koja nije za ovaj kosarkaski PDF. Jbt, znači ja sam level MaxPro Srbijanac Krenuo da pišem fakate, ali obrisao, steći ce te lošu sliku o meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 22 minutes ago, Fat Zadd said: steći ce te Ho će mo. 🙃😜 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 4 minutes ago, Eddard said: Ho će mo. 🙃😜 Hoće mo Moderatori kad nas opet vide ovde: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Kaže se ho ćemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 8 minutes ago, DameTime said: Hoće mo Moderatori kad nas opet vide ovde: Ja kad vidim tebe ovde: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Ja kad vidim tebe ovde: Ma nemo gu bez tebe ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 1 hour ago, John Terry said: Šta onda predstavljaju prvosrbijanci? Neofašističke bigote? Ne sviđa mi se ni malo takva primarna slika moje zemlje, pa sve i ako je istina. Prva Srbija je većinska Srbija, glasa za sns Druga Srbija su proevropski antisrbi Treća Srbija su neofašistički bigoti plus jedan gej Jevrejin islamofob Četvrta Srbija je isto to samo više domaćinski i bez Jevreja Za dalje ne znam, ali ima ukupno dvanaest Srbija, kao dvanaest plemena Izrailja, dvanaest apostola, dvanaest nebeskih sfera, pravoslavnih postova, olimpijskih bogova, znakova zodijaka, dvanaest košarkaških reprezentativaca. Prva Srbija je najveća, to je spoljašnja sfera, ispod nje je Druga, manja, svaka sledeća je još manja i do nje se mora dublje kopati, zato smo do sada i otkrili samo četiri. Mi smo na žalost osuđeni na to da vidimo vreme kako teče u jednom smeru, od prošlosti ka budućnosti, tako da nam se ostale još nisu ukazale. Ipak, one realno postoje, pošto Nebeska Srbija postoji van vremena i prostora. Sve će biti objašnjeno u Knjizi, samo da je završim. (Nisam je doduše još ni započeo, ali bez brige, i ona postoji van vremena i prostora.) 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 21 hours ago, Mile1 said: @uvrnuto Za drugosrbijance delis banove a npr republika srbija moze da se zove republika sumska i to je komotno prolazilo ovde Ja koliko znam, republika sumska je pisano na starom forumu, plus onih nekoliko attention whore-ova na politici posle. Taj deo nije ingerencija ovdasnje moderacije niti su oni krivi za to. 20 hours ago, Horium said: Reci mi gde mislis da su prirodne granice Srbije, i reci cu ti koji si srbijanac po redu Do Pratera i Beca, vise nas je sad tamo nego na Kosovu 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 12 hours ago, Eddard said: Ho će mo. 🙃😜 Znas već kako se završavala osnovna škola u "nase" vreme + mi čarapani (vecina) smo posvadjani s' gramatiku&padeži ( i bi trebao da znas 😁) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 10 minutes ago, Fat Zadd said: Znas već kako se završavala osnovna škola u "nase" vreme + mi čarapani (vecina) smo posvadjani s' gramatiku&padeži ( i bi trebao da znas 😁) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts