Cooper Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Teško može da se izvuče 1:1 paralela, jer ostali timovi EL nemaju dodatnu ligu.Npr. Efes je pravio pauzu zbog Fenera ravno 13 dana, a Pao čak 19 dana zbog Olimpijakosa.Ali nije plejof nego kraj ligaškog dela.Tako da je moglo upravo tako, da se ne kreće sa plejofom ABA dok Partizan ne završi.Bolje pauza 2 nedelje pre plejofa, nego li za vreme... 1
didžej hel Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 pa to, bolje napravi vecu pauzu izmedju plejofa i lige nego ovo. i dalje ne objasnjava zasto je nedelju dana pauze izmedju ove dve aktuelne par-cedeoli tekme.
Arsenije Pesic Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Samo kukate. Kao i svaku drugu seriju, sačekaš da se završi pa bindžuješ. 4 5
Alexandar Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 13 minutes ago, uini said: pa to, bolje napravi vecu pauzu izmedju plejofa i lige nego ovo. i dalje ne objasnjava zasto je nedelju dana pauze izmedju ove dve aktuelne par-cedeoli tekme. Realno su se od 10 maja do kraja meseca mogle odigrati sve utakmice playoffa do finala. To je 20-ak dana. Partizan je svoju izuzetno tesku i zahtevnu seriju sa Realom odigrao od 25. aprila do 10. maja. Cak je bilo 6 dana pauze do majstorice u Madridu. Ali igrati se mora kako god i kad god bude
nnn Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 5 hours ago, Cooper said: Uzeo baš da vidim da li ovo kukanje na termine ima osnova i da proverim koliko su utakmica odigrali ostali cetvrtfinalisti EL koji su ispali u 5. utakmici. Makabi je odigrao 6 utakmica do sada, Fener takođe 6, Partizan samo 5. Znači čitava frka oko razvlačenja i nikada na svetu viđenog odugovlačenja je samo zbog par dana kašnjenja. I rezultat ćitave ove neviđene situacije je dodatno odlaganje finala ABA, koje je, jelte, u interesu reprezentacije. Klasično inaćenje... Da ne otvaramo temu KLS, promene parova polufinala, termina plejofa, nedavanje igrača za reprezentaciju u prozorima... Fener će na dan kad bi budete igrali protiv Cedevite, odigrati svoju devetu utakmicu nakon te eliminišuće protiv Olija - igraju utakmice na 2-3-4 dana. Real će biti na 11 utakmica od početka serije protiv Partizana (ne računajući 5 utakmica te serije), dok Partizan odigra svoju treću protiv Cedevite i šestu ukupno. Makabi je takođe odigrao utakmicu tokom serije sa Monakom , završio za sada svoje u PO Izraela i čeka pobednika za finale. Sve ekipe u tim ligama su u ritmu, pa čak i Panata, koja je završila svoju seriju od pet utakmica nakon Olija. Tako da će biti da opet _kriviš_ suštinu. 18 4
didžej hel Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 ja iskreno ne kapiram sta je ovde sustina i zasto bi plejof serije bile ovako razvucene i kako to tacno pogoduje partizanu ili zvezdi ili cedevita olimpiji. mozda sam glup. 5
Patriota iz kauca Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Abera ima samo za Pantera, Lesora, Ledeja i Egzuma. Kao da su oni jedini igrači na tržištu kojima su istekli ugovori..
Son_of_a_gun Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Ima li abera za Aleksu?Iz poluprovjerenog izvora kontrola je prošla dobro. Pa ako su lagali mene i ja lažem vas. 2
Patriota iz kauca Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 U utorak da dobijemo Cedevita i proslavimo ABA titulu i overu EL i sledeće godine. 3 1 1
Alek The Great Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 U utorak da dobijemo Cedevita i proslavimo ABA titulu i overu EL i sledeće godine.Osvajanje Aba nema nikakve veze sa ucescem u EL.Sent from my RMX3301 using Tapatalk
Patriota iz kauca Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 Ima.Ako osvojimo idemo samo mi, ako izgubimo idemo mi i osvajač.Olakšaćemo život boardu EL ako osvojimo ABA. 1 1 2
Cooper Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 Realno ne žalim ako se sezona završi u utorak, pobedom ili porazom. Ima sasvim dovoljno dobre i normalne kosarke tokom godine, da ne mora svake jebene sezone da se igraju finala ABA ili KLS u mulju. Za vreme odmora i leta ima poneka zanimljiva utakmica reprezentacije, kvale i pripreme, kraj leta je rezervisan za evro, sp ili olimpijadu, u oktobru krece EL gde smo napokon konkurentni i gde nas je lepo gledati tokom citave sezone, plejof EL je u aprilu, u maju F4, plejof NBA krece takodje u aprilu pa traje sve do sredine juna i to je sasvim dovoljno za ljubitelje kosarke da ignorise svinjarije oko trofeja koji su neki sveli na zivot i smrt. Tako da... utorak... pa se spremamo za repku... Neki jedostavno nisu za kosarku, za sport, ili bilo sta da odlucuju i da se pitaju... 5 1 1
didžej hel Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 2 hours ago, Patriota iz kauca said: Ima. Ako osvojimo idemo samo mi, ako izgubimo idemo mi i osvajač. Olakšaćemo život boardu EL ako osvojimo ABA. jel mozes da pojasnis? 5 minutes ago, Cooper said: ... Neki jedostavno nisu za kosarku, za sport, ili bilo sta da odlucuju i da se pitaju... jel mozes da pojasnis?
Patriota iz kauca Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 Odgovor na quote broj 1:Partizan je siguran. Ako Zvezda osvoji ABA ligu moraće i nju da ubace u EL. Ako Partizan osvoji neće morati i ide mesto nekom drugom a Partizan dobija mesto na konto ABA lige.Odgovor na quote broj 2:Čović 1
Cooper Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 Ma nije samo Čović. Dovoljno je pogledati ljude u fudbalu, košarci, vaterpolu, rukometu... Čitav domaći sport je zahvatila ozbiljna bolest i sve je gore. Takođe je bespotrebno to i objašnjavati. Neverovatno je kako se drugim pdf to lako uočava i dijagnostikuje, dok je jedino pdf sport ostao imun, te se većina pravi kao da nema ništa sportno. 4
Alexandar Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 3 hours ago, Patriota iz kauca said: Ima. Ako osvojimo idemo samo mi, ako izgubimo idemo mi i osvajač. Olakšaćemo život boardu EL ako osvojimo ABA. Odoh ;))
Čvarkov Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 54 minutes ago, Patriota iz kauca said: Odgovor na quote broj 1: Partizan je siguran. Ako Zvezda osvoji ABA ligu moraće i nju da ubace u EL. Ako Partizan osvoji neće morati i ide mesto nekom drugom a Partizan dobija mesto na konto ABA lige. Može izvor?
didžej hel Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 2 hours ago, Patriota iz kauca said: Odgovor na quote broj 1: Partizan je siguran. Ako Zvezda osvoji ABA ligu moraće i nju da ubace u EL. Ako Partizan osvoji neće morati i ide mesto nekom drugom a Partizan dobija mesto na konto ABA lige. Odgovor na quote broj 2: Čović znaci partizan je entitled za mesto. 2 hours ago, Cooper said: Ma nije samo Čović. Dovoljno je pogledati ljude u fudbalu, košarci, vaterpolu, rukometu... Čitav domaći sport je zahvatila ozbiljna bolest i sve je gore. Takođe je bespotrebno to i objašnjavati. Neverovatno je kako se drugim pdf to lako uočava i dijagnostikuje, dok je jedino pdf sport ostao imun, te se većina pravi kao da nema ništa sportno. ne kontam, jel ova konstatacija uzima u obzir partizan ili ga izuzima? ..... meni je ovo tuzno, mi zvezdasi, kakve god da smo dileje, ovakve likove posaljemo napolje sa topika. pozz. 3 1
Dragon Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 1 hour ago, Kronostime said: Ova uzdanica desno vam je na aparatima, moracete na drugog konja da se kladite😀
Kronostime Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 6 minutes ago, Dragon said: Ova uzdanica desno vam je na aparatima, moracete na drugog konja da se kladite😀 2
JPM Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 2 hours ago, uini said: ne kontam, jel ova konstatacija uzima u obzir partizan ili ga izuzima? Ma Ostoja je ledženderi sports prson. Najbolji ikad. 1
Recommended Posts