BojanaCZV Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Okej, doziveh i ja da mi se salju fotke na vajber sa Partizanove tekme. Posteno 😌 Sretno u top8! 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RD1_ Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Braco, da cestitam prvo plasman, a sad 🤣 omogucio sam vam koliko sam najbolje mogao prenose Partizana u svim takmicenjima a sad ja vas pitam da mi sredite kartu za Play Off pozdrav od RD live zajednice❤️ 6 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 1 minute ago, RD1_ said: Braco, da cestitam prvo plasman, a sad 🤣 omogucio sam vam koliko sam najbolje mogao prenose Partizana u svim takmicenjima a sad ja vas pitam da mi sredite kartu za Play Off pozdrav od RD live zajednice❤️ Btw, nisam znao sa imam 2 racuna. Ugl ovo mi je glavni racun a ovaj gore nek se briše haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Nek se spreme španski blizanci. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 . 12 3 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Daj pravite agressivity majce što pre!Može ova 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 25. i 27. u Madridu, 2. i 4. u Beogradu, rekli na Željkovoj konferenciji. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 22 minutes ago, Cooper said: . 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Idemo idemo, prava utakmica za kraj sezone, i taman da te malo dovede u red pred plej of. James ❤️❤️❤️ Neću ništa da pišem, katastrofalna igra, iz greške u grešku, ali eto, Real M eto nas :))) Madridisti dosta kukaju po prostranstvima interneta, svi od reda teraju trenera, nisu baš u najboljem momentu ali su neverovatna ekipa puna ekstra kvaliteta... Plus su ekipa sa kojom mislim da imamo najgori skor, tipa 3-16 ili tako nešto? Ali dve su stvari dobre za one koji idu - do Madrida može da se dođe kako hoćeš, a vrv će i karte moći da se nabave, i drugo, U ČETVRTFINALU EL SMO, ALO BREE, EJ BREE 😂😂 20 POBEDA! 10 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 . 9 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted April 14, 2023 Author Share Posted April 14, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 17.4. @ Zadar21.4. @ Budućnost25.4. @ Madrid27.4. @ MadridI onda zajebancije sa ABA plejofom....Nanu im naninu ako ubace 2 utakmice plejofa ABA između 2. i 3. utakmice EL plejofa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Nisam imao argumente da se svađam sa gospođom da žurimo sa mini odmora da bih sa najstarijim detetom stigao u Arenu, ali sam mogao u 20:25 da joj predam volan u ruke i upalim Eon. Za situaciju u kojoj se Partizan našao večeras isključivo krivim sebe i nesrećan splet okolnosti, srećom bez gužve na Batrovcima stižem kući na poslednju četvrtinu u svoju fotelju i sa pivom u čaši sa desne strane preokrećem utakmicu. 7 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Novak je u Madridu 26-og. Ne sumnjam da će i Stefan [emoji3590] biti tu.Sent from my M2007J17G using Tapatalk 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Čestitke nam! Isto ovako u Madridu prvu, na preokret ih mlatnuti, ko onomad u Telavivu kad je Kecman poludio. Pa kad dođemo u BG onaj Sonov Odje nema bodeva transparent. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Deluje mi da se Zeljko malo razočarao u Janisa i da ga sledeće godine nećemo gledati.Meni je Pap bas super i bas se podredio timu. On nikad nije bio čovek zadatka, primarno sa defanzivnim zadacima. Ovo mu sigurno nije bilo obecano kad je dolazio ali čovek cuti i radi šta mi se kaže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Eto, a da smo dobili sve utakmice, sada bismo sigurno bili prvi i dobili najlakseg protivnika. Dakle, do nas je. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 . 8 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Čestitke komšije! Planira li ko u Madrid? Kako osigurati karte? Preko kluba nešto, ili individualno kako se ko snađe? Kako ste ranije išli na gostovanja @uvrnuto & Co? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 On 3/16/2023 at 12:28 PM, uvrnuto said: Nadam se da ovo nije moje poslednje pisanije u ovoj sezoni i da ću je zatvoriti nekim top8 gostovanjem. Hide contents On 3/17/2023 at 12:14 PM, uvrnuto said: Taman bismo napunili do kraja halu. 😄 3000 kapacitet. Ja glasam za Madrid. Naravno, imamo mi još do top8, al' ajde malo šbbkbb. Ja upravo gledam avionske karte i pravim kombinacije. 😄 Do sada sam sve u svojoj režiji išao. Bude na EL sajtu za svaku utakmicu link ka sajtu gde se kupuju karte. U Madridu nije bilo problema za ulazak kao u Barseloni. I baš zbog toga sam navijao za Madrid. A takođe jer je velika hala, pa sam opušteniji za karte. Sam Madrid kakav je i da ne pominjem. Sigurno će biti i u organizaciji kluba. Tako je @mfmilan išao u Italiju i mislim da je bio zadovoljan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Koliko bude karta otp? Da li moram biti clan i dal moze iz Bosne sa se uzme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 6 hours ago, Princeton said: Čestitke komšije! Planira li ko u Madrid? Kako osigurati karte? Preko kluba nešto, ili individualno kako se ko snađe? Kako ste ranije išli na gostovanja @uvrnuto & Co? Licno uvek idem individualno. Prevoz lowcost, hotel booking, ulaznice na sajtu. Preko kluba je jedna od opcija, to je bez cimanja ali i uzasno nepovoljna finansijski. Carter, hotel i karta za utakmicu (u Monaku znam da nije bio hotel ukljucen u cenu pa je tek bilo nepovoljno). Sto se tice karata, trebalo bi da ih bude na sajtu Reala, za Endesu vidim da su cene protiv Djirone od 20 evra pa navise. Realova hala je velika, prima skoro 18.000 cini mi se, tako da ce bez problema biti moci da ostave jedan sektor za nas kao sto je bilo i u toku sezone. Prvo treba krenuti od prevoza 🙂 Ako je neko vec nesto nasao povoljno, neka javi...Razmatram opciju i preko Barselone, pa vozom... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 4 hours ago, rd_ said: Koliko bude karta otp? Da li moram biti clan i dal moze iz Bosne sa se uzme Ako pitaš za utakmicu u Beogradu još se ne zna, ali će verovatno biti puštene u slobodnu prodaju (ne moraš da budeš član). U spoiler-u su cene koje su bile za utakmicu protiv Olimpijakosa, pa dodaj još malo na tu cenu. 😄 Spoiler Online se uzima tako da ćeš moći i iz Bosne. 35 minutes ago, Dorcol said: Licno uvek idem individualno. Prevoz lowcost, hotel booking, ulaznice na sajtu. Preko kluba je jedna od opcija, to je bez cimanja ali i uzasno nepovoljna finansijski. Carter, hotel i karta za utakmicu (u Monaku znam da nije bio hotel ukljucen u cenu pa je tek bilo nepovoljno). Sto se tice karata, trebalo bi da ih bude na sajtu Reala, za Endesu vidim da su cene protiv Djirone od 20 evra pa navise. Realova hala je velika, prima skoro 18.000 cini mi se, tako da ce bez problema biti moci da ostave jedan sektor za nas kao sto je bilo i u toku sezone. Prvo treba krenuti od prevoza 🙂 Ako je neko vec nesto nasao povoljno, neka javi...Razmatram opciju i preko Barselone, pa vozom... Mislim da će ovaj put preko kluba biti sasvim pristojno. 😄 Kada gledam trenutne cene karata (iz gomile obližnjih gradova). Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 @uvrnuto koja je cena ako se kupuje preko kroasan boyz grupe? ne racunam zulume nad poslasticarnicom i espreso automatom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts