mfmilan Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 https://sportklub.rs/kosarka/euroleague/dimitris-itudis-menja-zeljka-obradovica/ Kakav clickbait naslov na SK. Komšije na aparatima. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 hour ago, Ne sam Safete said: Svejedno mi je kada, pitam imamo li namjeru. Ma sutra je 2. jul, sutra je dosao Panter pre godinu dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 5 minutes ago, Alex_Serbia said: Ma sutra je 2. jul, sutra je dosao Panter pre godinu dana. Taman je Ćaća danas završio sa Armanijem, da nastavimo tradiciju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Dalas Mur i zvanično potpisao za Putujuće Igumane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 KkP zvanicno otpozdravio Dalasu i Dangubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 (edited) 8 hours ago, Alex_Serbia said: Kakav bre zapušteni Petrušev, malo nam je 1 Smailaga na jos 2 godine...Kada smo igrali EC, doveli smo EL pojacanja. Sad kada igramo EL, jurimo EC pojacanja 💆♂️ Jedino ako je na 3 godine. Dolazak na 1 ili 2 sezone ima ravno 0 smisla. Znam, znam, nista to nije official 😁 Jel si ozbiljan? 1 hour ago, mfmilan said: https://sportklub.rs/kosarka/euroleague/dimitris-itudis-menja-zeljka-obradovica/ Kakav clickbait naslov na SK. Komšije na aparatima. Nije to nista, vidi ovo Quote PARTIZANOV KAPITEN SE VRAĆA POSLE 10 GODINA?! Pravi se strašan tim - BOMBA već eksplodirala, a sledeći je Žofri Lovernj! https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1655805/Zofri-Lovernj-prelazi-u-Asvel.html Ovakve stvari bi zaista morale da se kaznjavaju. Edited July 1, 2022 by Edward Louis Severson III 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 200%. Gomilanje radi domaceg gomilanja nije uvek dobro resenje. Neko onda mora da visi. Zasto bi to bili igraci koji su zeleli da dodju (balsa ili smajli, ma koliko me potonji nervirao)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Vidim ja kuda ovo ide... Ako zagor prezivi i ovaj prelazni rok znaci sopstvena jaja cu pojesti 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Zato sto je to proveren metod za dominaciju. Domaca baza sa tek nekoliko stranaca. Tako smo i mi dominirali. One sezone kad smo imali 9 stranaca bili smo najgori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Priželjkujem da vidim zahvalnicu za Zagorca. To bi mi bilo jedno od najvecih pojacanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Bedak ako ne dovedemo Jo-a. Nebo ima 1+1 ugovor samo ne znam sa cije je strane +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Ja nemam nista protiv da Zagor ostane u Pera kapiten ulozi, kao backup na niskom krilu, gde ce novi (i glavni na toj poziciji) igrac, Tristan, pa on dobijati minute. Tim redosledom. I bez Trife u tom slucaju. Ako Trifa Cigla ostaje onda da bude srecno Zagoru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 hour ago, Edward Louis Severson III said: Jel si ozbiljan? Nije to nista, vidi ovo https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1655805/Zofri-Lovernj-prelazi-u-Asvel.html Ovakve stvari bi zaista morale da se kaznjavaju. Zbog ovoga Mondo otvaram samo kad mi ovako neki dušmanin pošalje link pa me zajebe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Odvede nam Fenjer Belog. Daj tog Hezonju, štaš… Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 4 hours ago, jedibojan said: Bedak ako ne dovedemo Jo-a. Nebo ima 1+1 ugovor samo ne znam sa cije je strane +1. Mislio sam da je Žo već gotova stvar za Asvel, ali izgleda da nije bilo zvanično. Nadam se da ćemo ga preoteti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 7 hours ago, mfmilan said: https://sportklub.rs/kosarka/euroleague/dimitris-itudis-menja-zeljka-obradovica/ Kakav clickbait naslov na SK. Komšije na aparatima. A komsije su glupe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 3 hours ago, Crni said: A komsije su glupe? Nemoj da si na kraj srca. U sred vaše frke sa trenerima mi 'menjamo' Obradovića za Itudisa. Moraš priznati da je bar malo smešno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 13 hours ago, ranzo said: Vidim ja kuda ovo ide... Ako zagor prezivi i ovaj prelazni rok znaci sopstvena jaja cu pojesti 7 hours ago, Crni said: A komsije su glupe? Odgovor i argumentacija na to pitanje nosi sa sobom visemesecni ban, pa predlazem da pecas negde uzvodno ili nizvodno - mozda i upecas nesto. Bistro! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 8 hours ago, Crni said: A komsije su glupe? Imam drugara sa vase strane brda koji me ubedjuje da je Kalina bio 500k, a Holins 200k. Samo sam se sada setio ovoga jer je juce izreceno, a prelazni rok poceo 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 5 hours ago, mfmilan said: Nemoj da si na kraj srca. U sred vaše frke sa trenerima mi 'menjamo' Obradovića za Itudisa. Moraš priznati da je bar malo smešno? Imam dovoljno god da prepoznam klikbejt naslove... Mislim da se bas niko nije upecao pa cak ni mi ubogi cigani iz predgradja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Previše miran 2.jul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Danilo je pomerio šemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Avramovic izgleda polomio ruku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 (edited) Služba kaže da nije lom, samo hematom. Edited July 2, 2022 by Son_of_a_gun 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Opet ce da juri šut i formu do maja meseca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts