Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

3 minutes ago, Ne sam Safete said:

Yam, Keva, Ćaća, Zach, Lesor 

 

Ulaze Dante i Nanula 

 

 

 

 

Tako mi se javlja 😊

 

Po meni nikako Kevin i Yam zajedno na pocetku, jedino ako se Kevin razigra.Kad su zajedno vise Kevin organizuje, a ako ga ne ide onda bas lose deluje i konstatne su izolacije, to nije problem ako je u ritmu ali ako nije onda ide kanal partija. 

Link to comment
Share on other sites

Ne bih se iznenadio da Partizan pobedi veceras, kvota je 3.5 sto je poprilicno realno uzimajuci sve okolnosti u obzir. Takodje se ne bih iznenadio ni da Partizan izgubi tipa 15 razlike s obzirom da se pokazalo da ukoliko se primeni dobra taktika na pojedine igrace, Partizan nema resenja i plan B ili mozda igraci nisu sposobni da izvedu drugi plan pod uslovom da je postojao i plan B pre pocetka utakmice i da je Zeljko zahtevao da ako nesto ne prodje da se traze druga resenja.

 

U svakom slucaju i sa svim okolnostima o kojima cu ispod ne bih se mogla umanjiti potencijala pobeda protiv vodece ekipe na gostujucem terenu i svakako bi to bila potencijalno najveca Partizanova pobeda do sada jer je Fenerbahce favorit i neosporno bi se to moglo nazvati iznenadjenjem, ali mene licno ne bi iznenadilo previse.

 

Koliko sam video nece im igrati Motli i Dzekiri a novopridosli Kostas je odradio mozda 1-2 treninga i tu stoji upitnik, ocekujem novu dominaciju Lesora. Dakle igrace bez prva dva centra. Za Vilbekina takodje stoji upitnik a to im je najbolji skorer od bekova i drugi asistent iza Kalatesa i najskuplje pojacanje i po plati a i po 1milion obestecenja sto govori samo za sebe koliki budzet ima Fener, sve i da zaigra nije igrao mesec dana i mozda je odradio neki trening tako da sigurno nece igrati 30 minuta a mozda ni upola ako uopste zaigra posto vidim da za vikend nije igrao njihovo prvenstvo.

 

Nigel Hayes koji je bio jedan od najboljih igraca u prvih 10 kola je u losoj formi nakon toga a narocito poslednje dve evroligaske utakmice gde je skupio index -2 i nije postojao napadacki. Rekao bih da je ova Partizanova rotacija bolja i da je Exum-Panter-Andjusic-Naneli-Papapetru-Ledej-Lesor>Kalates-Guduric-Edwards-Pjer-Hayes-Booker. Ukoliko igra Vilbekin onda vidim kao tu negde. Naravno kad se vrate i Motli i Dzekiri i Bjelica da su dosta jaci tim. Takodje mozda iskoci Avramovic kao neki non faktor niotkuda mada sumnjam ili cak Madar, takodje i Smajlagic i siguran sam da ce dobiti svojih 10ak minuta jer je na poslednjih par bio korektan i da Lesor nece igrati bas 40minuta vec 30ak. Sa druge strane kao non faktor moze da iskoci eventualno Mahmatoglu ako pogodi par trojki i to je to, ostali slabo igraju i nisu vredni pomena.

 

Partizan je do sada pokazao da ukoliko su mu 4 od onih 7 glavnih igraca nabrojanih na nivou moze da pobedi svakoga. Zasto su neretko 3, 4 od tih igraca 7 u kanalu to je pitanje koje brine Zeljka i navijace a nisam siguran da iko ima odgovor na to. Panter je isporucio svoje protiv Efesa i ne treba zaboraviti da se Panter nakon par losih meceva uvek vrati nekom 20+ partijom i da je sposoban da dobije mec, to ste valjda naucili u ovo sezonu ipo. Naneli deluje da vraca formu a Exum konstantno igra odlicno, kao i Lesor. Dovoljno je da proradi jos jedan od Ledej-Andjusic-Papapetru i eto pobede.

 

Partizan je pobedio Efes a Fenerbahce je u ocajnoj formi, izgubili su 4 utakmice za redom i to dve u turskom prvenstvu a nisu igrali protiv Efesa. U Evroligi Olimpijakos ih je deklasirao sa skoro 30 razlike tamo a zatim su izgubili kod kuce od Baskonije.

 

Slabi ste optimisti bas(nista manje no nasi do pre mesec i nesto dana a kao i prosle sezone u ovo vreme bili smo u jos losijoj poziciji no vi a na kraju smo imali sansu i u Martu za top8), citam ovde vecina se oprostila od top8 jos pre dva kola.

Ne pisem ovo sa aspekta da bih zeleo da Partizan pobedi, jos manje da udje u top8, a jos manje da bude ispred Zvezde na tabeli, nadam se da cenite iskrenost, ali niste realni sa tim odustajanjem od top8 i Partizan ce itekako imati sanse sve i da ne pobedi veceras jer ce najbolji deo rasporeda do kraja biti u Januaru tacnije od 29. Decembra do 9. Februara gde od 9 utakmica samo su 3 protiv top8 timova od cega Monako i Baskonija kod kuce a Makabi na strani koji ce izvesno igrati bez Boldvina i Pojtresa. Tek u Februaru ce se znati da li ima ili nema sanse za top8 osim ako ne izgube naredne 4 za redom sto mislim da nije realno.

 

Sportski pozdrav.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Brat od Korneta said:

Nigel Hayes koji je bio jedan od najboljih igraca u prvih 10 kola je u losoj formi nakon toga a narocito poslednje dve evroligaske utakmice gde je skupio index -2 i nije postojao napadacki.

 

Braćo, iskoristimo ovaj lagani over u poenima večeras, amin.

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Posto je Brodzijanski tu na 3 meseca, mislim da je Mike Tobi apsolutni upgrade u odnosu na njega, jako je bitno sto igra 4 u Sarasovom sistemu gde se odbrana vrlo ceni sto znaci da sa ovim gabaritima koje ima(213cm i 115kg) ne ispada u odbrani, a opet Tobi bi mogao i na 5 kod nas igrati u zavisnosti od potrebe. 

Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Milos 3.14 said:

Feneru je Motli važan koliko i vama Lesor. Igra fenomenalnu sezonu u oba pravca, trenutno je verovatno najbolji centar u EL tako da čim njega nema druge ekipe imaju čemu da se nadaju.

Sa njim je to kompletno drugi tim. 

Možete da se pošibate ako budete pametni

 

E jbg.

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...