Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

Jako netalentovana ekipa sa tankim kvalitetom na klupi, što se tiče trenera. Igraju čvrstu i ružnu košarku. Iskreno očekujem poraz isključivo zbog svežine naše ekipe i nedostatka vremena da se pripremi tekma. 

Ali se nadam i pobedi 🙂

Jedno je sigurno, a to da će Lesor da razvali najgoreg centra u istoriji košarke, Sanlija.

Barselona, Barselona ima jednu manu...

Edited by Gereon Rat
Link to comment
Share on other sites

Ja sam poprilično umoran i isceđen posle Olija i Cedevite u tri dana. Mogu misliti kako je Željku i igračima koji već posle dva dana moraju da se resetuju i našpanuju za još jednu bitnu tekmu. I tu ne mislim toliko na fizički umor, koliko na psihički usled toliko emotivnih rolerkostera i pražnjenja koje svi doživljavamo.

U 7 dana mi igramo protiv 3 najbolja tima u EL i drugog najvećeg protivnika u ABA koji nas redovno cedi i muči do zadnjeg zvižduka. 4 baš, baš zajebane i zahtevne tekme. Ludilo!

Nadam se pobedi ali biće prilično zeznuto jer igramo protiv ekipe koja ima ogromnu dubinu i širinu i teško joj je pronaći ozbiljnu manu kad igraju na gornjoj granici mogućnosti. Uzdam se u to da još nemaju savršenu timsku hemiju i da Šaras to ne drži baš sve pod kontrolom.

Inače EL je objavila da nam, uz pobedu večeras, za obezbeđeni plejof već nakon ovog kola, trebaju još porazi Valensije, Armanija i jednog iz dvojca Baskonija/Žalgiris.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Pored toga sto nama veceras ne dajem bas prevelike sanse, ne vidim da ce se Efes previse cimati protiv Milana, niti racunam na neki njihov "ponos". Oni su ljudi ne neprijatno iznenadili, vec šokirali i sumnjam da ce umeti da trezveno pristupe svojoj novoj realnosti. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...