Aman 2 Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Eventualna pobeda u Istanbulu odvaja prvu osmorku od ostatka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Sledeće nedelje mečevi protiv ranjenih zveri, naravno da zbog toga mogu biti i opasni, ali ako budemo na svom A nivou, možda to bude i ključna nedelja za glavne ciljeve ove sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LakiJeMaloNervozan Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 1 hour ago, Aman 2 said: Eventualna pobeda u Istanbulu odvaja prvu osmorku od ostatka. Moze se reci. Od konkurenata za top8 koje cine 5 ekipa: Baskonija, Macabi, Zalgiris, Efes, Virtus, od 4 bismo imali bolji medjusobni skor! 1 hour ago, Cooper said: . Moga si i MIlano otseci 😉 Donji dom je ispao iz trke za top8. Valensija ima tezak raspored i njih bih otpisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Jesmo li sigurni da, ovim tempom, Milano nece u 8? I to bas umesto nas, nesretnika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Treba im 6-1, a gostuju Realu i Turcima, čekaju Barsu. Mislim da ni Milvoki ne bi prošao u toj situaciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 (edited) Kompletni i u formi u kojoj su, nijedan rival u EL nije bauk za njih. Svakako su pre sezone projektovani za F4. Naravno, ja navijam da fejluju. Edited March 11, 2023 by Alex_Serbia 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 Ja posle sinoćnih tekmi: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 Priviđa mi se Panatinaikos u zadnjem kolu za prolaz, jer kad smo mi prošli (ili ispali kad smo već kod toga) a da nije neko trganje živaca do zadnje sekunde… 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 7 minutes ago, Son_of_a_gun said: Priviđa mi se Panatinaikos u zadnjem kolu za prolaz, jer kad smo mi prošli (ili ispali kad smo već kod toga) a da nije neko trganje živaca do zadnje sekunde… gde god da igra Partizan mi živce kida 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 (edited) 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Priviđa mi se Panatinaikos u zadnjem kolu za prolaz, jer kad smo mi prošli (ili ispali kad smo već kod toga) a da nije neko trganje živaca do zadnje sekunde… Pa gotovo da ne postoji šansa da obezbedimo prolaz pre zadnjeg kola. Iz ugla trenutne pozicije, deluje kao premija da dodjemo u situaciju da od toga zavisimo. A opet, verujem da ako dodje do toga, da će biti lasično kidanje živaca. Edited March 11, 2023 by realno *w 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 37 minutes ago, uvrnuto said: gde god da igra Partizan mi živce kida To samo znaci da ti je stalo. Normalno je. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 Možda ipak bolje da mi dobijemo sve mečeve prije zadnjeg kola, ili makar 4 od 5. 😁 Uh, već vidim scenario u kojem taj posljednji meč odlučuje...obruči odjednom postaju pretvrdi, navijači nestrpljivi, protivnik relaksiran, a pritisak samo raste iz minuta u minut. Treba odraditi ozbiljne psihofizičke pripreme za ovu završnicu sezone. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 I u F4 sezoni smo za prolaz u cetvrtfinale igrali protiv PAO, pa nas Žoc pustio.Ako me sećanje dobro služi. A trebalo bi, bio sam na toj utakmici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 (edited) Dobio nas u BG, ali smo mi prvu dobili u Atini. Pao je u poslenjem kolu dobio Marusi kad su vec bili ispali i to nam je osiguralo plejof. Ti mislis na 08/09 kad smo ih dobili Novicinom trojkom. Edited March 11, 2023 by Cooper 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 20 minutes ago, Eddard said: I u F4 sezoni smo za prolaz u cetvrtfinale igrali protiv PAO, pa nas Žoc pustio. Ako me sećanje dobro služi. A trebalo bi, bio sam na toj utakmici. Lose te sluzi. Zeljko pustio sezone 07/08, u Top 16, kada je Novici usla sledeca. U F4 sezoni je bilo bizarno. Dobili smo ih u Atini bez Marica, a njima igrao Nidza. U revansu nas rutinirali u Pioniru, nama igrao Maric a oni bez Pekmena 😁 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 Mator sam [emoji23]. Našao sam slike sa utakmice, mislio sam pogrešno na 5.3.2009., 63:56. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 Šuška se da nam se odlaže utakmica protiv Budućnosti, zbog izbora u CG Dobro bi nam došao "free" vikend, mada da se bira bolje bi bilo pred duplo kolo, al kako ono od birača.. Najčudnije od svega mi da nam utakmica protiv Olimpijakosa nije u četvrtak nego u petak, jer sledi COL u nedelju, pa duplo kolo protiv španaca, jedino dobro je što smo sve vreme kod kuće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 To ne treba igrati dok se ne odigraju odložene utakmice iz prethodnih kola. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 (edited) Očekujem pobedu sutra u napetoj utakmici gde će nažalost biti najmanje priče o košarci a više o svemu ostalom nakon iste. Edited March 12, 2023 by Aman 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LakiJeMaloNervozan Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 1 hour ago, Aman 2 said: Očekujem pobedu sutra u napetoj utakmici gde će nažalost biti najmanje priče o košarci a više o svemu ostalom nakon iste. Bice sve okej. Mi smo domacini gospoda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 Sutra idem prvi put na kosarkaski derbi jos otkako je Stefan Jankovic dao 3 trojke u prvom poluvremenu u Pioniru, a Zvezda morala da menja dresove za 2/2 kako bi pobedila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 Efes definitvno kompletan i spreman za meča sa nama: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 Samo treba poneti gace sa dobrim lastišem tamo, pa sta bude. Zar je neko stvarno mislio da ce Vasa odsustvovati duze? Svaka njegova grimasa kao da je zavrsio sezonu, svako hramanje sa terena, kao da je zavrsio karijeru. A onda se vrati za 5 minuta ili najkasnije 2 nedelje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 Igrali su svi i protiv Makabija. Verovatno je samo Beaubois pod znakom pitanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 Pozdravio nas Ataman..."It's an important week, nothing is lost yet," he stressed. "We have five more games at home. That's why we want to beat Real Madrid and enter the most crucial game, against Partizan, in high spirits." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts