Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!

Recommended Posts

Posted

1.40 je kvota na Partizan po maxbetu.

Premala je, nije mi to realno, pogotovo ako Partizanu ne bude igrao Lesor, koji mnogo znaci.

Svakako bi trebalo Partizan ovo da dobije.

Posted
1 hour ago, Troteri said:

1.40 je kvota na Partizan po maxbetu.

Premala je, nije mi to realno, pogotovo ako Partizanu ne bude igrao Lesor, koji mnogo znaci.

Svakako bi trebalo Partizan ovo da dobije.

I meni se cini, jedino ako maxbet zna nesto oko Lesora sto mi ne znamo, tj. da povreda nije toliko kriticnog karaktera i da ce igrati.

Svakako je Partizan realan favorit.

Posted

Vec sad mi nije jasno dovodjenje Brodzianskog. Umesto da dovedu nekog ko ce da skace a da ne mora ni koseve da daje, oni dovedu lika mekog kao pamuk na ekipu koja je i bez njega sakata za odbranu?!

Posted

Brukaš se Želimire, brukaš. 

Sram te bilo za ovo što nam prezentuješ. Da izađeš pred ljude i da se izviniš za ovo sranje koje nazivaš odbranom

Serem ti se u ovu košarku

• Like 3
Posted

Nije veceras bila problem samo odbrana. Sve je bio problem.

Energija, zalaganje, koncentracija... a pre svega je problem trener.

Od ove ekipe nema nista. Imamo dobre individualce, al kao tim to je jedna velika nula.

• Like 4
Posted

Sutra trening u 6:00 ispred arene.
Ceo stručni štab + igrači laganim trkom do Novog Sada.
Odmor pola sata, pa nazad za BG ali spuštenih kolena u odbrambenom stavu.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
Posted

U duelu dve ekipe koje su se trudile da izgube ovaj meč, pobedu u tom pokušaju je odneo Partizan. Partizan je pokušao nekako da izgura na individualni kvalitet, ali Valensija organizovanija i posloženija ekipa, u svoj svojoj limitiranosti. Da su imali još jednog kvalitetnog igrača u rotaciji, na ovih par, verovatno bi i ranije rešili. Poslednja dva minuta regularnog dela utakmice su bila dobra, ali onih 10-15 koji su prethodili blagi užas.

Neverovatno je da Željko ulupa toliko para u tim, i da mu sve zavisi od Panterove 1 na x igre i šuteva preko ruke.

Lessort 39 minuta, toliko o onom kukanju kojem je posvećeno toliko pažnje, a koje je bilo čist damage control.

Partizan u svega par mečeva od peaka do dna forme, samopouzdanja i energije. U meču od 45 minuta, tebi Madar igra 13 (i da 13 minuta), Andjusic 6, Trifunović 3...

• Like 13
Posted
Nije veceras bila problem samo odbrana. Sve je bio problem.
Energija, zalaganje, koncentracija... a pre svega je problem trener.
Od ove ekipe nema nista. Imamo dobre individualce, al kao tim to je jedna velika nula.

Toliko grešaka u odbrani kadeti Veternika ne naprave koliko ova skupina preplaćenih iso zvezdica

Posted
1 minute ago, jedibojan said:

Zanima me koliko smo minuta dobre kosarke igrali veceras.

Hvala i dovidjenja.

Vladeaou, vidimo se. Bolje pre nego kasnije

Cenim jedno 35 min.

• Ha-ha 1
Posted

Ajd da prestanemo da vise pricamo o parama jer apsolutno niko na ovom forumu pojma nema koliku platu igraci imaju.
Ocigledan je manjak samopouzdanja sto dovodi do niza glupih poteza. Ne znam sta smo trebali da odigramo u napadu pa da nadoknadimo ovih 15 skokova manje. Imali su cesto drugi napad, ponekad i treci. Ne moze se pobediti tako.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

• Ha-ha 9
  • Tuzno 1
Posted

Obradovic pocinje konferenciju pricom o Lesorovom laktu, nakon utakmice gde mu je odigrao 39 minuta. Ledej, Nunali i Lesor su mu odigrali 37,38,39 minuta, i po govoru tela deluje kao da je pogubio sve konce.

• Like 1
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Posted
Ajd da prestanemo da vise pricamo o parama jer apsolutno niko na ovom forumu pojma nema koliku platu igraci imaju.
Ocigledan je manjak samopouzdanja sto dovodi do niza glupih poteza. Ne znam sta smo trebali da odigramo u napadu pa da nadoknadimo ovih 15 skokova manje. Imali su cesto drugi napad, ponekad i treci. Ne moze se pobediti tako.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Trebali smo da odigramo odbranu, zagradimo koš i skinemo jebenu loptu.
Šilobad sigurno ima fiksni od Lorensa Robertsa - može Leday da ga cimne već sutra da mu ovaj na maternjem objasni kako se to radi

• Like 1
Posted
7 hours ago, medobrundo said:

Oki, da javimo onda kladionicama da Valensiji prebace ovu vašu 1.3 kvotu, a vama da prilepe njihovu 3.7.

Slične su te dve kvote, ali glupo da se ljudi tako neiskusno zajebu, kad ne raspolažu adekvatnim predviđanjima i očekivanjima.

Čestitke na smirenoj i tačnoj analizi. Imaš li još neki savet u vezi kvota?

• Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...