jedibojan Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 10 minutes ago, goofy said: Bojim se da su te dečije bolesti ustvari hronične Kod balse nisu, kod Alena sam pesimista ali ajde da vidimo. Mislim, Lesor je legit backup 5 za EL, ali u kontekstu kad imamo 2 prospekta na toj poziciji... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Ojsa... 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Jepse Kure. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Ja bih bio zadovoljan da se pošibamo muški i do kraja bez obzira na rezultat.Lagao sam rođaci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Jbg, šta da se radi, bolji bili.Makar nije pala stotka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Nisam imao problem u sezonama kad smo gubili jer smo kopali sa nekim makar ljudima, a ovaj pickasti projekat zasluzuje samo raspad.jebala vas ova legija stranaca i idiota. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 (edited) BRUKA!!! Za nepravljenje faula svima minus mesečna plata... Željku tri. Edited October 14, 2022 by goofy Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Cim se otislo u OT, tu je bio kraj. Kada je pa produzetak nama nesto dobro doneo u novijoj istoriji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 I šta sad? Šta čovek da kaže Panteru? Gledaš u Howarda, pravi jebeni faul, razumeš li ti basket uopšte? Šta čovek da kaže Obradoviću? Je l možemo mi malo da besnimo i crvenimo na njega pošto mu je ekipa selektovana kao go kurac i ekstremno bi teško bilo navijati za nju da ste neutralni. Stvarno, ajde da zamislimo situaciju u kojoj ne navijamo za Partizan - zašto bi iko navijao za ovako sklopljen tim? Niti igramo odbranu, niti smo talentovani u napadu, nemamo ni jednog ekstremnog talenta, a koliko vidim neće se ni mladi talenti naigrati. Da nećemo možda Barsu tamo da dobijemo, ili ne daj Bože Oli, Makabi? Apsolutno sam poludeo, sve može da se oprosti ali biti glup, to ne može 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Koliko traje kletva? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Vujosevicu legendo, kakav si ti kosarkaski genije bio. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Prvi mačići se u vodu bacaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 2 minutes ago, Dzep said: I šta sad? Šta čovek da kaže Panteru? Gledaš u Howarda, pravi jebeni faul, razumeš li ti basket uopšte? Šta čovek da kaže Obradoviću? Je l možemo mi malo da besnimo i crvenimo na njega pošto mu je ekipa selektovana kao go kurac i ekstremno bi teško bilo navijati za nju da ste neutralni. Stvarno, ajde da zamislimo situaciju u kojoj ne navijamo za Partizan - zašto bi iko navijao za ovako sklopljen tim? Niti igramo odbranu, niti smo talentovani u napadu, nemamo ni jednog ekstremnog talenta, a koliko vidim neće se ni mladi talenti naigrati. Da nećemo možda Barsu tamo da dobijemo, ili ne daj Bože Oli, Makabi? Apsolutno sam poludeo, sve može da se oprosti ali biti glup, to ne može Sve te razumem, i ja osecam slicnu odbojnost prema ovom Covicevom cirkusu ove godine. Sprcana gomila para u oba tima a igra go kurac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Proda nas Nanli, a imali smo priliku da dobijemo ekipu koja je u tom trenutku već imala 15ak trojki uz 40+%. Ima napretka, ali džaba sve ako ne počnemo da dobijamo tekme. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Necu da lazem, zadovoljan sam sa regularnih 39 min i 58 sekundi. Ono u 2/4 je bilo neodbranjivo, a u pomenutom periodu smo igrali uglavnom dobro, uprkos losoj suterskoj formi Nanelija i Danila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 A neki trolovi se nikad u zatvor ne bacaju. Kako će Italijani da nas zatvore sledeće nedelje, taman da pokažu razliku u klasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Nismo mi odigrali losu utakmicu uopste. Ali brate. Imas 3 razlike pravis faul. Sve i da sude namernu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Izgoreo sam svoje pre nego sto smo usli u OT, pa mi je glava vec hladnija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Sve te razumem, i ja osecam slicnu odbojnost prema ovom Covicevom cirkusu ove godine. Sprcana gomila para u oba tima a igra go kurac. Da budem iskren, tek za vas ne bih navijao, tim kao da ga je visually impaired person sklapala i to u momentima najgore kombinacije vinjaka i valijuma. Eto te čuvene srpske košarke - imamo dva tima u EL posle sto godina i oba su manje ili više negledljiva 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Nismo pravili faul ni protiv Burse, ni danas, očigledno je to Žocova odluka. Nadasve pogrešna. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Ova ekipa je skup divljaka.Ako ne dovedu pametnog pleja da ih smiri, nećemo ništa napraviti.Panter će dati 30 poena ali neće da se seti da napravi faul.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Jedino gore od ovakvog poraza će biti čitanje svakakvih mudrolija po forumu. Najbolje se odjaviti na par dana. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Just now, jedibojan said: Nismo mi odigrali losu utakmicu uopste. Ali brate. Imas 3 razlike pravis faul. Sve i da sude namernu... Mogu samo da ubacim se.Imali smo i mi Zvezdasi isto ovo protiv Zalgirisa.Isto vodili 3 razlike i nismo pravili faul i isto prosli kao vi sad. Tada smo bas pizdeli na Radonjica.Jbg. Trebalo se praviti faul pa da oni rizikuju sa namernim promasenim(bolje tako nego ovakva trojka).. Zao mi je.No tragicar mi je Nunali svakako.Da je dao ne bi im nikakva trojka pomogla pa i preko 100 ruku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts