Son_of_a_gun Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 32 minutes ago, SteveFrancis#3 said: I, sta? To je to? Pa mi nema sanse sa ovim timom EL da osvojimo... Ja očekujem još dvojicu na ovaj roster. Ali isto tako sam prošle godine u ovo vrijeme očekivao pleja pa znamo svi kako je to prošlo. 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Glupo bi bilo da ima jahtu od 5 milki a da ostavi nedovrsen roster.👺 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 21 hours ago, Beonegro said: Ništa ljepše nego kad je Bo urnisao Unikahu pod jet lagom, to su bila vremena ❤️ Esencija kosarke, kada su klubovi morali da pogode sa strancima (kojih je bilo jedan ili dvojica i morali su da donose kvalitet), kada se nije pisalo kako ce sezona da se iznese sa Maricem, Robertsom, Vranesom i Djekicem na pozicijama 4 i 5, sta ako se Kecman povredi i slicno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 4 hours ago, Jakob Aman said: Madar Exum Avramovic Panter Andjusic Naneli Papapetru Ledej Vukcevic Lesor Koprivica Smailagic Srecno nam bilo. I ja očekujem opasan iskorak Madara, ali mislim da nije realno da bude starter. Eksum bi morao imati prednost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 11 hours ago, Jakob Aman said: Glupo bi bilo da ima jahtu od 5 milki a da ostavi nedovrsen roster.👺 Nema jahte od 5 miliona, to je samo veći gliser 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 13 hours ago, goldberg said: Esencija kosarke, kada su klubovi morali da pogode sa strancima (kojih je bilo jedan ili dvojica i morali su da donose kvalitet), kada se nije pisalo kako ce sezona da se iznese sa Maricem, Robertsom, Vranesom i Djekicem na pozicijama 4 i 5, sta ako se Kecman povredi i slicno. Nije baš za poređenje. Ako ne pogodiš sa strancem menjaš ga u toku sezone. Dalje, u taj tim nije istovareno brdo zlata pa da očekuješ neki vau rezultat. Prevazišli su svačija očekivanja, zato se i nije pisalo "šta ako". Na kraju krajeva, taj tim je imao četiri stranca. Da se razumemo, i ja više volim građenje i rast tima, samo jednostavno nisu iste situacije, zato se ljudi i pitaju šta će biti ako neki događaj naruši projektovanu veliku vrednost sadašnjeg tima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Malac, samo nastavi tako... 5 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 A komentari ispod videa "Obraeffect", "šta znači jedna sezona sa Željkom"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Aleksa u gipsu 8 nedelja .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 znači moramo u šoping opet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 A može i Madar da dobije velike minute, taman da vidimo od čega je napravljen. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 2 hours ago, goofy said: znači moramo u šoping opet... Ertel slobodan. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 2 hours ago, Dracarys said: A može i Madar da dobije velike minute, taman da vidimo od čega je napravljen. Dobice ono sto i svi ostali koji su zasluzili iskorak a nisu vec legitimni EL igraci,klupu.Spletom okolnosti se mozda izvuce Koprivica.Kad ce na klupi ostati jedan od Papa,Naneli,Ledej zasto mislite da ce se obra petljati sa Madarom,alenom,Vukcevicem,Mileticem. Ja ne znam koga treba ostoja da dovede da shvatite koji ste instant projekat,kakvi mladi igraci,bacanje u vatru istih,samo provereno samo najbolje,cilj je takodje rekao predsednik,titula cak i u EL,spominju je i igraci. Igraca spolja ste svakako planirali da ne kazem cekate ga, i pre povrede Alekse,ako ne verujete razmislite sto Kuper nije zajedno sa vama zatvorio roster u prethodnih par stranica. Inace Madar je tamanica za bek apa u EL,to sam pricao i tokom sezone kada je ovde dobijao epitet dunstera,slao ovaj snimak U to vreme je bilo vidi ga ovaj sto spinuje i uzdize Madara a obra ga izbacio van 12(neki Slask kod kuce,taj neki period) a sada na istu statistiku protiv nekog kolezd tima reagujete sa bravo obra sta napravi od njega,daj mu 20min. Naravno trenerovo legitimno pravo je da postupa ovako,dace i rezultata samo bez pripisivanja laznih dostignuca i planova.Covek ima uslove za provereno najbolje i to je odabrao,sve ostalo je nebitno. 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 2 minutes ago, UDresuKvinsiMilera said: Dobice ono sto i svi ostali koji su zasluzili iskorak a nisu vec legitimni EL igraci,klupu.Spletom okolnosti se mozda izvuce Koprivica.Kad ce na klupi ostati jedan od Papa,Naneli,Ledej zasto mislite da ce se obra petljati sa Madarom,alenom,Vukcevicem,Mileticem. Ja ne znam koga treba ostoja da dovede da shvatite koji ste instant projekat,kakvi mladi igraci,bacanje u vatru istih,samo provereno samo najbolje,cilj je takodje rekao predsednik,titula cak i u EL,spominju je i igraci. Igraca spolja ste svakako planirali da ne kazem cekate ga, i pre povrede Alekse,ako ne verujete razmislite sto Kuper nije zajedno sa vama zatvorio roster u prethodnih par stranica. Inace Madar je tamanica za bek apa u EL,to sam pricao i tokom sezone kada je ovde dobijao epitet dunstera,slao ovaj snimak U to vreme je bilo vidi ga ovaj sto spinuje i uzdize Madara a obra ga izbacio van 12(neki Slask kod kuce,taj neki period) a sada na istu statistiku protiv nekog kolezd tima reagujete sa bravo obra sta napravi od njega,daj mu 20min. Naravno trenerovo legitimno pravo je da postupa ovako,dace i rezultata samo bez pripisivanja laznih dostignuca i planova.Covek ima uslove za provereno najbolje i to je odabrao,sve ostalo je nebitno. Yam je imao i minute i najbolja izdanja u finalnoj seriji. Nesto je naucio u toku sezone 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 (edited) 10 minutes ago, jedibojan said: Yam je imao i minute i najbolja izdanja u finalnoj seriji. Nesto je naucio u toku sezone Sta je to nesto,koji segment igre?Po agresivnoj odbrani i sigurnom sutu je poznat jos iz juniora,imao je partije bez promasaja i na pocetku sezone,pre klupiranja. Povecana uloga u finalu je posledica kasne pameti zeljka,video je da je sklopio ekipu totalno pogodnu za Radonjine defanzivce spolja,niste prelazii pola u nekim derbijima,svi bekovi su vam bili mekani i slabi,tako je Mur i pored ok partija bio zamenjen ipak borbenijim i snaznijim Madarom.Selekcija ove sezone se nadovezuje na tu pricu,mislis da je slucajno doveden najbolji fizikalac spolja u EL Egzum?On ima svoje jasne nedostatke za pleja ali ako je Panter jos uvek alfa napada a jeste mora jedan ovakav. Zelimir ne pravi igrace,nikada i nije i nikada i nece a Madar nista novo u svojoj igri nema,mogao je mnogo vecu ulogu da iznese i napreduje,necu davati dalje komentare u vezi sa ovim jer je objektivno sve jasno. edit:i da zaboravio sam da je bas Mur kao jedan od retkih ispao iz ekipe a sezona mu je bila zadovoljavajuca skroz,nista gora od Madarove.Ivukao vas je protiv fmp u zelezniku i tako neko kestenje vadio. Edited August 9, 2022 by UDresuKvinsiMilera 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Nemojte da ga kvotujete. Usra topik skroz. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 (edited) 20 hours ago, goofy said: Malac, samo nastavi tako... Odličan ovaj plej sa brojem 8 Edited August 10, 2022 by Milos 3.14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 (edited) Fenomenalan raspored sedenja u areni .... Poterali su press gore i navijace iza kosa na 2 nivoa Edited August 10, 2022 by Gb92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 (edited) 18 minutes ago, Gb92 said: Fenomenalan raspored sedenja u areni .... Poterali su press gore i navijace iza kosa na 2 nivoa Što je najgore tu je tunel za igrače, eto sranja u najavi. Moje društvo i ja smo bili tu prošle godine, tako da ćemo morati da menjamo. Inače je tu baš bez veze za gledanje, jer je daleko od terena, pošto je skroz dijagonalno. Kontam da je nivo 400 na sredini mnogo bolji. Edited August 10, 2022 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Meni je nivo 400 kao da gledaš fudbal sa terase na zgradi pored stadiona... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 35 minutes ago, uvrnuto said: Što je najgore tu je tunel za igrače, eto sranja u najavi. Moje društvo i ja smo bili tu prošle godine, tako da ćemo morati da menjamo. Inače je tu baš bez veze za gledanje, jer je daleko od terena, pošto je skroz dijagonalno. Kontam da je nivo 400 na sredini mnogo bolji. Nemam neku statistiku al cenim da vise upaljaca i kovanica upadne od strane idiota van kop-a. Sa ovima se lako moze pregovarati i dogovarati. (citaj podmititi) Dok usamljenim jahacima ne mozes nista... Bacice upaljac jer mu je sef na poslu ----- sve po spisku 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 26 minutes ago, goofy said: Meni je nivo 400 kao da gledaš fudbal sa terase na zgradi pored stadiona... Meni je u nižim delovima čak bolji od nivoa 200 (osim ako si baš blizu terena) jer nivo 200 ima jako nizak nagib pa je svaki sledeći red sve dalje a opet ne dovoljno visoko za bolji pregled. Da ne pričam o redovima iza koševa. Pričali smo par puta o tome, da je nagib kao npr. u splitskoj areni bilo bi super na donjem nivou. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Opet bi eksperimentisali sa Egzumom kao sa Murom prosle godine na pleju. Sad ipak moraju da dovedu jos jednog zbog Alekse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 4 hours ago, Gb92 said: Fenomenalan raspored sedenja u areni .... Poterali su press gore i navijace iza kosa na 2 nivoa Kakve su cene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 7 minutes ago, Sam B said: Kakve su cene? Nije objavljeno, ali insajderi kažu kažu osetno više nego prošle sezone. Zavisno od pozicije, od 30 do 100% poskupljenje. Ova najveća poskupljenja se verovatno odnose na delove kojima je promenjena namena i koji su odjednom postali "elitni". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts