Aman 2 Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Igraće nama kapiten na pleju ove godine vidim ja 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 U sustini, mediji su se toliko izblamirali sa promasajima u vezi KKP ovog leta (cuj, ovog leta), da je ovo prirodni i tuzni sledeci korak - znaju provereno da je igrac zavrsen, ali sada nema imena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 I da smo ga završili SK bi zadnji saznao za to, tako da…Opušteno. [emoji846] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 (edited) https://www.sportal.gr/basket/euroleague/2023080914441848086/ntozier-partizan-kleinei-ton-empeiro-nbaer-h-omada-toy-omprantobits jesu li ovi koliko pouzdani? Edited August 9, 2023 by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Ne znam, ne razumijem glagoljicu.Pouzdano je samo kad objavi klub i zajebite više insajdere i “provjerene” portale. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Taman tako… a rekao sam sebi da samo cekam da klub objavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 PJ ima samo dva problema - iskustvo igranja u EL i probleme sa povredama. U suštini high risk high reward potez, ja sam ga užasno gotivio kao igrača ali opet, da nešto može dobio bi ugovor od nekoga u NBA. Mada, u teoriji tačno ono što tražimo, nekog 'gladnog' da se vrati tamo, koji će da kida odbranu i forsira tranziciju... ali ne verujem da će kod nas, ne znam, mislim da bi ga neko platežniji već pokupio da je to moguće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Kakvo mu je to ime PJ, jel on čovjek ili konfekcijski znak? Šta je bilo sa divnim srpskim imenima kao što su Đoko ili Obrad? 2 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 2 hours ago, fedor said: U tom konkretnom trenutku jedan ne igra 5 godina ozbiljnu kosarku, visak je u Baseloni. Drugi je igrac sa 20 minuta u nba kontenderu koji je na pola sezone doziveo ozbiljnu povredu i zato ne moze da nastavi to da bude. Ako zanemarimo povredu PJ je u tom momentu dve klase iznad Dantea izuinte, u kom to kontendijeru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Kakvo mu je to ime PJ, jel on čovjek ili konfekcijski znak? Šta je bilo sa divnim srpskim imenima kao što su Đoko ili Obrad? PJ - pidžej - pidžn - golub / vrabac.Bitan je kontinuitet 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Ja ne znam samo, zašto nismo iskoristili priliku da dovedemo Milutinova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 (edited) Pisali smo o tome, cini mi se na na topiku o bivsim. Ukratko, ne odgovara Zeljku. Mislim to je moj stav a ja nikad ne grijesim Edited August 10, 2023 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Hajde da vidimo tog boljeg od Milutinova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 (edited) Malo se salim, naravno. Mislim da spore noge i sve sto one vuku sa sobom predstavljaju najveci problem. Npr nema preuzimanja u odbrani a ne mogu zamisliti Zeljkovu ekipu koja igra tako. Da je drugacije mislim da bi ga Zeljko doveo jos dok je bio u Fenru. Edited August 10, 2023 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Ako je do nemogucnosti preuzimanja, onda je Balsa u KKP usluga za tatka. Ne vidim kada ce on u karijeri moci da preuzima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Ako je do nemogucnosti preuzimanja, onda je Balsa u KKP usluga za tatka. Ne vidim kada ce on u karijeri moci da preuzima.Za to vrijeme Balša: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Savrsena zamena za Exuma ce vam biti,samo da ga zaobidju povrede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 To je baš ?. SF bi mu sigurno više legao, za PG ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Ahem, ovo stvarno Golub kod vas? Piše MozzartSport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 16 hours ago, Beonegro said: izuinte, u kom to kontendijeru? 20/21 Vise minuta i poena od Kampaca, 21/22 do povrede vise minuta i poena od Kampaca. Denver je obe sezone bio ozbiljan kontender za titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 (edited) 4 minutes ago, DameTime said: Ahem, ovo stvarno Golub kod vas? Piše MozzartSport. Ispaljivao se Breza i ranije. Sacekajmo😁 Edited August 10, 2023 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted August 10, 2023 Author Share Posted August 10, 2023 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-mozzart-bet-pronasao-beka-pi-dzej-dozir-na-godinu-dana/458605 Quote Tržište je dugo ispitivano, a na kraju je zaokruženo ime Pi-Džeja Dozira. Američki košarkaš završio je pregovore sa Partizan Mozzart Betom i potpisaće ugovor na godinu dana. Dozir ima 26 godina, visok je 198 centimetara i mada primarno igra kao bek, pa čak i nisko krilo, može i da kao jedinica kreira igru crno-belih. I naravno da podudarnosti sa Danteom Egzumom nisu slučajnost, Dozijer bi u taboru aktuelnog šampiona Jadrana trebalo da odmeni baš miljenika navijača iz prošle sezone. Dozir je igrao na čuvenom Univerzitetu Južna Karolina, nije izabran na draftu 2017. godine, ali je na kraju zaslužio ugovor u Oklahoma Siti Tanderu, mada se tamo nije naigrao, kao ni kasnije u Boston Seltiksima. Međutim, imao je sasvim solidnu ulogu kada ga je 2019. godine pokupio Denver Nikole Jokića, ali je njegov razvoj zaustavila teška povreda kolena. Pokušao je kasnije da vaskrsne u Sakramento Kingsima, nije uspeo, pa se odlučio da krene Eguzumovim putem. On se baš igrama u Partizan Mozzart Betu izborio za povratak u NBA ligu i ugovor sa Dalas Maveriksima. U Partizan Mozzart Betu se nadaju da će i sa Dozir dobiti skriveni NBA kvalitet. U najboljim danima karakterisala ga je odlična igra u odbrani, odlične fizičke predispozicije, mada nije klasičan šuter kome svaka lopta završava u obruču. Ali ni Egzum nije bio savršeni snajperista. A bio je sve ono što je trebalo timu Željka Obradovića. Nadaju se crno-beli da će i Dozir opravdati poverenje. Sad po četvorku i petorku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Bacanja oko 67%. Nece da mogne tako 🙁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Ako ništa, bar zna da PJ Dozira 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Do sada se nisu gadjali neprovjerenim informacijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts