ćušpajz Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 nastaviti kecati zalizani je kratkorocna rabota. to donekle moze zeljko, pa ako ostaje jos 10ak godina, go for it. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Komse osvetili smo vas … Razbili smo fenera 😄 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 4 hours ago, Alek The Great said: Ako sam dobro skontao neko ovde laze, mi ili Misko. Plate su ili isplacene ili nisu. El neko skontao koji je sadrzaj tog mejla koji je zavrsio u junk? Sent from my RMX3301 using Tapatalk Šredingerova plata. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 14 minutes ago, Nele said: Komse osvetili smo vas … Razbili smo fenera 😄 Prvo što mi je palo na pamet kad sam pročitala o situaciji sa Madarom... #IstiSte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Sreća da ste skupili za porez, inače bi i Panter otišao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Ako je istina ovo što Miško kaže, jedini na koga se trebamo ljutiti je Ostoja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Ne verujem ni jednima ni drugima... 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 5 minutes ago, Ne sam Safete said: Ako je istina ovo što Miško kaže, jedini na koga se trebamo ljutiti je Ostoja. Jel stvarno mislis da je ispao problem zbog 75k doloresa? Smesne su to price, price za malu decu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Kaze Misko da je neko iz kluba pretio Madaru, ako je to tacno, logicno je da mali nije hteo da prihvati produzetak saradnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Đe ćeš naMiška Ostoja svetejeblo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Ljudi Panter i Lidej su ostali.Bez njih u timu ili sa njima u kanalu, mi smo bili EK ekipa.Egzum, Lesor a tek Pap i Madar su zamenljivi.Jare i Ponitka su ok zamene.Sad plej i centar i da sačuvamo Nuna i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 39 minutes ago, Stex said: Jel stvarno mislis da je ispao problem zbog 75k doloresa? Smesne su to price, price za malu decu... Miško je vešto napomenuo da je tražio povećanje od 75.000 $ u prvoj godini novog ugovora. Ko zna šta je tražio u drugoj i trećoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Madar je kad je dosao potpisao 425/450/475, trazili su 550 sad, klub je odbio. U Feneru je dobio 800 po sezoni na dve godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Bez obzira da li gelisha laze ili prica samo delimicnu istinu, jako pristojno saopstenje za razliku od nasih diletanata... Ne svidja mi se sto na dugi rok prekidamo sa njim, a Misko je ipak covek u ozbiljnoj lovi da bi sutra tek tako zbog neke kinte ili prospekta presao preko ovoga. Moze samo da nas kara jako da sve sto valja na ovom podneblju salje kod cokija. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Nije Miškova izjava delovala besno. Više kao da ne želi ni on da prekida sve odnose (jer, ko zna koliko se puta našao u ovakvoj situaciji), nego čeka da se u nekom trenutku strasti smire i nastavi saradnja, kad god to bilo. 11 minutes ago, Carl Johnson said: Madar je kad je dosao potpisao 425/450/475, trazili su 550 sad, klub je odbio. U Feneru je dobio 800 po sezoni na dve godine. Nije da znam kolike su plate ali ovo zvuči baš preterano. Koliko god da se plaća ne samo ono što se odmah dobija nego i talenat koji tek treba da procveta, to su velike pare za njega od ore dve sezone. Nisam siguran da bih prihvatio rast plate u ovom trenutku, a posebno što ne znamo koliko je ostalo u magli (cifra za 2. i 3. sezonu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Postoje 3 strane price i sve 3 su tuki. 1. Misko je surovi trgovac koga je usrala rising star nagrada i koji je odlucio da izmuze koliko moze iz toga. Ne znam dokle cemo da se snebivamo oko njegovih poteza. 2. Mi smo platili mladog prospekta, ulozili 2 godine u njegov razvoj, od njega dobili manje od ocekivanog, i sad kad je doslo vreme za naplatu toga, uvalio nam je khm... Stoga, nije cudno sto smo butthurt, ali smo situaciju ishendlali kao... Pa, naprdnjaci. 3. Yam se popisao po klubu od kog je mnogo dobio, odlucio da slusa zalizanog i ide za lovom. Let's see how that plays out. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 27 minutes ago, 40Wins said: Bez obzira da li gelisha laze ili prica samo delimicnu istinu, jako pristojno saopstenje za razliku od nasih diletanata... Ne svidja mi se sto na dugi rok prekidamo sa njim, a Misko je ipak covek u ozbiljnoj lovi da bi sutra tek tako zbog neke kinte ili prospekta presao preko ovoga. Moze samo da nas kara jako da sve sto valja na ovom podneblju salje kod cokija. Misko bi pljunuo na svoju rec/obraz za 50 evra 14 minutes ago, Barkley#34 said: Nije Miškova izjava delovala besno. Više kao da ne želi ni on da prekida sve odnose (jer, ko zna koliko se puta našao u ovakvoj situaciji), nego čeka da se u nekom trenutku strasti smire i nastavi saradnja, kad god to bilo. Nije da znam kolike su plate ali ovo zvuči baš preterano. Koliko god da se plaća ne samo ono što se odmah dobija nego i talenat koji tek treba da procveta, to su velike pare za njega od ore dve sezone. Nisam siguran da bih prihvatio rast plate u ovom trenutku, a posebno što ne znamo koliko je ostalo u magli (cifra za 2. i 3. sezonu). Ovo sto sam napisao su njegove plate u prvoj, drugoj i trecoj godini ugovora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 13 minutes ago, Carl Johnson said: Madar je kad je dosao potpisao 425/450/475, Ovo sto sam napisao su njegove plate u prvoj, drugoj i trecoj godini ugovora. Pa je l' to onda odgovara ovom delu što Ražnatović priča Quote "Madar je prihvatio da se raskid anulira i da ostane po starom ugovoru, međutim klub sada to više nije želeo i insistirao je da se ugovor produži, kako bi nakon odigrane sezone mogao da prihoduje obeštecenje bilo iz Evrope ili od NBA. Sasvim legitimno", dodao je Ražnatović. Pa se zbog onog podvučenog došlo do te veće cifre za 75.000 odnosno sveukupno 550.000 hiljada Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Ugled kluba i trenera, kojim se toliko ponosimo (osim ako to nije bio samo plod grobarske mašte) otišao je u pm, nepovratno. Nije nam zalizani tupan ništa kriv... Napredna marva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 50 minutes ago, Carl Johnson said: Ovo sto sam napisao su njegove plate u prvoj, drugoj i trecoj godini ugovora. Jasno, govorim o novom ugovoru, drugoj i trećoj godini za koju cifre nisu spomenute. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Ako koga interesuje sto pise Spoiler The Mirotic case has no precedent. From the day it came out that Barca was kicking him out, he has been "closed" in half of EL and he is cleaning beans, undisturbed. Until he received a call. And everyone knows what happens when the big one calls. Partizan is the big favorite for Mirotic. In any case, this will only happen if an agreement is found between Barcelona and Mirotic. If and when that happens, it should be taken for granted that the next stop in his career will be Partizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 3 minutes ago, MrTwister said: Ako koga interesuje sto pise Hide contents The Mirotic case has no precedent. From the day it came out that Barca was kicking him out, he has been "closed" in half of EL and he is cleaning beans, undisturbed. Until he received a call. And everyone knows what happens when the big one calls. Partizan is the big favorite for Mirotic. In any case, this will only happen if an agreement is found between Barcelona and Mirotic. If and when that happens, it should be taken for granted that the next stop in his career will be Partizan. Meni samo nema smisla ni za njega ni za Partizan da on dodje. Imamo vec jako dobrog igraca na toj poziciji, nijedan od njih ne moze da se pomera ni na 3 ni na 5 sem u nekim specijalima, tako da bas ne razumem pricu oko njega uopste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Logika je da se takav igrac ne propusta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 1 hour ago, 40Wins said: Bez obzira da li gelisha laze ili prica samo delimicnu istinu, jako pristojno saopstenje za razliku od nasih diletanata... Ne svidja mi se sto na dugi rok prekidamo sa njim, a Misko je ipak covek u ozbiljnoj lovi da bi sutra tek tako zbog neke kinte ili prospekta presao preko ovoga. Moze samo da nas kara jako da sve sto valja na ovom podneblju salje kod cokija. The top agencies in EuroLeague Basketball (2022-23 season) 1. BeoBasket (60 Players) 2. You First (29 Players) 3. Octagon Europe (27 Players) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 @Laki21 A zapravo pogledaš listu igrača i vidiš da nije tako strašno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts