JPM Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Koliko je samo tužno ovo oko Sesila. Čovek se radovao igrama svog sina, što je vratio karijeru na pravi kolosek, pre samo par meseci... bio u Areni, snajka mu trudna i ovako skonča u 60 godina...mlad čovek...jebeš mu mater. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 666 stranica - mogao bi danas neki djavolski dobar potpis da padne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Bas tuzno za Sesila, ali docekao je da se sin vrati na pobednicki kolosek i da ga ceka najbitnija uloga u zivotu. Nadam se da ce Dante uspeti u NBA i da ce igrati za caleta. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 22 minutes ago, Kronostime said: 666 stranica - mogao bi danas neki djavolski dobar potpis da padne. Lučifer? 😁 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Znam očeve koje mrzi da sidju do terena da pogledaju svog sina kako igra, Cecil je prešao celu planetu, to valjda dovoljno govori o njemu. Neka počiva u miru. 7 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 29 minutes ago, Son_of_a_gun said: Lučifer? 😁 Makar i ovaj nas sa foruma - samo da se razbije monotonija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 (edited) 11 hours ago, Klipan said: Boris Dallo prelazi u Asvel…kako ce biti lepo videti tu ludu glavu ponovo u Areni Nije to zavrseno, samo jedna objava na tviteru francuskih insajdera. A navijamo da se desi Edited July 4, 2023 by Ne sam Safete 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 15 hours ago, Marvin said: Ako već maštamo, Sikma kao bekap 4 i 5. A nešto realnije, Gidraitis umesto Papija. Idealno obojica 🙂 Slukasa obožavam a imajući u vidu rastuću minutažu Jamadara možda i ima smila. Plus Jare kao neki treći / četvrti plej. Kad sve to sagledam, fali atletike, tako da mora centar da bude zver i/ili da dođe i Hezonja 🙂 Skromno i povoljno. A Aleksa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 5 hours ago, Kronostime said: 666 stranica - mogao bi danas neki djavolski dobar potpis da padne. ili da dodje djavo po stipendije. naivan si kronose, vidi se da vode prelaznog roka nisu tvoj prirodni habitat; ne moze topik od septembra prosle godine i da racunas br stranica prelaznog roka. trenutno imate tri, sedam ili nula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 15 hours ago, Marvin said: Plus Jare kao neki treći / četvrti plej. RK Partizan plače za njim Just now, uini said: tri, sedam ili nula dobro ime za tribute band od Trip @ Seven 🙄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Kao bekap Naneliju i Zeku.Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Neverovatno je koliko su potpisi Kevina i Zeka uneli mir među navijače i sigurnost da se tačno zna šta se radi u klubu. Samim tim i strpljenje prema narednim potezima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 (edited) Dragic i Madar na pleju je ono što me baš radi. Kakav bi to spoj bio. Nadam se da ima šanse. Edited July 4, 2023 by Aman 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 (edited) Gogi hell yeah! Za razliku od Kaosa ne mislim da bi morali zlatom da ga platimo, on je u NBA na nivou vet minimuma što je neto oko 1.5m doloresa. Pitanje je naravno da li želi da se lomata po amerikama ili bi radije porodični koncept, skokne kod brata na ručak i sl. 🙂 Inače, da pojasnim prethodno pisanje u vezi sa Jaramazom: on bi bio treći plej a Aleksa drugi bek tj. 2/1. Dobijamo širu rotaciju jer videli smo šta se dešavalo kad se Aleksa povredi. Edited July 4, 2023 by Marvin 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 11 minutes ago, Marvin said: Inače, da pojasnim prethodno pisanje u vezi sa Jaramazom: on bi bio treći plej a Aleksa drugi bek tj. 2/1. Dobijamo širu rotaciju jer videli smo šta se dešavalo kad se Aleksa povredi. Iskusno i lukavo, nema šta. Dobra ideja. 😄 Još Jare donosi i defanzivu, čega nemate previše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 18 minutes ago, Marvin said: Gogi hell yeah! Za razliku od Kaosa ne mislim da bi morali zlatom da ga platimo, on je u NBA na nivou vet minimuma što je neto oko 1.5m doloresa. Pitanje je naravno da li želi da se lomata po amerikama ili bi radije porodični koncept, skokne kod brata na ručak i sl. 🙂 Inače, da pojasnim prethodno pisanje u vezi sa Jaramazom: on bi bio treći plej a Aleksa drugi bek tj. 2/1. Dobijamo širu rotaciju jer videli smo šta se dešavalo kad se Aleksa povredi. Ja sam cuo jos pre nego sto je sezona zavrsena da je sa Jaramazom sve dogovoreno, e sad cuo sam i da Panter sigurno odlazi pa je tu. Pomesana su mi osecanja u vezi sa njim, sto kaze DameTime dobijamo tu defanzivu, agresivnost na loptu, probojnost, ali ne dobijmo plejmejkerske stvari i ne dobijamo sut, a to je ono sto nam radi posao. Tu su i povrede, od njega i Alekse mozda ce se sezona sklopiti, opet mnogo gotivan lik i bilo bi mi drago zbog njega licno da bude deo neceg velikog sa Partizanom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Zavisi i ko dodje umesto Dantea, ali tu brzinu i energiju treba bar delimično da probamo da nadomestimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Ja ne znam šta je to sa plejmejkerima i ponekim SG Partizana, ali baš su veliki gotivci. Ognjen je mnogo zahvalan na terenu, nije ni čudo što ga je Trinkijeri poveo sa sobom. Totalno timski igrač, Željko bi ga isto voleo. Inače, verio se, tako da još malo više nema nijednog kandidata za mene. Svi zauzeti.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Znaci... Jaramaz sledeci na profilnu a? Cekaj derbi da dodje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 5 minutes ago, John Terry said: Znaci... Jaramaz sledeci na profilnu a? Cekaj derbi da dodje. Za derbije naizmenično Teo i Jare. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Just now, DameTime said: Za derbije naizmenično Teo i Jare. Samo Jare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 1 hour ago, DameTime said: Za derbije naizmenično Teo i Jare. Ti bi i jare i pare? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 48 minutes ago, Kronostime said: Ti bi i jare i pare? Tela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts