pendulum Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Prpa mi je od mogućih dešavanja u game 5 i agonije koja se produžava još dva dana tako da mislim da je najbolje za sve da mi ovo privedemo kraju večeras. KKP topik onda može na odmor, a vi da krenete sa prelaznim rokom. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 njet. igramo na 7 dobijenih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 (edited) Ako oni opet budu igrali njihovu "odbranu", probati uzvratiti na isti nacin (sto je tesko, jer mi nemamo taj rukometni talenat u odbrani). A ako zbog toga i po 4.put za redom u ovoj seriji nasi glavni igraci (i samo nasi) udju u problem sa faulovima do poluvremena, nek Zeljko vidi sta ce i koliko ce vise da dopusta. Ili nek nastavi da dopusta, pa nek svima produzava seriju i skracuje odmor. Naravno, u G3 neki od nasih igraca su apsolutno sami krivi za odredjene faulove u napadu, pre svega centri. Edited June 20, 2023 by Alex_Serbia 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 ne znam odakle ta percepcija da igrate neku cistu odbranu; igrate rukama, na coveku & nogama na lopti. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 ne znam odakle ta percepcija da igrate neku cistu odbranu; igrate rukama, na coveku & nogama na lopti. Odbrana rukama osvaja prvenstva, it iz noun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Just now, Luchifer89 said: 16 minutes ago, uini said: ne znam odakle ta percepcija da igrate neku cistu odbranu; igrate rukama, na coveku & nogama na lopti. Odbrana rukama osvaja prvenstva, it iz noun ma sve kul, samo su mi smesne te nepravde koje u pravilnim razmacima stizu na topik a magia ih redovno lajkuje. vezane ruke & noge all over again. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 47 minutes ago, pendulum said: tako da mislim da je najbolje za sve da mi ovo privedemo kraju večeras. Kako to mislis za sve? 😃 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 1 minute ago, Brat od Korneta said: Kako to mislis za sve? 😃 sto kaze beogracki sindikat, za sve, za sve, za sve moje ljude. nije za tebe i mene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 12 minutes ago, uini said: ne znam odakle ta percepcija da igrate neku cistu odbranu; igrate rukama, na coveku & nogama na lopti. U pravu si. Igra se ili čovek ili zona. I treća varijanta koju igra CZV, remplovanje i bukvalno hvatanje rukama svih igrača koji nemaju loptu. Nema tog gsw-a koji to može da preživi, ako sudije dozvole takav "stil". Ako te ne mrzi, obrati večeras pažnju na domaće igrače CZV, kada ne čuvaju igrača sa loptom, pa sutra možemo da nastavimo na istu temu. Sporcki pozdrav. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 opet kazem, slep si kada treba to videti kod partizana. nesportski pozdrav i nadam se da ces biti ekstremno nezadovoljan veceras. ako ipak pobedite, cestitacu, jebiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Sad se setih, preživela je Barsa. Jedina utakmica u EL gde su vas pustili da igrate ABA odbranu, ali ste ipak izgubili. Jbt, Lazić, Dobrić, Mitrović... i priče o nekakvoj odbrani? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 6 minutes ago, uini said: opet kazem, slep si kada treba to videti kod partizana. nesportski pozdrav i nadam se da ces biti ekstremno nezadovoljan veceras. ako ipak pobedite, cestitacu, jebiga. KKP je odbranu, od ne postojeće, popravio na prihvatljivu, samo zbog ludačkog skila u napadu. Mi u prvih 8 igrača imamo 5 koje odbrana zanima samo zbog želimira. Ja sam uvek nezadovoljan kada ne igramo basket. Sve najbolje druže. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 nije bitno koga zanima odbrana, vec sta vam tolerisu [sve ono sto ti smeta kod zvezde, plus nogomet]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 43 minutes ago, Kronostime said: Ma to je taktika da ga dekoncentrišu, tako je meni rekao @Pacino 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 9 minutes ago, uini said: nije bitno koga zanima odbrana, vec sta vam tolerisu [sve ono sto ti smeta kod zvezde, plus nogomet]. Nogomet je statistička greška, rukomet je pravilo, koje uvek donosi borbu od 12 do 15 mesta. Jer gle čuda(ne obraćam se tebi, znam da si bolji od toga), EL sudije i nemaju neko visoko mišljenje o Brankovim okovima. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 1 hour ago, Kronostime said: Ovo je bas sramno, uz Papapetrua najkorektniji lik u KKP ubedljivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Ubedjen sam da bude li ovo otislo u G5 da ce komsije (citaj NC) na bilo kakvu "provokaciju/prozivku" odgovoriti izlaskom sa terena i traziti da se isprazne tribine. Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 8 minutes ago, KockoOblo said: Nogomet je statistička greška, rukomet je pravilo, koje uvek donosi borbu od 12 do 15 mesta. Jer gle čuda(ne obraćam se tebi, znam da si bolji od toga), EL sudije i nemaju neko visoko mišljenje o Brankovim okovima. torimaux, branko je igrao 15mins, tekma traje 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 17 minutes ago, DameTime said: Ma to je taktika da ga dekoncentrišu, tako je meni rekao @Pacino Jesam, priznajem. Tada mi delovalo tako, sada mi ne deluje. Ziv covek pogresi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Ubedjen sam da bude li ovo otislo u G5 da ce komsije (citaj NC) na bilo kakvu "provokaciju/prozivku" odgovoriti izlaskom sa terena i traziti da se isprazne tribine. Sent from my RMX3301 using TapatalkNažalost...očekivan i odomaćen taktički potez u derbiju ali koji retko da rezultata. Mora da se gilja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Da je sve, i sa jedne i sa druge strane samo "jebusele", gde bi nam bio kraj. Ostoja i Čović bi imali mesec sa svojim imenom negde u milkiveju. Ali i ova zabava ko igra čistiju odbranu, ima svoje čari, i skroz je besplatna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 6 minutes ago, Cavani said: Ovo je bas sramno, uz Papapetrua najkorektniji lik u KKP ubedljivo. Navijači Huventuda mu vikali asesino, a vidi ove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Barte, Kocko, esi realan? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 E moj 2:2 rezultatu, we meet again... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts