Son_of_a_gun Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Moji danas sretni što ćemo ove godine ipak na more umjesto da tata ode u Kaunas. Tako da, eto. 10 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Moji danas sretni što ćemo ove godine ipak na more umjesto da tata ode u Kaunas. Tako da, eto. A zamisli da jos nisi uplatio Ostoji za porez, mogli bi i porodicno na more i ti u Kaunas. ...nema Tate jbg negde moram... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post MrTwister Posted May 11, 2023 Popular Post Share Posted May 11, 2023 Sa zaloscu obavjestavamo sve ukljucene da se kasno sinoc 10.05.2023. godine, u domu mog starog, nakon direktnog susreta sa tvrdjim objektom na ahiret preselio nas dragi LG LED TV 43LM5500. Poslednji pozdrav legendi koja je godinama trpjela verbalno nasilje prema sudijama, trenerima i protivnickim igracima podlegla je ranama nakon ofanzivnog skoka Rudy Fernandeza u 4/4. 7 2 1 49 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Ja sam slomljen... Ne znam ni kako da pratim finale Aba lige... Kakva euforija vecim delom utakmice.. i onda smo jednostavno nestali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Prebolece se, ipak je to samo sport... Na kraju krajeva, tu su uvek droga, alkohol, kazino, sekte... 5 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 . 4 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 13 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Prebolece se, ipak je to samo sport... Na kraju krajeva, tu su uvek droga, alkohol, kazino, sekte... Upravo si naveo sveti cetverac konzumiranja zbog/radi/usled KK Partizana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 3 hours ago, MrTwister said: Sa zaloscu obavjestavamo sve ukljucene da se kasno sinoc 10.05.2023. godine, u domu mog starog, nakon direktnog susreta sa tvrdjim objektom na ahiret preselio nas dragi LG LED TV 43LM5500. Poslednji pozdrav legendi koja je godinama trpjela verbalno nasilje prema sudijama, trenerima i protivnickim igracima podlegla je ranama nakon ofanzivnog skoka Rudy Fernandeza u 4/4. Slava mu. Steta, mogla se bar Evrovizija jos pogledati kao zamena za F4. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 24 minutes ago, Clash said: Slava mu. Steta, mogla se bar Evrovizija jos pogledati kao zamena za F4. Samo mi Evrovizija može pomoći da prebolim ovaj poraz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 42 minutes ago, Son_of_a_gun said: Daj cistu fotku ovde ili na private, ljubim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 13 hours ago, MrTwister said: Sa zaloscu obavjestavamo sve ukljucene da se kasno sinoc 10.05.2023. godine, u domu mog starog, nakon direktnog susreta sa tvrdjim objektom na ahiret preselio nas dragi LG LED TV 43LM5500. Poslednji pozdrav legendi koja je godinama trpjela verbalno nasilje prema sudijama, trenerima i protivnickim igracima podlegla je ranama nakon ofanzivnog skoka Rudy Fernandeza u 4/4. LG te racuna kao distributera koliko ih ti MrTwisterovTata lomite posle utakmica KKP i KKB. Dobicete dobar popust kao stare i verne musterije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 12 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 22 minutes ago, Cooper said: Nachee pijar mu rade ovi vučićevi Izraelci 😵 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 (edited) Više pokazatelj koliko manjka talenta u EL, nego što je Madar imao rising star sezonu. U njegovim godinama Ginobili dao 30 poena u finalu EL, Teodosic bio MVP iste, itd. A sada Madar sa 5ppg i 1.5apg najbolje što EL ima da ponudi u ovoj sezoni od igrača do 23 godine. Edited May 12, 2023 by medobrundo 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 7 minutes ago, medobrundo said: Više pokazatelj koliko manjka talenta u EL, nego što je Madar imao rising star sezonu. U njegovim godinama Ginobili dao 30 poena u finalu EL, Teodosic bio MVP iste, itd. A sada Madar sa 5ppg i 1.5apg najbolje što EL ima da ponudi u ovoj sezoni od igrača do 23 godine. Individualno je Petrušev imao mnogo bolju sezonu,jedino što je na Madarovoj strani je što igra u ekipi koja se plasirala u 8 i što je bio solidan u toj četvrtfinalnoj seriji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Just now, Beonegro said: Individualno je Petrušev imao mnogo bolju sezonu,jedino što je na Madarovoj strani je što igra u ekipi koja se plasirala u 8 i što je bio solidan u toj četvrtfinalnoj seriji. Petrušev je "prestar", te se nije kvalifikovao za odabir i nije bio u konkurenciji. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Okej, sad mi je jasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 U svakom slucaju povecace potraznju za malcem... Nama otvara poziciju da dovedemo dosta ozbiljnijeg igraca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Tek 4. debitant koji je osvojio ovu nagradu.Sa mladima treba uvek biti strpljiv... 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 2 hours ago, Cooper said: 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 1 hour ago, jedibojan said: U svakom slucaju povecace potraznju za malcem... Nama otvara poziciju da dovedemo dosta ozbiljnijeg igraca S tim sto bi i njemu bilo glupo da ide, nevezano za novcanu stranu svega, dobio je odlicnu minutazu, bas koliko je trebalo, i sad otici za njega bi bilo glupo kao i Petrusevu iz Zvezde. Opet kazem, ne znam koju ulogu igra novac u njihovim glavama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 (edited) Edited May 12, 2023 by Ne sam Safete 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Bio sam banovan tokom ove tragedije, možda i bolje. Moguće je da bih zaradio permanentni, što zbog upisa forumaša na koje bih odgovorio, što zbog upisa na račun Real Madrida. Samo ću reći da je Mirotić morao da donira crkvi kao Stefan Nemanja da bi sa sebe sprao igranje u istom nacionalnom timu sa Ljuljom, Rejesom i Rudijem. Što se mene tiče, statement pobeda u finalu ABA je jedino što može da ublaži ovaj poraz. Kad kažem statement mislim na blow out metlu. Da li je to moguće posle ovoga ? Nisam siguran, ali verujem u naš comeback i verujem u izuzetno našpanovanu "out for blood" ekipu tokom serije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts