greenenvy Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Nije mozda mesto da se sad pise o ovome, ali kakvi su ono wtf faulovi bili? Jedno 3 puta su cist faul na zemlji okarakterisali kao 2 bacanja. Boze sacuvaj i sakloni. Nisam skoro vrisnuo kao kad je usla ta trojka Punteraaaaaa!!!!! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 1 hour ago, Luchifer89 said: Da nam Ostoyah prekuca adresu na Kneževinu i rešimo se nameta Ej, Ostoja radi automobile, klubove radi jedan drugi lik, povezacu vas, bez brige... 😉 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Mozda nije veceras imao doprinos kao Aleksa, Smajli, Zek ili Kevin... ali dugo sam vrteo ovo da bih zaboravio Trenutno smo na 2/2 kada lajkujem Frensisove pesimisticke najave. Cuvam treci za prelomnu u TOP8... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 @Cooper ide li repriza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 6 minutes ago, uvrnuto said: @Cooper ide li repriza? Bog blagoslovio EON 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Ja samo da se zahvalim bratu Majku što me i ovoga puta ispoštovao. Što se tiče naših, trebalo bi da stave prst na čelo posle večerašnje utakmice, ovakvom igrom se ne osvaja evroliga. 8 1 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 https://instagram.com/stories/dusko.krtolaa2/3075969446657935804?utm_source=ig_story_item_share&igshid=YmMyMTA2M2Y= 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 https://www.instagram.com/reel/Cqv9q2Hgn7G/?igshid=MDJmNzVkMjY= 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 7 hours ago, Magia said: Evo mi zeta Kronose! 😁 A baš juče naručim Panterov dres iz shopa, crk’o bih da ga nisam uzeo. 😁 Uvjeren sam da je nešto slabija igra Dantea i Matijasa posljedica strašnog raubovanja u zadnjih mjesec dana i da će već od Panate krenuti opet uzlaznom putanjom. Oly, Real, Barsa, Monako, jedna ekipa nam je pobjegla sa lopate ali ne zadugo, if you know what I mean. 😉 Inače, @Beonegro right now: 7 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 7 hours ago, Cooper said: A za plej-of imam samo jednu želju, da se igra bar 4 utakmica. Nebitno protiv koga. I da budemo zdravi, naravno. Zasto bismo igrali 4 utakmice i dodatno se umarali? Razmisljaj malo covece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Malo mi je sad posle 4. gledanja sumnjiva ova tekma... 2 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 18 minutes ago, Cooper said: Malo mi je sad posle 4. gledanja sumnjiva ova tekma... Dodaj u tabelu za Aleksu juče s njim na terenu +14, dok bez njega -10. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 7 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 svaka cast, mada sam ocekivao. zaspao sam ladno na par min do kraja, kada je monako presao u vodjstvo, dakle, odbijao sam da izgubim. 2 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 svaka cast, mada sam ocekivao. zaspao sam ladno na par min do kraja, kada je monako presao u vodjstvo, dakle, odbijao sam da izgubim.Jes kasno počela utakmica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 mogli su i u 2 ujutru da krenu, da se pravimo da je istocna konferencija Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 9 hours ago, Magia said: Za 15 godina kupuje KKP od Branka Nordeusa 😂 Nerealna sreca, Zeljko je apsolutni genije. Svaka čast Novaku što nije detetu uvalio Zvezdin dres čim se rodio, nego je pustio da sam "izabere" za koga navija. Baš slatka scena. 8 hours ago, realno *w said: Izbrojao sam: Panter 16 prednjih/srednjih promena pre one trojke. To je neki rekord verovatno. Znala sam da ulazi. 😄 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Ova ekipa je postala bas bas ozbiljna. Ne secam se da sam gledao u Evropi tim koji tako pametno igra u napadu. Glavni utisak za mene od sinoc je skroz subjektivan. Krece tekma, gubimo 10 - 2, a ja skroz miran. Nemam sumnju da ce se tim povezati i krenuti da igra. A tacno se vidi to samopouzdanje kod igraca, ni jedan momenat nervoze ili panike. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 (edited) 52 minutes ago, DameTime said: Svaka čast Novaku što nije detetu uvalio Zvezdin dres čim se rodio, nego je pustio da sam "izabere" za koga navija. Baš slatka scena. П.С. Одгледао сам пола утакмице имате топ суђење али свака част на побједи кад се мора Edited April 8, 2023 by Константин 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 6 minutes ago, Константин said: П.С. Одгледао сам пола утакмице имате топ суђење али свака част на побједи кад смора E onda je klinac strong-willed 😄 3 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 19 minutes ago, nemanjaol said: Ova ekipa je postala bas bas ozbiljna. Ne secam se da sam gledao u Evropi tim koji tako pametno igra u napadu. Glavni utisak za mene od sinoc je skroz subjektivan. Krece tekma, gubimo 10 - 2, a ja skroz miran. Nemam sumnju da ce se tim povezati i krenuti da igra. A tacno se vidi to samopouzdanje kod igraca, ni jedan momenat nervoze ili panike. I kao neutralni posmatrac sam imao isti osecaj. Delovalo je da Partizan drzi totalnu kontrolu utakmice i da ne panici. Rukopis Obradovica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Verovatno je ovo neko već našao (nekad) i objavio, ali je jače od mene. SREĆA, SREĆA, RADOST 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Kod vođstva Monaka i petnaestog uzastopnog alejupa Hola sa dunker spota, moja supruga je počela da se nervira, a ja imadoh osećaj da se (lagano) dobija i bi pobeda. Nisam impresioniran Monakom, a Punter je imao klasičan lilardovski šut za kraj. Jako dobar i dopadljiv basket i pobeda sa (po meni) relativno slabom igrom Lesora, Nunalija i pogotovo Eksuma. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 10 hours ago, Magia said: Za 15 godina kupuje KKP od Branka Nordeusa 😂 Nerealna sreca, Zeljko je apsolutni genije. Bez želje da ovo pretvorim u "Omiljeni MALI Partizanovac" pageant... evo mog predloga kao da gledam porodicu..JBG slabo srce Inače i ja potičem iz porodice u kojoj sam bio "Stefan", samo ja nemam para da kupim Partizan, ali je Partizan "kupio" mene. Eto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 3 hours ago, Son_of_a_gun said: Evo mi zeta Kronose! 😁 A baš juče naručim Panterov dres iz shopa, crk’o bih da ga nisam uzeo. 😁 Uvjeren sam da je nešto slabija igra Dantea i Matijasa posljedica strašnog raubovanja u zadnjih mjesec dana i da će već od Panate krenuti opet uzlaznom putanjom. Oly, Real, Barsa, Monako, jedna ekipa nam je pobjegla sa lopate ali ne zadugo, if you know what I mean. 😉 Inače, @Beonegro right now: Ne`s se kod prije cevapa najesti. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts