pendulum Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sve je to super što je on pajac ali dobija prostor na nekom kanalu koji pretenduje da bude ozbiljan i jedini sportski kanal tj. mreža u ovoj zemlji / regionu. Znamo svi šta je Arena, ko je finansira ali ipak i oni moraju bar da fingiraju neku pristojnost. Da je Anđus na nekom svom youtube kanalu ič me ne bi tangiralo. Ko želi da gleda, neka gleda. Ovako, imamo ozbiljan problem i ne treba da ostane eto samo na nekom izvinjenju i kratkom skidanju sa programa. Čovek je za ustanovu zatvorenog tipa i da neko radi terapije sa njim duže vreme, a ne da mu se daje autorska emisija. 9
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Stvar sa Anusom nije samo to što je on pajac i cirkuzant nego što je veoma maligna pojava i ozbiljan trovač, dakle mnogo gora pojava od benignih budaletina diljem televizijskih programa sa nac frekvencijom. 8 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Problem je sa njim sto ima sirok auditorijum, dobro mi ovde znamo ko je i sta je ali Pera i Zika ne znaju i slusaju.Bem te. 1
Recommended Posts