Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bacih malo oko na Žalgiris-Valensija, te samo da primetim da je Vujičin očajan komentator, skoro pa nivo Dende. Em ima ovaj smarački glas i dikciju, em konstantno plasira neke bezvezne podatke sa vikipedije, pa se tek pred kraj napada prebaci na dešavanja na terenu. 

"Zanimljivo, Badio je 2022. igrao u Manresi gde mu je jedan od saigrača bio Čima Moneke... Kasnila je ovde odbrana Žalgirisa."

"Omari Mur je stigao kao veliko pojačanje iz Darušafake, tamo je bio sjajan i redovno imao dvociren učinak... poeni za Brazdeikisa."

• Like 1
Posted
14 minutes ago, fradler said:

Bacih malo oko na Žalgiris-Valensija, te samo da primetim da je Vujičin očajan komentator, skoro pa nivo Dende. Em ima ovaj smarački glas i dikciju, em konstantno plasira neke bezvezne podatke sa vikipedije, pa se tek pred kraj napada prebaci na dešavanja na terenu. 

"Zanimljivo, Badio je 2022. igrao u Manresi gde mu je jedan od saigrača bio Čima Moneke... Kasnila je ovde odbrana Žalgirisa."

"Omari Mur je stigao kao veliko pojačanje iz Darušafake, tamo je bio sjajan i redovno imao dvociren učinak... poeni za Brazdeikisa."

Sad je komentator na Efes-Armani bar dva puta krstio Rikija (Riči)

Posted
5 hours ago, Chaos Is Me said:

Ne znam što se ovome pridaje toliki značaj. Plavšić je dobar komentator, daleko je od savršenog, a još dalje od bezgrešnog, ima itekako gafova u karijeri. Prešao je na najklasičniju moguću ćaci televiziju koja je ujedno i monopolista na sportskoj medijskoj sceni i koja je zapravo javno sportsko glasilo sns. Nije da mu zameram što je prešao tamo jer je alternativa za sportskog novinara dosta tužna u Srbiji, ali ne vidim ni neki razlog za bilo kakvu radost.

Inače, imho onaj ćaci Karović je sasvim solidno radio do sada, kad radi sam. U paketu sa Cakovićem je dosta gori, a solo Caković je baš krindž.

Plavsic je sjajan komentator za Zvezdu i reprezentaciju iako ga neki ne gotive. 

ima znanje o kosarci, daje tu emotivnost ali naravno da postoje neki komentatori koji imaju vece naravno.

Ne svidja mi se ovaj prelazak ali ga aposlutno razumijem. 

Posted

Ostaje neka nada da sns sportski tv monopolistra neće dugo potrajati..kad ovi tresnu kurcem o' ledinu, svakako će se sami ugasiti..mogu samo da zamislim kolike dugove generiše ova televizija na godišnjem nivou..

Plavšić bi tad mogao da se posveti svojoj drugoj karijeri - vozača kamiona. I od toga može da se živi. Ne mora se kurvati. Tako da, ja nemam razumevanja za lika.