Klipan Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Mislim da se on "raspao" tokom i nakon drugog povratka iz NBA. Na papiru kada ga je Zeljko doveo u Fener, bio je jedan od najboljih i najplacenijih igraca u Evropi. A na terenu se to svelo samo na prangijanje trojki i ispao jedan od vecih promasaja te sezone. Vrlo brzo nakon toga je i zavrsio karijeru, kada je po godinama trebao da bude na vrhuncu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 e pa danas se uranilo bgm. sinhronizovali smo se produkcijski... 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 uh ovaj prilog RTSa o koktelu ljubavi je baš tvrda priča 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 8 hours ago, Mairosu said: uh ovaj prilog RTSa o koktelu ljubavi je baš tvrda priča "Nezvanična himna EP..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 9 hours ago, Mairosu said: uh ovaj prilog RTSa o koktelu ljubavi je baš tvrda priča Van toka sam, sta su pricali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 32 minutes ago, Horium said: Van toka sam, sta su pricali? Ma napravili višeminutni prilog o delirijumu koji pesma izaziva širom planete i kako je nezvanična himna EP...otprilike u kratkim crtama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 37 minutes ago, Klipan said: Ma napravili višeminutni prilog o delirijumu koji pesma izaziva širom planete i kako je nezvanična himna EP...otprilike u kratkim crtama Pritom ubacili inserte sa Liverupolovog i Celsijevog slavlja gde je montirana ova pesma, oni ljudi misle da su ovi tamo to stvarno slusali😂 Evo smeje im se internet od sinoc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 4 hours ago, Nenad010 said: Pritom ubacili inserte sa Liverupolovog i Celsijevog slavlja gde je montirana ova pesma, oni ljudi misle da su ovi tamo to stvarno slusali😂 Evo smeje im se internet od sinoc ubacili i moj tvit kao skrinšot hahaha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 9 minutes ago, Mairosu said: ubacili i moj tvit kao skrinšot hahaha Jel ti snimaš šestu epizodi ili blejiš po netu? ccccc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 1 minute ago, Klipan said: Jel ti snimaš šestu epizodi ili blejiš po netu? ccccc.... snimljeno kume. ide ubrzo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Jedan drugom da udarite šamar što niste znali koliko je Sale ubacio u finalu '95. Inače, hvala na pozdravima, znamo ko smo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 a dobro realno, ja pamtim 9 od 12 ali može biti i 1000 od 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 1 minute ago, uini said: a dobro realno, ja pamtim 9 od 12 ali može biti i 1000 od 100 i ja pamtim 9 trojki a ostalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 11 minutes ago, Barkley#34 said: niste znali koliko je Sale ubacio u finalu '95. 5 minutes ago, Mairosu said: i ja pamtim 9 trojki a ostalo... nisam još poslušao 'zodu, pa sam kanda zbunjen zašta te barkli onda tereti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 36 minutes ago, Mairosu said: i ja pamtim 9 trojki a ostalo... Pazi, podaci o trojkama i ukupnom broju poena koje je dao na toj utakmici su kao burek i jogurt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 inače, 42pts bez gledanja inferneta edit, infernet kaže 41pts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 I tebi šamar. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 (edited) Dokle smo došli kao nacija ako ovi matorci ne znaju koliko je Sale utrpao Litvancima 95... Ja rođenda 96. a bez gledanja znam da je 41p. 😛 Edited September 7, 2022 by DameTime typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Mi tu tekmu prezivljavali, nismo brojali, a ti procitala brojku iz knjige rekorda pa lakse zapamtila 😛 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 ja nema šanse da se setim ijednog broja iz tih utakmica. uvek gađam neki x to y range. a sve sam ih što reče kolega preživljavao. eto te trojke znam da je bilo 9, psd u gardenu 7/7, to je valjda to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Pored Saletovih 41p, 9 trojki i Danilovicevog kucanja preko Sabonisa, ja tu utakmicu pamtim i po strucnom konsultantu na toj utakmici - Zoranu Radovicu. Koliko je on malerisao tada sa onim “ma gotovo je ovo” posle kojeg su se litvanci bar tri puta vracali u igru. Uzeo mi je bar 10 godina zivota tada… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 U mnogim pričama i raspravama o toj utakmici sa Litvancima, (uglavnom online a nekima i uživo), stekao sam utisak da ogromna većina njih smatra da su sudijski pokradeni u tom finalu. Naravno da skidaju kapu Salou za partiju, ali ovo im dođe kao prva asocijacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 35 minutes ago, Klipan said: Pored Saletovih 41p, 9 trojki i Danilovicevog kucanja preko Sabonisa, ja tu utakmicu pamtim i po strucnom konsultantu na toj utakmici - Zoranu Radovicu. Koliko je on malerisao tada sa onim “ma gotovo je ovo” posle kojeg su se litvanci bar tri puta vracali u igru. Uzeo mi je bar 10 godina zivota tada… ja pamtim neku trojku saše obradovića iz kornera. i posle mi mića berić priča da ga je ta trojka ostavila bez sekunde u finalu, on se bio spremio da uđe, upada trojka a duda ga šalje nazad, "neka neka mali, ajde sedi". 3 minutes ago, Marko said: U mnogim pričama i raspravama o toj utakmici sa Litvancima, (uglavnom online a nekima i uživo), stekao sam utisak da ogromna većina njih smatra da su sudijski pokradeni u tom finalu. Naravno da skidaju kapu Salou za partiju, ali ovo im dođe kao prva asocijacija ima negde u press arhivima slika marculionisa kako prima MVP, e to je tako božanstveno kiselo da pogledam svaki put da se oraspoložim 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 8 hours ago, Marko said: U mnogim pričama i raspravama o toj utakmici sa Litvancima, (uglavnom online a nekima i uživo), stekao sam utisak da ogromna većina njih smatra da su sudijski pokradeni u tom finalu. Naravno da skidaju kapu Salou za partiju, ali ovo im dođe kao prva asocijacija imali su priliku da dokazu tu kradju vec sledeceg leta u semis olimpijskog turnira u atlanti, medjutim, savic sa jednom nogom bucj, midrange [toga se secam iz te neverovatno cvrste tekme]. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts