Mairosu Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 7 hours ago, pantelia said: Mozda Mairosu zna nesto vise dugo godina ništa nisam čuo o čoveku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 Meč Olimpija - Olimpijakos je iz sezone kad je Olimpija otišla na F4. Kul ekipica, veteran Zdovc, mladi Jasikevičius (koji je dao tipa 7 trojki a u jednom momentu imao 5/5 za 3) a igra i Jurica Golemac koji je imao jedno brutalno zakucavanje i tu se Milovanović baš oduševio. Vredi pogledati/poslušati. 39 minutes ago, Mairosu said: dugo godina ništa nisam čuo o čoveku. Jel' imaš neku anegdotu ili zanimljivost vezanu za njega? Može li se ikako doći do snimaka Palakanestra sa BKTV, msm da bih mogao da odgledam 10h u cugu. "MajerS...kao mašina" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 2 minutes ago, Holivud said: Jel' imaš neku anegdotu ili zanimljivost vezanu za njega? ne, on je bio veteran kad sam ja bio u srednjoj školi. nisam čak ni upoznao čoveka, sve što se sećam su njegovi komentari. meni je njegov omiljeni komentar možda kad je dobio da radi onaj NBA Bulls-Lakers i još Lakersi dobili, a on prenosio preko kurca haha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 (edited) 1 minute ago, Mairosu said: ne, on je bio veteran kad sam ja bio u srednjoj školi. nisam čak ni upoznao čoveka, sve što se sećam su njegovi komentari. meni je njegov omiljeni komentar možda kad je dobio da radi onaj NBA Bulls-Lakers i još Lakersi dobili, a on prenosio preko kurca haha "Dobio je nesrećni Diki Simpkins po lopti...a bogami i po glavi". Ima i onaj za Bonoru - baštenskog patuljka 😄 Edited December 20, 2022 by Holivud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Evo i sad ovaj lik što prenosi Partizan - Fener kaže "Ne pametan faul Bukera" i to akcentuje tako kao da je jedna reč nepametan... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 https://www.zurnal.rs/sr/clanak/144166/miks/ministarstvo-sporta/osnovan-savet-za-sport-republike-srbije-ministar-gajic-predsednik Quote Osnivačkoj sednici Saveta za sport prisustvovao je veliki broj istaknutih sportskih ličnosti, kako bivših sportista, tako i stručnih lica iz oblasti nauke o sportu i medicine sporta, između ostalih Božidar Maljković, Predrag Danilović, Davor Štefanek, Nenad Borovčanin, Dragan Gale Jović, Željko Trajković, Željko Tanasković, Dragan Atanasov, profesor Vladimir Koprivica i drugi. Nacionalni Savet za sport će predlagati i pratiti implementaciju mera za razvoj srpskog sporta, koordinisati i uspostvaljati komunikaciju između svih uključenih strana u cilju nastavka pozicioniranja na međunarodnoj takmičarskoj sceni, pomagaće u identifikovanju i razvoju strateških prioriteta i pružati pomoć pri tumačenju relevantnih propisa, radiće na unapređenju učenja u specijalizovanim oblastima razvoja sporta, uključujući menadžment i na sprovođenju specijalizovanih kurseva za profesionalnog trenera i istraživanja na različitim nivoima sporta. Vest ostavljam bas na ovom PDF jer je clan Saveta postao i Petar Denda,novinar RTS Brale..jesu oni Amerikanci passe.. Kunu se u "americki san"..a tamo da bi ga dosegao/ostvario, treba i da se dokazes u svojoj profesiji, da imas rezultate,da imas diplomu Harvarda ili Prinstona..kakve budale..umesto da se ugledaju na Srbiju. Ovde je dovoljno biti velika budala,poslusnik i dupelizac (najbolje sve pobrojano) i nema tih vrata koja ti se nece otvoriti. Petar Denda clan Saveta za sport Republike Srbije Treba da nas nema 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 I dalje potcenjuju magicni Orlando. 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 bas me interesuje sta ima da kaze darko plavsic 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 11 hours ago, Kankkunen said: Fimić isti Sejo Kalač, promenio liči opis od jada sam video poslednji put. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 10 minutes ago, bekrinjo said: Fimić isti Sejo Kalač, promenio liči opis od jada sam video poslednji put. Zanimljiv je, vredi poslušati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Plavsic i Kuzmanovic se obrijali,oshishali..vidi se da su praznici na pragu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 4 hours ago, Drug Crni said: Plavsic i Kuzmanovic se obrijali,oshishali..vidi se da su praznici na pragu. I opet se nalupetali najstrašnije. Nisam pogledao puno tekmi Zvezde ove godine, ali i to malo što sam gledao, brzo mi smuče tekmu. Danas malo gledao na prekide, čuo bisere tipa da li Plavšić vrišti da li je faul pri šutu pri kraju produžetka i slično. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Onaj Rajko isto priča ko pokojni Jovo, bivši direktor Gasa. Pe, šes (pet, šest) Gospona (gospodina) Godne (godine) Zanje (zadnje) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Bio je sinoc intervju sa Jokicem na Areni, isto kao i prosle godine. Za mene prosle godine puno bolji intervju, sada maltene nije imalo nista da se cuje. Takodje Jokara je dosta los sagovornik, prica skroz nepovezano i haoticno. Kao da hoce da isprica 5 prica u jednoj recenici i na kraju ne kaze nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 (edited) Intervju sa Trinkijerijem. Edited January 7, 2023 by Horium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Moram da pohvalim onog novog lika na SK sto prenosi KKP - solidno potkovan znanjem i jos lozana koja se uzivi u prenos i otvoreno navija. Mnogo vise gotivim takve komentatore nego oni sto se trude da glume neku neutralnost da se ne bi nekom zamerili 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 (edited) 3 hours ago, Kankkunen said: Moram da priznam da se slazem sa Edinom da Klivlend ako dovedu dobro krilo ulaze u najuzi krug favorita. Mozda sam pristrasan (poprilicno ih simpatisem) i jeste da su vecinski neiskusni, ali iskreno mislim da mogu da dignu ozbiljnu pometnju. Edited January 8, 2023 by Horium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Jel bi mogao neko da mi objasni zašto sluša/gleda podkast na YouTube umesto neke podkast platforme? Nije nikakva prozivka, samo me generalno zanima pošto je u principu u pitanju audio medijum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 2 hours ago, Shikamaru said: Jel bi mogao neko da mi objasni zašto sluša/gleda podkast na YouTube umesto neke podkast platforme? Nije nikakva prozivka, samo me generalno zanima pošto je u principu u pitanju audio medijum Evo ja cu. Prvo, ovaj konkretan podcast je audio-vizuelan medijum, te youtube je logicno resenje za slusanje i gledanje. Drugo, kada slusam Sestu licnu na drugim dostupnim mestima, svaki put se makar po nekoliko puta audio zapis prekida, i to prekida tako da moram da refreshujem stranicu i gadjam gde sam otprilike stao. Na youtube-u nemam tim problema, a izmedju ostalog imam youtube premium pa moze i da mi sljaka u pozadini. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts