ćušpajz Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 (edited) 14 hours ago, Grunf said: izdržah nekako prvih pola sata i kao, 'ajde, konačno taj post-draft rivju. već sam naoštren od prošlog gostovanja da ih blatim što pričaju o knicksima a nemaju pojma. :puf: lošmika rutinski preskoči prva tri draft pika, okej ajde, pričalo se, mada je post-draft. trt-mrt free agency, evo pominju duranta... .... tu mi je već bilo jasno da me izbegavaju. odličan posao rade hawksi kakvi su oni carevi tako mlada a ružna ekipa, to niko nije video do sada. živi bili pelikansi biće lepo u njuorleans gradu.. ajde uini izdrži do 34. pika, da vidimo šta ljudi kažu o ignasu tetovirao sam prezime na grudima u natprirodnoj veličini brazdeikisu, ljudi očigledno znaju ncaa, pominju pik po pik.. ..dolazimo do 32. pika, treba da krene 33i, :puf: pređli smo na 36i pik. i tu nezadovoljno utonem u san tako moja ćera kad na app storeu izabere stravinsky igricu a ono samo cepaju reklame i traže da se učipiš. samo što od mene niko ništa nije tražio : i edit grešan sam brazdeikis je tek 47. pik, možda je i bilo priče o njemu edit pt2 nisu Edited June 29, 2019 by uini 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Kad rece da je Jordan Poole dobar pik doslo mi da ugasim. A onda rece Pachall novi Draymond (a ja ga inace bas gotivim kao i vecinu Nova prospekata)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Ugosti @Mairosu ove drvene advokate jedanput pa da im pomjeramo guzice citav zivot 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjau5 Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 ako neko ima neki link za ovo putesestvije sarenca sa nasim reprezentativcima nek ostavi, veliko fala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 (edited) 40 minutes ago, pepe sancez said: Ugosti @Mairosu ove drvene advokate jedanput pa da im pomjeramo guzice citav zivot 😄 što kaže tarantino, you can ride on my tale Edit ejj pa sta fali malo da kritikujem, uglavnom sam oduševljen a generalno mislim da je najbolji xsfrj pod o basketu. Edited June 29, 2019 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 8 minutes ago, nemanjau5 said: ako neko ima neki link za ovo putesestvije sarenca sa nasim reprezentativcima nek ostavi, veliko fala https://rtsplaneta.rs/video/list/category/11/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Ma nek pričaju ljudi :D Bolje nego da ne priča ništa niko, eltako! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Kad ste se dotakli Sarenca, meni je ovo za sada bas tanko, uglavnom neinteresantni razgovori, neki bezvezan small talk. Svidja mi se opustena atmosfera, i treba da bude, ali rekao bih preopusteno i sa malo konkretnih pitanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Da, baš se slabo pripremio, sva opšta pitanja, na koje smo milion puta dobili odgovore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Ja sam pogledao samo sa Teom i prvi deo sa "Turcima"... ništa spektakularno, sem što mi deluje da je Kalina baš nervozan tip, nonstop mi delovalo da je Gudura u grču jer se boji da će Kalina da napravi neko sranje 😃 ...a lik vozi Smarta od svih automobila 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 On 6/25/2019 at 5:54 PM, Mairosu said: Koliko se ja sećam iz Pezara je bio prenos, iz Soluna nije. Iz Soluna se vaistinu slušao radio 🙂 Eeeerm, u Hrvatskoj sam slusao to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 On 6/29/2019 at 12:47 PM, Arsenije Pesic said: https://rtsplaneta.rs/video/list/category/11/ ertees planeta sa telefona je jedna rubikova kocka petra dende. ne mogu ništa da nađem Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 "Nece moci ove noci" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Iskreno se nadam da će Denda da prenosi sve naše tekme na ovom prvenstvu. He's on 🔥🔥🔥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Ana Medzik Dabovic !!! Vidi Kovacic se ugiltao u KSS, evo ga na klupi nase reprezentacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 #comingsoon 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Jel to u Bogatiću? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 U selu Klenje kraj Bogatića da preciziramo. Ljudi ja ne mogu da vam opišem koliko čovek prirodno izgleda u skok-šutu. Pesma jebena. Pritom dok smo se pokrivali šutnuo je jedno 50 puta i promašio dvaput. Možda. Neverovatna strela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 (edited) Ko je ovo? Aaaa, Mikan. Jeste se ugojio. Edited July 1, 2019 by pepe sancez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Nemam dovoljno godina da bih sa sigurnošću mogao da tvrdim, al' bih rekao da je Mikan Grušanović. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 @Mairosu Zar nisi vec jednom snimao kod njega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 1 minute ago, Del Piero said: @Mairosu Zar nisi vec jednom snimao kod njega? Nope, RTS Oko je bio kod njega pre godinu-dve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Da, RTS. Znam da je neko snimao sa njim, i to bas kod njega. Bio je tu i njegov sin koji je tad igrao u Dynamicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts