Mairosu Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 šesta lična od danas na Apple Podcast servisu. ubrzo i google. eto znao sam da ne govorim uludo sve ono tokom prve sezone. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Tko je sledeći? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Jebote, koje budale pišu tekstove po našim portalima. Gledam jutros statistiku Sakramenta, vidim da je Beli imao solidne brojke, a onda na mondu naiđem na ovaj članak https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1288870/NBA-rezultati-Oklahoma-Sakramento-112-108-Bogdan-Bogdanovic-11-poena-VIDEO.html Dve ludačke rečenice: "Kingsi su vodili čak 19 razlike tokom treće deonice meča na teškom gostovanju, i to bez pomoći povređenog Nemanje Bjelice, ali onda kao da su se uplašili pobede." "S obzirom na to da se Nemanja Bjelica povredio na prethodnom meču, kao i da je u poslednji čas saopšteno da probleme ima Dieron Foks, Kingsi su imali dva igrača manje..." Da bude luđe, u ostatku teksta se navode Bogdanove brojke, dakle bačen je pogled na statse, ali ne sasvim. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 (edited) Ja imam neku teoriju da to namerno rade kako bi izazvali što više reakcija i komentara. Kao i one šatro slovne greške, kada u naslovu omaše po dva slova. A u komentarima 'ahhaaha kako su nepismeni ovi iz Blica', ali će se zato vratiti i sledeći put da im napiše da su nepismeni. Tužna medijska slika u kojoj odavno nije bitan produkt, tj. informacija koju prenosiš, nego da to bude što skaradnije i "vredno" komentarisanja. Mislim, nemaju šta da izgube, za prosečnog razumnog čitaoca, ta novina je odavno dotakla duplo dno, a prosečan gledalac Farme će da se naslađuje svaki put kad ispravlja, pazite, novinara Blica. Ovih drugih ima više dabome, tako da je njihova računica jasna. Sad vidim da je Mondo, ali sve je to ista banda, da prosti drug Mairosu 😁 Edited February 28, 2020 by Whitnail 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Darko Milicic u potpisu poljoprivrednik, bivsi kosarkas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 (edited) Edited February 28, 2020 by Zvezdinho 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 (edited) https://www.mixcloud.com/b92net/sa-terena-104-edin-avdić-za-b92-sudije-doping-šampionske-titule-i-srbi-u-nba/ Edited February 28, 2020 by Grunf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Kad smo kod Edina, meni je neverovatno da je Arena njega poslala u Chicago a da nemaju nikakve intervjue, izjave, itd. Slusao sam Edina kako prica da je razgovarao tamo sa mnogima, a na Areni nema nista. Da li sam ja uspeo da propustim nesto ako je bilo ili stvarno nemaju nikakav materijal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Koliko se sećam onog podkasta sa imenjakom,Edin je dosta potcenio Dalas i Oklahomu.Ostalo je uglavnom pogodio ja mislim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 13 minutes ago, MilošVB said: Koliko se sećam onog podkasta sa imenjakom,Edin je dosta potcenio Dalas i Oklahomu.Ostalo je uglavnom pogodio ja mislim... Nema ko nije potcenio Oklahomu tbh, to su svi videli za odstrel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 17 minutes ago, Mairosu said: Nema ko nije potcenio Oklahomu tbh, to su svi videli za odstrel. ko voli jutu il' malog treja, neka mu čova igrao pleja to sam sad smislio šta ima na repertoaru večeras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 (edited) Just now, uini said: ko voli jutu il' malog treja, neka mu čova igrao pleja to sam sad smislio šta ima na repertoaru večeras? malo 3x3 priče, braća zemunci. Edited February 28, 2020 by Mairosu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 uu super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Al napljuva Batlera Edin u emisiji NBA Arena, kaze najveci problem Majamija ove sezone je sto Batler ne isporucuje u neizvesnim zavrsnicama, ne mogadja vise ni suteve sa distance Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 pa gde je pogresio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Da im nije Batlera PO bi im bio misaona imenica. I sad je problem sto nije resio par zavrsnica. Pa mislim stvarno jebote.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 (edited) misaona imenica kako da ne. bilo bi bas tesko nadjacati ekipe kao sto su chicago, charlotte i washington. sad sam proverio. ima 31% iz igre u clutchu ove sezone za solidno 9. mesto od svih igraca heata. ima takodje i 17% za tri. usput i sa penala 75% sto je za desetak posto manje od njegovog proseka. Edited February 29, 2020 by gggggggg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 (edited) Naravno da je Batler problem, ko ima 2 grama mozga i ogledao 5 minuta clutcha je video to. Ima nesto tipa 1/14 u zavrsnici. A nece 2 da baci loptu ma makar umro, i to bude brink u 90% slucajeva. Nije 1/14, vec je 1/15 Edited February 29, 2020 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 (edited) Nista onda, bolje da ga klupiraju i daju loptu mladjanom Igudali. A Batlera stetocinu da trejduju kad se zavrsi sezona. Edited February 29, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Ne nego bi mogao da pocne da koristi malo mozak i ne baca cigle da bi ispao mudonja i heroj, pogotovo kada uzima suteve za 3 a imas specijaliste na terenu. Doduse mladjani Iggydala je pogadjao takve suteve na najvecoj sceni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 kad završim sa mairosuom, prelazim na Metta World Peace: 3/6 Zach talks to Metta World Peace about his press conference after winning the title in 2010, the passing of Kobe Bryant (6:50), his underrated career (9:56), his influence on mental health awareness in the NBA (12:33), and much more. Play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 12 hours ago, uini said: kad završim sa mairosuom, prelazim na Metta World Peace: 3/6 Zach talks to Metta World Peace about his press conference after winning the title in 2010, the passing of Kobe Bryant (6:50), his underrated career (9:56), his influence on mental health awareness in the NBA (12:33), and much more. Play. Nadam se da si srećan što smo Knicksima posvetili solidnu minutažu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 17 minutes ago, Mairosu said: Nadam se da si srećan što smo Knicksima posvetili solidnu minutažu... jesam, mada nisam srećan površnom informisanošću tipa "izbacili ga iz dvorane", pošto je prisustvovao tekmi ili sam ja nešto pogrešno shvatio ( : ali dobro, knicksi su i zaslužili samo polu-istinite-vesti inače, sinoć: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts