ranzo Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 ma nece bizon nista voditi koji vam je iskreno cudno mi je i da ranije niste napravili svoju tv ja vec 10 dina pricam da pfc mora da ima svoju tv-u, pravu klupsku televizuju a onda se setim koliko amaterski se klub vodi i naseg ocajnog marketing i pih pusti snovi ps mada i da je naprave vrv bi vucela i vazura ugurali svoje pajtose a naslo mi se mesta i za njihove "drugarice" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 1 minute ago, ranzo said: ma nece bizon nista voditi koji vam je iskreno cudno mi je i da ranije niste napravili svoju tv ja vec 10 dina pricam da pfc mora da ima svoju tv-u, pravu klupsku televizuju a onda se setim koliko amaterski se klub vodi i naseg ocajnog marketing i pih pusti snovi ps mada i da je naprave vrv bi vucela i vazura ugurali svoje pajtose a naslo mi se mesta i za njihove "drugarice" Pa Partizan ima svoj kanal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 daj molim te, mislim na pravi klupski kanal, klupsku tv-u a i taj kanal zavisi od pantica, da se sutra nesto zakaci sa upravom, caooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Zar ne vodi Tegi neki Partizan TV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 7 hours ago, uini said: au pa ja više ne klikćem na tvoje linkove tek tako Stvarno Mairosu, mogao si neko upozorenje da staviš, tipa, nije za one sa slabijim stomakom. Živo me zanima kako je Ivan prokomentarisao sve ovo. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 meni je ovaj lik kao sinan sakic. čuo sam za njega ali je waay deep underground da bih konzumirao Mojne da vređaš Sinana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Ima jedna stvar u kojoj se slazem sa onom ludajom sa linka koji je okacio Mairosu. Komentatori bi trebalo da su placeni profesionalci, jel'te, a ne amateri-volonteri koji obavljaju posao prenosenja utakmice iz nekog altruizma i cine drustveno-korisni rad. Ukoliko nije kvalitetna kosarka (a desava se jbg), zar nije deo tvog posla kao komentatora da animiras nekako gledaoca, da nadjes nesto vredno entuzijazma u tome sto prenosis, i stvoris dozivljaj? Taj neprofesionalni snobizam koji pominje "vrsni" jutjuber je nazalost itekako prisutan medju kosarkaskim komentarorima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 2 hours ago, Whitnail said: Stvarno Mairosu, mogao si neko upozorenje da staviš, tipa, nije za one sa slabijim stomakom. Živo me zanima kako je Ivan prokomentarisao sve ovo. 😄 on mi je i javio... 😄 zar misliš da bih nekako drugačije saznao 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 kapitalno pod-delo https://www.theringer.com/2019/11/5/20949226/book-of-basketball-2-0-bill-simmons-isiah-thomas-steve-kerr-stephen-curry-nba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 3 hours ago, Mairosu said: on mi je i javio... 😄 zar misliš da bih nekako drugačije saznao 😄 Osećam da ga je stomak boleo od smeha dok ti je prenosio vest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 7 hours ago, ranzo said: daj molim te, mislim na pravi klupski kanal, klupsku tv-u a i taj kanal zavisi od pantica, da se sutra nesto zakaci sa upravom, caooo Pa drugo je to kako je organizovan, ali postoji kao kablovski kanal Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 @Mairosu Zasto posljednja nije aploudovana ns soundcloud. Ko je, inace, ovaj gost? Sta je njegov bekgraund? Ima li neku tezinu u profesiji? Nekako mi je isuvise lako ispaljivao stavove, kao da je postovao na forumu, a ne u nekoj emisiji/podkastu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 2 hours ago, pepe sancez said: @Mairosu Zasto posljednja nije aploudovana ns soundcloud. Ko je, inace, ovaj gost? Sta je njegov bekgraund? Ima li neku tezinu u profesiji? Nekako mi je isuvise lako ispaljivao stavove, kao da je postovao na forumu, a ne u nekoj emisiji/podkastu. 1. Kako nije? 2. Jedan od boljih portalskih novinara, izveštavao sa nekoliko SP, bio i sad u Kini itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 (edited) Ja idem na plejliste, nadjem drugu sezonu i tamo je nema. Sad vidim kad se ide ba sve epizode moze se pronaci. Nekako mi bezveze da svaki put listam 40-tak Razlicitih epizoda dok ne nabasam na zeljenu. Edited November 6, 2019 by pepe sancez Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 niko nije slušao book of bball 2.0? ee s'kim ja živim Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 smara simmons Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 32 minutes ago, uini said: niko nije slušao book of bball 2.0? ee s'kim ja živim Poceo, odslusao uvod i Kera prvih 30 minuta. Nista dok jedno dva puta ne zaspim uz ovaj pod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 1 minute ago, pepe sancez said: Poceo, odslusao uvod i Kera prvih 30 minuta. Nista dok jedno dva puta ne zaspim uz ovaj pod. pa to je fora. meni kao da neko čita priču pred spavanje kada slušam podcaste. ya 10ak dana ću odlušati ovo vanvremensko delo : i 20 minutes ago, gggggggg said: smara simmons ti smaraš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Mene smara način na koji Simmons priča, kao da je iz nekog USA Vranja. Poljubac Vranjancima ako ih ovde ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 (edited) Naglasak kojim govore rođeni Bostonci je nešto što i pola SAD ne razume bez titla, a kamoli mi kojima engleski nije maternji. Još se poslednjih par godina i kultivisao, tamo početkom dvehiljaditih si mogao da mu razumeš samo napisani tekst. Edited November 6, 2019 by Stiletto Slovce Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Dajem im kredit. Pomenuli su Delgada 😄 Ko je slusao shvatice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 16 hours ago, Stiletto said: Naglasak kojim govore rođeni Bostonci je nešto što i pola SAD ne razume bez titla, a kamoli mi kojima engleski nije maternji. Još se poslednjih par godina i kultivisao, tamo početkom dvehiljaditih si mogao da mu razumeš samo napisani tekst. Bolje da ne cujes naglasak iz Barnslija, to tek niko ne moze da pohvata. Ovo je OK sasvim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ma ti americki akcenti su banja, narocito kad se setim kako pricaju ljudi iz Birmingema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Iz kojeg bunkera njega iskopa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts