Geronimo Posted Saturday at 02:55 PM Posted Saturday at 02:55 PM Gurke i Milicic su bili sjajni igraci, ali su zbilja mega sabani. Ok, nije da to nismo znali, ali bas su ispoljili jedan dominantni nivo sabanluka u nedavnim potkastima... Disclaimer - gledao sam samo isecke, mozda je tendenciozno seceno... 2
Kosjan Willavić Posted Saturday at 03:14 PM Posted Saturday at 03:14 PM (edited) 20 minutes ago, Geronimo said: Gurke i Milicic su bili sjajni igraci, ali su zbilja mega sabani. Ok, nije da to nismo znali, ali bas su ispoljili jedan dominantni nivo sabanluka u nedavnim potkastima... Disclaimer - gledao sam samo isecke, mozda je tendenciozno seceno... Darkelja je neobrazovan i sirov covek, ali def deluje kao bolja osoba od smrdljvog Gurovica Edited Saturday at 03:15 PM by Kosjan Willavić 14
crni96 Posted Saturday at 07:45 PM Posted Saturday at 07:45 PM 10 hours ago, MrTripleDouble said: Prema tome... Lik u fazonu "naću ja tebe, doćeš ti u Bg, mrak će te progutat" Jesi realan brate???
MilošVB Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako smara Edin sa potenciranjem Avdijinih "slobodnih bacanja".
Chaos Is Me Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago (edited) Ne potencira samo on to, pratim i neke američke podcaste i svi misle isto. Sudije su valjda u međusezoni dobile nalog da tolerišu guranje ramenima i laktovima od strane napadača i Avdija je veoma profitirao od takvog kriterijuma (naravno, nije jedini). Tako da Avdija je svakako odličan igrač ali ne mislim da je franšizni igrač kako njegova trenutna inflacija brojki sugeriše. Inače, trenutno najiritantnija pojava na našem košarkaškom medijskom nebu je bukvalno svršavanje Radojevića na igrača koji ima sledeću statistiku: 3.8 poena 2.4 skoka 3.5 asistencije 1.1 ukradenu i 1.6 izgubljenih za 19 minuta uz procente 50% za 2, 23% za 3 i 37% za 1, a koji igra na poziciji plejmejkera. Naravno da nije sve u statistici al ako je navijačima KKP ovaj dobar, ja im ga želim od sveg srca. Edited 10 minutes ago by Chaos Is Me
Recommended Posts