pendulum Posted November 14 Posted November 14 Sve je to super što je on pajac ali dobija prostor na nekom kanalu koji pretenduje da bude ozbiljan i jedini sportski kanal tj. mreža u ovoj zemlji / regionu. Znamo svi šta je Arena, ko je finansira ali ipak i oni moraju bar da fingiraju neku pristojnost. Da je Anđus na nekom svom youtube kanalu ič me ne bi tangiralo. Ko želi da gleda, neka gleda. Ovako, imamo ozbiljan problem i ne treba da ostane eto samo na nekom izvinjenju i kratkom skidanju sa programa. Čovek je za ustanovu zatvorenog tipa i da neko radi terapije sa njim duže vreme, a ne da mu se daje autorska emisija. 13
Chaos Is Me Posted November 14 Posted November 14 Stvar sa Anusom nije samo to što je on pajac i cirkuzant nego što je veoma maligna pojava i ozbiljan trovač, dakle mnogo gora pojava od benignih budaletina diljem televizijskih programa sa nac frekvencijom. 13 1
Don Dusko Posted November 14 Posted November 14 Problem je sa njim sto ima sirok auditorijum, dobro mi ovde znamo ko je i sta je ali Pera i Zika ne znaju i slusaju.Bem te. 1
Zvezdinho Posted November 15 Posted November 15 Edin imao ukljucenje kod Ostojine pudlice, ne znam sta mu je to trebalo. Spoiler
Mile1 Posted November 15 Posted November 15 Spojila ih je "ljubav" prema Zvezdi Vec par nedelja Edin avdic ima vrlo specificne stavove prema crvenoj zvezdi 6
dzakala Posted November 15 Posted November 15 Edin se ozbiljno trudi da kroz svoje prognoze sustigne ovog trola od Andjusa.
Nikom nista Posted November 15 Posted November 15 Evo sad i D. Tomašević ima svoju emisiju na Areni 😝 1
Geronimo Posted November 15 Posted November 15 Nije fer porediti Andjusa i Edina ni na koji nacin, bukvalno ni na koji, mada je svakako ukljucivanje kod ovog majmuna totalni promasaj. Andjus, Tomasevic, Jakovljevic... Pa mocni strucni Djura... Arena se zbilja bavi totalnom degradacijom vrednosti, a uz to pere pare... Klasicna odvratna sns prica, ali nista sto nismo znali... 13
Mile1 Posted November 15 Posted November 15 2 hours ago, Geronimo said: Nije fer porediti Andjusa i Edina ni na koji nacin, bukvalno ni na koji, mada je svakako ukljucivanje kod ovog majmuna totalni promasaj. Andjus, Tomasevic, Jakovljevic... Pa mocni strucni Djura... Arena se zbilja bavi totalnom degradacijom vrednosti, a uz to pere pare... Klasicna odvratna sns prica, ali nista sto nismo znali... Bukvalno niko nije ni poredio andjusa ni edina Samo mi smesno da je edin spao na to da se ukljucuje u emisiju kod tegeltije koji spada u isti kalup kao ludi zeks pantic i koji je javno glasilo sns-a i ostoje mijailovica Svakako se srozao cim ide kod njega 2
mister-no Posted November 15 Posted November 15 4 minutes ago, Mile1 said: Bukvalno niko nije ni poredio andjusa ni edina Samo mi smesno da je edin spao na to da se ukljucuje u emisiju kod tegeltije koji spada u isti kalup kao ludi zeks pantic i koji je javno glasilo sns-a i ostoje mijailovica Svakako se srozao cim ide kod njega Tegi je najstariji i najtoksičniji trovač u našoj košarci. 1
SuperTraktorko Posted November 15 Posted November 15 5 hours ago, Zvezdinho said: Edin imao ukljucenje kod Ostojine pudlice, ne znam sta mu je to trebalo. Hide contents Ja se samo nadam da nece i on poceti da se skida na utakmicama...
BattleBender Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago U Point Guts je Srdjan Radojevic lepo skrenuo paznju na jednu stvar, a to je koliko je broj timskih asistencija najbesmisleniji i najlazniji statisticki paramtera u kosarci.
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne znam zasto se stalno potencira kako je Edin lose prognozirao Zvezdinu sezonu i cak implicira da je tu bilo i neke zadnje namere. Ne znam gde su vam BMW i vikendica na Azurnoj obali vama sto ste videli ovakav rasplet pogotovo posle 0-2, a da ne pricamo sto je od tada tim dobrano promenjen. Covek promasio, pa sta, retki su oni koji nisu promasili. Ja sam ovde jedan od retkih koji je ispravno prognozirao, pogotovo Zalgiris. 4
Smrtokapa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago ^ odličan post ali morao je da ga zabiberi na kraju 5 1
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 10 minutes ago, McLeod said: Covek promasio, pa sta, retki su oni koji nisu promasili. Ja sam ovde jedan od retkih koji je ispravno prognozirao, pogotovo Zalgiris. On 10/10/2025 at 11:26 AM, McLeod said: Gledano sa strane, u poprilicnim ste govnima, pogotovo sto se vraca Obradovic. Mislim da je trenutak mnogo gori nego u njegovom prvom mandatu, iako sada objektivno imate jaci tim. Koliko znam, on i Moneke su imali veliki sukob, a vama bi on trebalo da bude jedan od najvaznijih igraca. Tim izgleda kao nesto sto bi Sasi odgovaralo, ali to je jedini plus, jer ga ipak nije on selektirao, dolazi u nezgodnom trenutku i pod velikim pritiskom, imajuci u vidu i prvi mandat. Ne vidim kako ce se to dobro zavrsiti, pogotovo ako ste propustili Paskvala, ciji nisam neki epohalni fan, ali je svakako bolji trener od Obradovica. Nisam ni siguran da je Obradovic bolji trener od Sferopulosa, Grk nije imao ni srece, mada je fejlovao ozbiljno u ove dve godine i nije ispunio ocekivanja. On 10/10/2025 at 11:37 AM, NMX said: Evo je prekretnica sezone. Očekivao sam da će to biti negde oko nove godine ako Saša klikne sa timom ali i ovo je ok. Mek, hvala. Kad budeš dolazio u BG javi se za za jedan all you can eat/drink aranžman. Hvala brate, znali smo da imaš zastrašujuće moći 1 10
kendrick duckworth Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vreme je Meče da im zabiberiš jednom kontra-prognozom kako melju i ne vidiš kako će mlin prestati da mleje.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Veceras dobijaju Valensiju svakako za dalje cemo videti 1 8 1
SuperTraktorko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ustedeo mi Mek vreme, da znam da ne gledam veceras vec da iskoristim petak vece
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Protiv Valensije i Mekove kletve a bez Grahama. Bice zanimljivo😀
Šiljokapi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Protiv Valensije i Mekove kletve a bez Grahama. Bice zanimljivo😀 Šta zanimljivo? Bre Mission impossible XXX
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, SuperTraktorko said: petak vece Petak je veče, sjebi ih Meče. 1 2
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 29 minutes ago, Don Dusko said: Mece kako ce Fener da prodje? Partizan tradicionalno prekida Fenerove serije pobeda tako da je to bas fiks kec. 1
Recommended Posts