Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sve je to super što je on pajac ali dobija prostor na nekom kanalu koji pretenduje da bude ozbiljan i jedini sportski kanal tj. mreža u ovoj zemlji / regionu. Znamo svi šta je Arena, ko je finansira ali ipak i oni moraju bar da fingiraju neku pristojnost.

Da je Anđus na nekom svom youtube kanalu ič me ne bi tangiralo. Ko želi da gleda, neka gleda. Ovako, imamo ozbiljan problem i ne treba da ostane eto samo na nekom izvinjenju i kratkom skidanju sa programa. Čovek je za ustanovu zatvorenog tipa i da neko radi terapije sa njim duže vreme, a ne da mu se daje autorska emisija. 

• Like 13
Posted

Stvar sa Anusom nije samo to što je on pajac i cirkuzant nego što je veoma maligna pojava i ozbiljan trovač, dakle mnogo gora pojava od benignih budaletina diljem televizijskih programa sa nac frekvencijom.

• Like 13
  • Thanks 1
Posted

Nije fer porediti Andjusa i Edina ni na koji nacin, bukvalno ni na koji, mada je svakako ukljucivanje kod ovog majmuna totalni promasaj.

Andjus, Tomasevic, Jakovljevic... Pa mocni strucni Djura... Arena se zbilja bavi totalnom degradacijom vrednosti, a uz to pere pare... Klasicna odvratna sns prica, ali nista sto nismo znali...

• Like 9
Posted
2 hours ago, Geronimo said:

Nije fer porediti Andjusa i Edina ni na koji nacin, bukvalno ni na koji, mada je svakako ukljucivanje kod ovog majmuna totalni promasaj.

Andjus, Tomasevic, Jakovljevic... Pa mocni strucni Djura... Arena se zbilja bavi totalnom degradacijom vrednosti, a uz to pere pare... Klasicna odvratna sns prica, ali nista sto nismo znali...

Bukvalno niko nije ni poredio andjusa ni edina

Samo mi smesno da je edin spao na to da se ukljucuje u emisiju kod tegeltije koji spada u isti kalup kao ludi zeks pantic i koji je javno glasilo sns-a i ostoje mijailovica

Svakako se srozao cim ide kod njega

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Mile1 said:

Bukvalno niko nije ni poredio andjusa ni edina

Samo mi smesno da je edin spao na to da se ukljucuje u emisiju kod tegeltije koji spada u isti kalup kao ludi zeks pantic i koji je javno glasilo sns-a i ostoje mijailovica

Svakako se srozao cim ide kod njega

Tegi je najstariji i najtoksičniji trovač u našoj košarci.

• Like 1
Posted
5 hours ago, Zvezdinho said:

Edin imao ukljucenje kod Ostojine pudlice, ne znam sta mu je to trebalo.

Untitled1.jpg

Hide contents

Ja se samo nadam da nece i on poceti da se skida na utakmicama... 

Posted

Нема разлога за чуђење за Едина. Свака птица своме јату лети. Вероватно је и финансијски подмазан аранжман...

• Ha-ha 2