pendulum Posted yesterday at 09:23 AM Posted yesterday at 09:23 AM Sve je to super što je on pajac ali dobija prostor na nekom kanalu koji pretenduje da bude ozbiljan i jedini sportski kanal tj. mreža u ovoj zemlji / regionu. Znamo svi šta je Arena, ko je finansira ali ipak i oni moraju bar da fingiraju neku pristojnost. Da je Anđus na nekom svom youtube kanalu ič me ne bi tangiralo. Ko želi da gleda, neka gleda. Ovako, imamo ozbiljan problem i ne treba da ostane eto samo na nekom izvinjenju i kratkom skidanju sa programa. Čovek je za ustanovu zatvorenog tipa i da neko radi terapije sa njim duže vreme, a ne da mu se daje autorska emisija. 13
Chaos Is Me Posted yesterday at 10:08 AM Posted yesterday at 10:08 AM Stvar sa Anusom nije samo to što je on pajac i cirkuzant nego što je veoma maligna pojava i ozbiljan trovač, dakle mnogo gora pojava od benignih budaletina diljem televizijskih programa sa nac frekvencijom. 13 1
Don Dusko Posted yesterday at 10:52 AM Posted yesterday at 10:52 AM Problem je sa njim sto ima sirok auditorijum, dobro mi ovde znamo ko je i sta je ali Pera i Zika ne znaju i slusaju.Bem te. 1
Zvezdinho Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Edin imao ukljucenje kod Ostojine pudlice, ne znam sta mu je to trebalo. Spoiler
Mile1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Spojila ih je "ljubav" prema Zvezdi Vec par nedelja Edin avdic ima vrlo specificne stavove prema crvenoj zvezdi 5
dzakala Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Edin se ozbiljno trudi da kroz svoje prognoze sustigne ovog trola od Andjusa.
Nikom nista Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Evo sad i D. Tomašević ima svoju emisiju na Areni 😝
Geronimo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nije fer porediti Andjusa i Edina ni na koji nacin, bukvalno ni na koji, mada je svakako ukljucivanje kod ovog majmuna totalni promasaj. Andjus, Tomasevic, Jakovljevic... Pa mocni strucni Djura... Arena se zbilja bavi totalnom degradacijom vrednosti, a uz to pere pare... Klasicna odvratna sns prica, ali nista sto nismo znali... 8
Mile1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Geronimo said: Nije fer porediti Andjusa i Edina ni na koji nacin, bukvalno ni na koji, mada je svakako ukljucivanje kod ovog majmuna totalni promasaj. Andjus, Tomasevic, Jakovljevic... Pa mocni strucni Djura... Arena se zbilja bavi totalnom degradacijom vrednosti, a uz to pere pare... Klasicna odvratna sns prica, ali nista sto nismo znali... Bukvalno niko nije ni poredio andjusa ni edina Samo mi smesno da je edin spao na to da se ukljucuje u emisiju kod tegeltije koji spada u isti kalup kao ludi zeks pantic i koji je javno glasilo sns-a i ostoje mijailovica Svakako se srozao cim ide kod njega 2
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Mile1 said: Bukvalno niko nije ni poredio andjusa ni edina Samo mi smesno da je edin spao na to da se ukljucuje u emisiju kod tegeltije koji spada u isti kalup kao ludi zeks pantic i koji je javno glasilo sns-a i ostoje mijailovica Svakako se srozao cim ide kod njega Tegi je najstariji i najtoksičniji trovač u našoj košarci. 1
Recommended Posts