Chaos Is Me Posted October 11 Posted October 11 Uz ogradu da nisam gledao prenos na areni i da znam da je Caković užasno krindž, šta je to posebno zgrešio sinoć? 1
Knipex Posted October 11 Posted October 11 U toku je repriza na areni 2 premium. Iritantan komentator indeed, srećom sinoć nisam gledao na areni
DameTime Posted October 11 Posted October 11 Ni meni nije jasno. Loš komentator i krindž je, ali ne vidim da je nešto posebno zgrešio. Čak bih rekla da lik navija za KKCZ, radovao se svakom dobrom potezu - doduše unapred, podseća na Šarenca 🥲 Spoiler Ne pitajte zašto se sinoć gledala Arena u drugom poluvremenu, pored žive ELTV.
Knipex Posted October 11 Posted October 11 Evo kad se lopta zaglavila između obruča i table kaže "Zeka pije vodu" situacija 10
Урош19 Posted October 11 Posted October 11 Nz komentator kao komentator, većina njih lupa u toku prenosa i krindž su.
mister-no Posted October 11 Posted October 11 8 hours ago, Chaos Is Me said: Uz ogradu da nisam gledao prenos na areni i da znam da je Caković užasno krindž, šta je to posebno zgrešio sinoć? Mislim da ljude nervira što nije ložana i što se ne dere kad je uzbudljivo, i što generalno ravno prenosi. Imam utisak da malo i usiljeno glumi neku realnost. Meni uglavnom svejedno, ne primećujem ih od utakmice, jedino ako baš zaseru nešto. 1
quentin Posted October 12 Posted October 12 Edin i Kole ladno prenose matineju Mege i Bosne, a onog bezveznjaka stave na Zvezdine EL utakmice. Arena je stvarno dno dna. 1
Урош19 Posted October 12 Posted October 12 Ja mislim da Edin i Kole neće da prenose večite, tako sam bar čitao po internetima. To mi i ima smisla jer drugi razlog ne vidim. 2
SteveFrancis#3 Posted October 12 Posted October 12 U konkurenciji kosarkaskih komentatora kakva jeste (prilicno tuzna, jelte), Edin ostaje par komada svetlosnih godina ispred ostalih. Ima specificnu harizmu, personaliti, dozira i sa emocijom i sa informacijama taman tako da nije mrtav, ali i da ne afektira bezveze, ne smara sa brdom infoa, trivija... Nije ravna linija, ne uspavljuje, dok istovremeno nije annoying niti ubija u mozak kao 90% kolega mu. Mogu da prihvatim i da se slozim sa onom kritikom da nema bas toliko znanje i da nije 'izmislio kosarku' kao sto se nekad cini, ali kao komentator nema rivala ovuda, tu nema zbora. 10
SuperTraktorko Posted October 12 Posted October 12 Ne znam da li bih se slozio. Sa ogradom da pricam o prenosu EL a ne o prenosu NBA ili Bosne, Edin meni ume da bude dosadan. Vise ga volim kao podcastera nego komentatora.
pendulum Posted October 13 Posted October 13 U odnosu na ćaci komentatore Karovića i Cakovića - Edin i Kole su svemirski brod. Eto, ako je Edin problem, Kole je zvezdaš, napredovao je godinama poprilično i bilo bi sasvim logično da on prenosi Zvezdu u EL, makar i sam. 7
MaxP Posted October 14 Posted October 14 On 10/12/2025 at 1:59 PM, Markoss said: A i Edin i Kole su smorili odavno. Pogotovo ovaj prvi. 100% odvratan lik, narocito na podkastima.
MrTripleDouble Posted October 15 Posted October 15 Zasto ja za ovo tek sad saznajem?! Preporuka za podkast, ako imate probleme sa probavom.
Marvin Posted October 15 Posted October 15 Ucinilo mi se da pise Podjebavanje, pa sam se razocarao kad sam skontao da nije 🙂
Knipex Posted October 16 Posted October 16 Majstor upravo prenosi Dubai - Barselona i za bacanja koja je dobio Šengelija kaže: "Dva bacanja je dobio sada Gruzijanac"
suptil Posted October 16 Posted October 16 2 minutes ago, Knipex said: Majstor upravo prenosi Dubai - Barselona i za bacanja koja je dobio Šengelija kaže: "Dva bacanja je dobio sada Gruzijanac" Jako lose komentarise. Fraze i termini koje koristi su skroz pogresni.
mister-no Posted October 16 Posted October 16 Reče i da Dubai nastupa u kompletnom sastavu, pa se posle ispravi osim Muse naravno.. A Avramović i Žaite?! Mislim, ovo su osnove jbt 1
Volter Posted October 17 Posted October 17 On 10/15/2025 at 6:59 PM, MrTripleDouble said: Zasto ja za ovo tek sad saznajem?! Preporuka za podkast, ako imate probleme sa probavom. Oterali idiota Anđusa i brže bolje angažovali drugog idiota.
Сандро Лаки Ђентиле Posted October 17 Posted October 17 Очекујем и остале партијске саборце код Флеке после Локија - Кешеља, Гуркета, Ребарцета, Грбу и компанију. Али, Драган Јаковљевић, мајко Божја, ко је следећи са ауторском емисијом, не смем ни да пишем имена, да им не дајем идеје.
Nikom nista Posted October 17 Posted October 17 Meni je i ova Kristina Tomic (izgled na stranu) očajna u ovim mini interjvuima. Nekako skroz bledunjavo... Jelena je bila mnogo bolji izbor, po meni
MaxP Posted October 18 Posted October 18 @mariosu hoce li ti drugar opet pricati u sledecoj epizodi o losoj veceri Reala u Beogradu, jer Skariolo nije postavio zonu kako treba.. 😁 3
Recommended Posts