Chaos Is Me Posted yesterday at 12:28 PM Posted yesterday at 12:28 PM Uz ogradu da nisam gledao prenos na areni i da znam da je Caković užasno krindž, šta je to posebno zgrešio sinoć? 1
Knipex Posted yesterday at 12:50 PM Posted yesterday at 12:50 PM U toku je repriza na areni 2 premium. Iritantan komentator indeed, srećom sinoć nisam gledao na areni
DameTime Posted yesterday at 12:52 PM Posted yesterday at 12:52 PM Ni meni nije jasno. Loš komentator i krindž je, ali ne vidim da je nešto posebno zgrešio. Čak bih rekla da lik navija za KKCZ, radovao se svakom dobrom potezu - doduše unapred, podseća na Šarenca 🥲 Spoiler Ne pitajte zašto se sinoć gledala Arena u drugom poluvremenu, pored žive ELTV.
Knipex Posted yesterday at 12:59 PM Posted yesterday at 12:59 PM Evo kad se lopta zaglavila između obruča i table kaže "Zeka pije vodu" situacija 7
Урош19 Posted yesterday at 01:31 PM Posted yesterday at 01:31 PM Nz komentator kao komentator, većina njih lupa u toku prenosa i krindž su.
mister-no Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 8 hours ago, Chaos Is Me said: Uz ogradu da nisam gledao prenos na areni i da znam da je Caković užasno krindž, šta je to posebno zgrešio sinoć? Mislim da ljude nervira što nije ložana i što se ne dere kad je uzbudljivo, i što generalno ravno prenosi. Imam utisak da malo i usiljeno glumi neku realnost. Meni uglavnom svejedno, ne primećujem ih od utakmice, jedino ako baš zaseru nešto.
quentin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Edin i Kole ladno prenose matineju Mege i Bosne, a onog bezveznjaka stave na Zvezdine EL utakmice. Arena je stvarno dno dna.
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja mislim da Edin i Kole neće da prenose večite, tako sam bar čitao po internetima. To mi i ima smisla jer drugi razlog ne vidim. 1
Luchifer89 Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Brat što je prenosio Hercegovac - Čačak u KLS pokido
SteveFrancis#3 Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago U konkurenciji kosarkaskih komentatora kakva jeste (prilicno tuzna, jelte), Edin ostaje par komada svetlosnih godina ispred ostalih. Ima specificnu harizmu, personaliti, dozira i sa emocijom i sa informacijama taman tako da nije mrtav, ali i da ne afektira bezveze, ne smara sa brdom infoa, trivija... Nije ravna linija, ne uspavljuje, dok istovremeno nije annoying niti ubija u mozak kao 90% kolega mu. Mogu da prihvatim i da se slozim sa onom kritikom da nema bas toliko znanje i da nije 'izmislio kosarku' kao sto se nekad cini, ali kao komentator nema rivala ovuda, tu nema zbora.
Recommended Posts