Chaos Is Me Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Uz ogradu da nisam gledao prenos na areni i da znam da je Caković užasno krindž, šta je to posebno zgrešio sinoć? 1
Knipex Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago U toku je repriza na areni 2 premium. Iritantan komentator indeed, srećom sinoć nisam gledao na areni
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ni meni nije jasno. Loš komentator i krindž je, ali ne vidim da je nešto posebno zgrešio. Čak bih rekla da lik navija za KKCZ, radovao se svakom dobrom potezu - doduše unapred, podseća na Šarenca 🥲 Spoiler Ne pitajte zašto se sinoć gledala Arena u drugom poluvremenu, pored žive ELTV.
Knipex Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Evo kad se lopta zaglavila između obruča i table kaže "Zeka pije vodu" situacija 7
Урош19 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nz komentator kao komentator, većina njih lupa u toku prenosa i krindž su.
mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, Chaos Is Me said: Uz ogradu da nisam gledao prenos na areni i da znam da je Caković užasno krindž, šta je to posebno zgrešio sinoć? Mislim da ljude nervira što nije ložana i što se ne dere kad je uzbudljivo, i što generalno ravno prenosi. Imam utisak da malo i usiljeno glumi neku realnost. Meni uglavnom svejedno, ne primećujem ih od utakmice, jedino ako baš zaseru nešto.
Recommended Posts