Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Chaos Is Me said:

Bogami i ja sam ispao glup i naseo na priču, mada Bugarska je za EU isto koliko i mi ali to je neka druga tema.

Ja video vest ali vidim da je Centel profil, koji inače spemuje i troluje ali mi u sekundi kao, nemoguće jbt, i onda se setim (iako bugarska) kao..koji bre pasoš :lol_2:

• Like 1
Posted

Neka neko obavesti Lončara da su Grčka i Španija u Šengen zoni i da nije potreban nikakav pasoš da se putuje iz jedne u drugu. 

25 minutes ago, Kooineeperk said:

LOL ovo bi moglo biti istina samo ako nemaju direktan let (sto naravno nije slucaj), pa da mu treba pasos kroz tranzitnu zemlju. 

Upravo to, i to da je let preko Velike Britanije na primer koja nije ni u EU ni u Šengen zoni. 

• Like 1
Posted

Meni je uvijek bio Ok igrač i gotivan, al izjava ničim izazvana, kako mu je najveći uspjeh što ga mrze navijači Zvezde...Mislim, koji tripovi? 🙂

I to nakon OI, gdje su svi postali idoli nacije...Ne kontam al ajd. 

• Like 4
Posted

Čudna je njegova putanja kao igrača. On je počeo kao neki poor man's Tripko - mekani polivalentan strelac dosta dobre ruke, a onda je napravio totalnu tranziciju gde sad deluje kao sjajan defanzivac, čvrst i pokretan, baš je ojačao fizički, ali zato mu se napadački talenat negde usput izgubio. Imam utisak da 1 na 1 ne može da prođe ni mene.

Posted

Jeste malo postao "drven". Ono sto sam primetio koliko sam gledao Partizan ove sezone je da neretko promasuje otvorene trojke. S obzirom da spada u kategoriju dobrih sutera to ne bi trebalo da se desava, pogotovo sto mu se napad svodi upravo na sut. 

Posted

39.2 za 3 je odličan procenat, pritom je propustio jedan duži period zbog zajebane povrede. Nisam nešto stekao utisak da previše promašuje otvorene trice, mislim da ih nije mnogo ni imao 😄 Naravno, ovaj derbi od pre par dana je šutirao loše i mašio otvorene trice, ali na uzorku cele sezone, koja je seckana povredama, mislim da je isporučio korektno, ali da i dalje može da ima osetno bolji doprinos. Tu pre svega mislim da zavisi od ostatka tima i više prilike da zapravo šutira te dobre šuteve za njega. Ako tu odradimo dobar posao na leto, očekujem da bude baš dobar 3&D igrač.

• Like 2
Posted

Ok, ok, to je samo moj utisak na osnovu utakmica koje sam gledao, to za otvorene trice.

Svakako on moze bolje, mada mi je uvek bio bolji igrac na papiru nego na terenu. Dobro telo, atletika, odbrana, sut, ali nesto fali kada krene utakmica.

Posted

Одслушах ове недеље 3 кошаркашка подкаста, и онда данас би ред на мене да усисавам, па пустих Меридиан Јаковљевића и Анђуса. Анђус је спортска страначка верзија Ђуке, обојица причају шта стварни председник свега и стварни први човек кошарке мисли.

Једно јако страначко олакшавање душе, изразито незадовољство резултатима црвено-беле стране, пљување по тренеру вечитог ривала, али и по свом, као и по одређеним играчима.

Занимљиво је како Јаковљевић има унапред припремљено колико пута мора да каже да држава издваја никада више, а онда су обојица пренели Вучићеве жеље као своје, 3 странца по 4 милиона евра и отпуштање пола екипе.

И за крај Јаковљевић који поручује Влади Ђуровићу и Николи Лончару да морају да пазе шта причају јер живе од државе и Арене спорт, а не помињу улогу државе у овој мегаломанији, него остају неми.

Са друге стране, као редовни слушалац Point guts подкаста, почело је јако да ми смета Радојевићево релатовизовање свега, чове је енциклопедија кошарке, али некако све превише увија у обланду, ретко када каже своје мишљење, као да не жели да погреши.

Един и колега форумаш и даље #1.

Posted

Кад би постојала лиценца за бављење коментаторским послом, требало би је одузети овом лику што је преносио Кливленд и Индијану ноћас.

• Thanks 1
Posted
On 5/7/2025 at 1:31 PM, Red said:

Кад би постојала лиценца за бављење коментаторским послом, требало би је одузети овом лику што је преносио Кливленд и Индијану ноћас.

Ivan Bogunović. Nije loš ali je prenos radio uspavano, u nekim trenucima kao da je u pitanju dokumentarni program, pripovedao je dešavanja na terenu. :classic_biggrin: Dobro da je bar malčice živnuo posle onog kucanja Mičela. Mada je i to u prvom trenutku mlako prokomentarisao, pa kad je shvatio o kakvom se kucanju radi, odlučio je da živne.

• Like 1