DameTime Posted April 15 Posted April 15 Kk, ovo komentatori sa Arene na RTS-u?! Odakle im prava da puštaju ovo? 1
MrTwister Posted April 15 Posted April 15 42 minutes ago, DameTime said: Kk, ovo komentatori sa Arene na RTS-u?! Odakle im prava da puštaju ovo? Ja ne mislim da je to usluga bilo kome da mora da slusa ovu dvojicu. Granicni medijski terorizam 😄 1 1
DijametralnoSuprotan Posted April 15 Posted April 15 (edited) .. Edited April 15 by DijametralnoSuprotan
holden c. Posted April 15 Posted April 15 Divan dzemper Vlada Djurovica. Arena bi mogla da razmisli da F4 ustupi recimo informeru, mislim da bi onaj njihov kolegijum fino to iskomentarisao.
kendrick duckworth Posted April 15 Posted April 15 2 hours ago, DameTime said: Kk, ovo komentatori sa Arene na RTS-u?! Odakle im prava da puštaju ovo? Isti gazda, ista lova od šera/reklama. Šta ga briga. 1 1
suptil Posted April 15 Posted April 15 3 minutes ago, kendrick duckworth said: Isti gazda, ista lova od šera/reklama. Šta ga briga. Isla utakmica na RTS-U ili? Jos jednom da podvucem da su ovi komentatori jako losi.
Molina23 Posted Tuesday at 09:52 PM Posted Tuesday at 09:52 PM Ne budu li do početka sledeće sezone sa mečeva KKCZ sklonili ona dva naprednjačka muflona, dva kretena, dve neduhovite vreće krinđža i košarkaške analfabete, fizički blokirati televiziju makar ukinuli prenose. Bogovi košarke gledaju ovo i kažu nema velike pobede ako ti one spodobe komentarišu. Ne damo. 2 1
m0k1 Posted Tuesday at 10:13 PM Posted Tuesday at 10:13 PM Djurovic je veci zlocin... Posle odlicnog Milutina Aleksica ovo je stvarno katastrofa. 1
Урош19 Posted Tuesday at 10:28 PM Posted Tuesday at 10:28 PM (edited) Nadam se da će Milutin preći na Arenu za sledeću sezonu, stvarno ne mogu i ne želim da slušam faking Đurovića koji daje "stručne" analize a pitaj Boga kad je poslednji put odgledao neku utakmicu. Onaj džemper odlično ide uz njega, samo takav ludak može obući to. Edited Tuesday at 10:28 PM by Урош19 1
MrTwister Posted Wednesday at 08:39 AM Posted Wednesday at 08:39 AM 10 hours ago, Molina23 said: Ne budu li do početka sledeće sezone sa mečeva KKCZ sklonili ona dva naprednjačka muflona, dva kretena, dve neduhovite vreće krinđža i košarkaške analfabete, fizički blokirati televiziju makar ukinuli prenose. Bogovi košarke gledaju ovo i kažu nema velike pobede ako ti one spodobe komentarišu. Ne damo. Meni je sinoc bas upalo u oci nesto sto oni smatraju da je Spain PnR iako ja vidjeh da je to bio klasicni centralni pik bez ikakvog back screena ili da je bio u motionu ili planiran da se odigra u onoj postavci po pozicijama igraca na terenu. Al eo ljudima smeta Srdjan kad koristi te neke "strucnije" engleske izraze samo sto ih on pogodi za razliku od ovih i ne svede mu se prenos na spekulacije zasto neki sudija voli/ne voli nekog igraca ili ekipu + diskutabilnost nekih odluka kako za jedne tako i za druge. 2 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted Wednesday at 03:27 PM Posted Wednesday at 03:27 PM Тренутно на Арени 2 премијум руска лига коју преноси Јуришевић (који је својевремено са Голалићем преносио први пакет НФЛ преноса на 3К), а ако се не варам, он је радио на СК. Дакле, вероватно трају преговори са више њих, а ето, неки су већ и прешли.
Sharp Posted Wednesday at 10:04 PM Posted Wednesday at 10:04 PM Ne znam koliko vas zna, Elijah Bryant ima svoj YT kanal. Upravo je izašao novi vlog o utakmici protiv Zvezde, ima baš dobrih snimaka iz Arene.
Dzo23 Posted Thursday at 07:12 AM Posted Thursday at 07:12 AM Odličan igrač. Ima i nba i EL titulu. 🙂 1
Drug Crni Posted Friday at 10:33 AM Posted Friday at 10:33 AM Da li je na EON app ostala Arena Premium 1? Pošto su je režimlije ugasile na SBB...
Drug Crni Posted Friday at 11:46 AM Posted Friday at 11:46 AM Ja sam korisnik Total Tv..tamo su ga ugasili..
suptil Posted Friday at 12:06 PM Posted Friday at 12:06 PM Ladno RTS juce reemitovao Arenu 1 i tekmu Mancester- Lion sa sve Areninim komentatom 😄 1
Drug Crni Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ja sam mislio da Arena prenosi sve ili gotovo sve mečeve NBA plejofa, ali koliko vidim to su maksimalno dva meča iz programa. Češće jedan.
Recommended Posts