Jump to content

Recommended Posts

Posted
42 minutes ago, DameTime said:

Kk, ovo komentatori sa Arene na RTS-u?! Odakle im prava da puštaju ovo?

Ja ne mislim da je to usluga bilo kome da mora da slusa ovu dvojicu. Granicni medijski terorizam 😄 

• Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Divan dzemper Vlada Djurovica.

Arena bi mogla da razmisli da F4 ustupi recimo informeru, mislim da bi onaj njihov kolegijum fino to iskomentarisao.

Posted
3 minutes ago, kendrick duckworth said:

Isti gazda, ista lova od šera/reklama. Šta ga briga. 

Isla utakmica na RTS-U ili? Jos jednom da podvucem da su ovi komentatori jako losi.

Posted

Ne budu li do početka sledeće sezone sa mečeva KKCZ sklonili ona dva naprednjačka muflona, dva kretena, dve neduhovite vreće krinđža i košarkaške analfabete, fizički blokirati televiziju makar ukinuli prenose. Bogovi košarke gledaju ovo i kažu nema velike pobede ako ti one spodobe komentarišu. Ne damo.

• Like 2
  • Love 1
Posted (edited)

Nadam se da će Milutin preći na Arenu za sledeću sezonu, stvarno ne mogu i ne želim da slušam faking Đurovića koji daje "stručne" analize a pitaj Boga kad je poslednji put odgledao neku utakmicu.

Onaj džemper odlično ide uz njega, samo takav ludak može obući to.

Edited by Урош19
  • Ha-ha 1
Posted
10 hours ago, Molina23 said:

Ne budu li do početka sledeće sezone sa mečeva KKCZ sklonili ona dva naprednjačka muflona, dva kretena, dve neduhovite vreće krinđža i košarkaške analfabete, fizički blokirati televiziju makar ukinuli prenose. Bogovi košarke gledaju ovo i kažu nema velike pobede ako ti one spodobe komentarišu. Ne damo.

Meni je sinoc bas upalo u oci nesto sto oni smatraju da je Spain PnR iako ja vidjeh da je to bio klasicni centralni pik bez ikakvog back screena ili da je bio u motionu ili planiran da se odigra u onoj postavci po pozicijama igraca na terenu. Al eo ljudima smeta Srdjan kad koristi te neke "strucnije" engleske izraze samo sto ih on pogodi za razliku od ovih i ne svede mu se prenos na spekulacije zasto neki sudija voli/ne voli nekog igraca ili ekipu + diskutabilnost nekih odluka kako za jedne tako i za druge.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Тренутно на Арени 2 премијум руска лига коју преноси Јуришевић (који је својевремено са Голалићем преносио први пакет НФЛ преноса на 3К), а ако се не варам, он је радио на СК. Дакле, вероватно трају преговори са више њих, а ето, неки су већ и прешли.

Posted

Ne znam koliko vas zna, Elijah Bryant ima svoj YT kanal. Upravo je izašao novi vlog o utakmici protiv Zvezde, ima baš dobrih snimaka iz Arene.