Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Davao je hintove kroz prehdodne epizode a sad i zvanicno: 

Sledeci gost X&O's Chat Podcast je Tomas Isalo – čovek koji je redefinisao evropsku košarku! Od nastavnika fizičkog u Finskoj do evropskih trofeja i mesta u NBA! Šampion FIBA Lige šampiona i Eurokupa! Prvi asistent Memphis Grizzlies-a!

Edited by nemanjau5
  • Like 1
Posted (edited)

"Krka danas igra NBA košarku u naselju Braće Jerković... Kakva akcija između Bačvića i Skinsa, ovo su Lejkersi pre 20 i više godina radili na relaciji Kobi Brajant-Šakil Onil" - egzaltirani Caković. 

Edited by Guru
  • Ha-ha 14
Posted (edited)
On 1/11/2025 at 6:39 PM, Chaos Is Me said:

Vidim da je sledeći gost kod Edina Tuomas Iisalo, ne znam kad je snimana ta epizoda. Čovek je zaista uneo revoluciju u evropsku košarku.

On 1/11/2025 at 7:31 PM, nemanjau5 said:

Davao je hintove kroz prehdodne epizode a sad i zvanicno: 

Sledeci gost X&O's Chat Podcast je Tomas Isalo – čovek koji je redefinisao evropsku košarku! Od nastavnika fizičkog u Finskoj do evropskih trofeja i mesta u NBA! Šampion FIBA Lige šampiona i Eurokupa! Prvi asistent Memphis Grizzlies-a!

Snimana je krajem Juna meseca kada je Isalo bio gost tj. predavač na košarkaškoj klinici u organizaciji UKTS-a...

Edited by bekrinjo
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Mrk said:

Karovic kroz suze privodi utakmicu kraju, prelepo. 😄

Možda radosnice pošto je celu utakmicu prenosio tako kao da navija za Dubai.

Posted (edited)

nazalost zvuk na podcastu kod tomasa isala je 'sjeban' kao da ti se cini da je AI generisan, nesto se desilo

toliko je neprirodno da sam ugasio

Edited by nemanjau5
Posted

Edin upravo prenosi na Areni utakmicu Bosne u ABA 2.

Mislim, simpatično, ali bio bi ok da bar povremeno prenosi i Zvezdu/Partizan. Ne mora derbi, može i ove neke normalne utakmice.

Posted (edited)
23 hours ago, Chaos Is Me said:

TJ Shorts će biti novi gost kod Edina.

Da, verovatno je snimljeno kada je Pariz gostovao Zvezdi, dan pred utakmicu sam ih video zajedno u centru.

TJ Shorts je stvarno baš nizak uživo. 

Edited by SuperTraktorko
Posted
8 hours ago, SuperTraktorko said:

Da, verovatno je snimljeno kada je Pariz gostovao Zvezdi, dan pred utakmicu sam ih video zajedno u centru.

TJ Shorts je stvarno baš nizak uživo. 

Ima nešto u toj nauci o imenima

• Like 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted

Ivan Karović u toku utakmice ume da pošandrca. Sinoć Meksi u kontri i čuješ njega - mig-mig, mig-mig, ptica trkačica.

• Ha-ha 5
Posted
22 hours ago, Chaos Is Me said:

Ilajdža Kovačić sad već hronično meša Williams-Gossa i Hayes-Davisa, jes zajebano što se obojica zovu Nigel, treba to procesuirati.

Em što su obojica Najdželi em što obojica imaju dva prezimena, zajebano je to.

• Like 1
Posted
On 2/2/2025 at 9:33 AM, DameTime said:

Baš mi je drago što momci dobijaju sve više prostora u medijima!

Bas sam odslusao njih, pa onda "Karting Klub"
Moze da mi se imputira odredjeni odredjeni bias (na konto geografije i local), ali nebo i zemlja u perfidnosti i malicioznosti.
Mada tesko je reci da iole mogu da budem bias, jer Nis nije bas Leskovac, a i ja sam juznjak kome se jedu govna od tog na silu forsiranja a be fazonizma na osnovu dijalekta.
Da ne znam Arsu (Familiju) od malih nogu, i da ne znam da je bio presmesan, a ujedno i tezak gotivac, oduvek, mozda ni njega ne bih mnogo gotivio.

Ja i dalje mislim da Luka i Boce imaju ogromne greske u svakoj emisiji, i nekad me dovedu do toga da samo iskljucim epizodu, ali imaju mnogo prirodniji odnos.
Ovamo u Karting Klub-u...  Onaj imitator, samo sto ne okrene ledja onom liku sto sedi preko puta njega. Bukvalno ga ne gleda u oci i dok komunira sa njim.
Obojica grobara su bas ono bully seronje. I obojica mnogo jadno relativizuju stvari. Onaj neimitator mora da privatizuje svaku pricu i narativ, mora da perfidno da odvede pricu u smeru kojeg samo njega zanima. Ima nekom da odgovori (cesto upadne u sred recenice) i da posle 3 reci namerno odvede pricu u pravcu u kojem njemu ide.

Svakako u celoj prici, Luka mi je najveci gotivac, i najveci car. Kreativan je bio sa marketinske strane, voli da prati kosarku. Mislim da Boce malo bolje oseca kosarku od njega. Ali Boce je mnogo manje oplemenjen i edukovan (u svakom smislu).
Luka ima bas potencijal da se probije....

Posted
25 minutes ago, BattleBender said:

Bas sam odslusao njih, pa onda "Karting Klub"

Cela suština zašto su se Boce&Luka toliko brzo probili je u tome što svoj podcast ne shvataju previše ozbiljno. Jednostavan diskurs, zezanje i ljubav prema košarci.

Njihov podcast mi je najdraži, pa Mozzart-ov sa Vujakom i Radojevićem koji onako fino analiziraju, ali isto bez da previše smaraju. 

Na kraju Karting klub, ja njih gotivim, bukvalno se par drugara (da ne kažem klinaca) koji vole košarku zeza i snima. Mislim da epizoda ima najbolju formu kad je vodi Bjelajac (dečko s naočarima), ume da ih vrati na temu kad odlutaju.