Zvezdinho Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 2 minutes ago, Mairosu said: kuzma je još pre par meseci objavio da ne radi više na SK. sigurno ga nećemo slušati sl. sezone na EL prenosima, tj. "sigurno", takvo je trenutno stanje. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 1 hour ago, DameTime said: Or maybe just Milošev humor kicked in. Ovo 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 8 minutes ago, MilošVB said: Ovo 😞 Počela sam da prepoznajem 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Kuzma sigurno smara mnoge ali ima i ok zapažanja, koja i može da ima kao neko ko je igrao na vrhunskom nivou. Ne znam šta se očekuje od komentara utakmice, realno kada bi objašnjavali svaku drugu akciju to bi tek bilo smor. Kuzma ubaci možda neki loš fazon, ali generalno je ok. I evo konačno sa trenutnom situacijom je njegov neki fazon isecanja ritma faulovima i dugim napadom je dobio smisao u vezi ekipa koje mogu da te stignu samo nekom ludačkom serijom (Italija, Portoriko).Sedlaček je naravno najbolji. Ali generalno ne vidim neku dramu, da neko isključuje ton zbog komentatora. Zavisi nekada i od utakmice, šta ti leži u tom momentu, da li emotivniji tip praćenja, da li što manje priče ili obrnuto, stručnost.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Ovaj lik, koji na SK komentariše JPN-AUS, mrtav ladan više puta u prvom poluvremenu rekao "George Giddey" Morao sam da proverim da mu nije slučajno to srednje ime - Naravno da nije, puno ime mu je Joshua James Giddey 😁 Ok, da ne cepidlačim previše, ima i gorih stvari kao što znamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Pefi bio kod Luke i Kuzme, vredi odgledati/odslušati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 savanovic došao da zabavi narod forama i blaćenjem pešića baš je informer potez 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 (edited) 21 hours ago, uini said: savanovic došao da zabavi narod forama i blaćenjem pešića baš je informer potez Ne volim Karija, al stvarno jes bezveze. Pricaj o kosarci argumentovano, a ne ovako na sitne fore da potprcavas i gubis kredibilitet. Ovako Savan deluje ko frustriran lik jer ga je riba ispalila. I opet, pricam ovo kao neko ko ne simpatise Karija. Edited August 31, 2023 by Markoss 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 @Mairosu Kad izlazi epizoda na yt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 On 8/29/2023 at 8:10 AM, mister-no said: Kuzma sigurno smara mnoge ali ima i ok zapažanja, koja i može da ima kao neko ko je igrao na vrhunskom nivou. Ne znam šta se očekuje od komentara utakmice, realno kada bi objašnjavali svaku drugu akciju to bi tek bilo smor. Kuzma ubaci možda neki loš fazon, ali generalno je ok. I evo konačno sa trenutnom situacijom je njegov neki fazon isecanja ritma faulovima i dugim napadom je dobio smisao u vezi ekipa koje mogu da te stignu samo nekom ludačkom serijom (Italija, Portoriko). Sedlaček je naravno najbolji. Ali generalno ne vidim neku dramu, da neko isključuje ton zbog komentatora. Zavisi nekada i od utakmice, šta ti leži u tom momentu, da li emotivniji tip praćenja, da li što manje priče ili obrnuto, stručnost.. Evo ja bih hteo da cujem sto moze cesto da se cuje od pojedinih NBA komentatora - da se ukaze na takticke promene i ako se govori o statistici i nekim pikanterijama da to bude funkcionalno i ima veze sa desavanjem na terenu, a ne da se popuni prostor. Uz minimum poznavanja igraca koji igraju i pravila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Zaboravih da prokomentarišem, ne znam ko je prenosio Usa - Lit ali bilo je užasno. Svaka dva minuta kako Ameri nemaju dobar pristup, pa onda ne znaju pravila, pa ne može se tako i onda opet vrti do kraja jedno isto. Državna televizija SSSR da pozavidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 14 hours ago, Marvin said: Zaboravih da prokomentarišem, ne znam ko je prenosio Usa - Lit ali bilo je užasno. Svaka dva minuta kako Ameri nemaju dobar pristup, pa onda ne znaju pravila, pa ne može se tako i onda opet vrti do kraja jedno isto. Državna televizija SSSR da pozavidi Vlahovic je bio cini mi se, retko antipatican decko. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 @MilošVB 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Hteo da gledam specijal Jao Mileta sa Savanovićem i onda vidim da su doveli kao gosta Acu Informaciju.Momentalno sam odustao od gledanja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Da napisem samo, vrhunsko komentarisanje Darka i Marina danas Darko ce onim "Trci u istoriju Bogdane" i sam uci u anale. Cuvace se ovaj klip. Videlo se koliko im znaci, kad su se vratili sa tajmauta cuje se kao da placu obojica 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 (edited) 9 minutes ago, nemanjaol said: Darko ce onim "Trci u istoriju Bogdane" i sam uci u anale. Jos na znacaju dolazi kako gube glas do kraja akcije ... Edited September 8, 2023 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Koliko Plavšić bolje komentariše kad nije u paru sa onim bezveznjakom Kuzmanovićem. On i Sedlaček su dobar tandem. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Prenos karijere za Darka, milina ga je bilo slusati. Sedlacek u trejdu za Kuzamanovica je najbolji potez ovog prelaznog roka u Evropskoj kosarci. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Prenos karijere za Darka, milina ga je bilo slusati. Sedlacek u trejdu za Kuzamanovica je najbolji potez ovog prelaznog roka u Evropskoj kosarci.Istorijski komentar [emoji91][emoji91][emoji91] Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Darko Plavšić, princ Dunava i Save :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Pogledao sam specijal Jao Mileta. Savanovića opak kompleks drma,nije u stanju ni da čestita Kariju koliko ga ne podnosi. Potpuno šupački. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 (edited) 🙂 Edited September 8, 2023 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Pogledah prenos i na RTS-u. Šarenac i Kuzmanović nivo zonske lige u odnosu na Plavšić-Sedlaček duo. Kao Nikola Tesla vs. radnik elektrodistribucije. 6 2 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts