Perkos2 Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 11 minutes ago, Luchifer89 said: Meni ne smeta što je lik ložana, ne smeta mi ni što slabo zna košarke, dok pobeđujemo Kad pobeđuješ i ne treba ti komentator. Momak treba da se pripremi za komentarisanje utakmice bez obzira za koga navija, dobio je sjajnu priliku da kometariše utakmicr ekipe koja ide u top8 pa bi makar trebalo da ispoštuje one koji su mu to omogućili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Kad pobeđuješ i ne treba ti komentator. Momak treba da se pripremi za komentarisanje utakmice bez obzira za koga navija, dobio je sjajnu priliku da kometariše utakmicr ekipe koja ide u top8 pa bi makar trebalo da ispoštuje one koji su mu to omogućili.Nešto kao DendaPetar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 29 minutes ago, Luchifer89 said: 34 minutes ago, Perkos2 said: Kad pobeđuješ i ne treba ti komentator. Momak treba da se pripremi za komentarisanje utakmice bez obzira za koga navija, dobio je sjajnu priliku da kometariše utakmicr ekipe koja ide u top8 pa bi makar trebalo da ispoštuje one koji su mu to omogućili. Nešto kao DendaPetar Eto ima primer kako je nekom džaba pružiti priliku da uspe u poslu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Postoji velika razlika između lika koji prenosi utakmice Partizana sa jedne i Plavšića npr.sa druge strane. Plavšić (iako pretpostavljam da jeste Zvezdaš) to nekako suzbija.. Ja bih voleo/želeo da pokaže tu emociju više..tj.da je zaista i pokaže. Dakle,ne prigovaram ovom liku što navijački prenosi utakmice svog tima,već Plavšiću (pa i Kovačiću) što to ne čine. Iako Plavšića ne gotivim,ali iz drugih razloga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Kovacic prenosi navijacki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Nije čak ni blizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Meni baš mučno slušati Vujčina kad prenosi nba, čak i kad korektno iskomentariše nekako je skroz mrtav, monoton i bezvezan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Bogunovic nekad prenosi utakmice, bas je los komentator. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Edin Avdić i Kole su gospoda.Edin mi je svakako za koplje iznad po kvalitetu prenosa i sadržaju informacija u odnosu na Koleta ali obojica imaju plus sto su otkacili gazdu za “U obrucu” i ostali cistog obraza po cenu prenosa ABA lige.Marko Vlahović je zanimljiviji od Plavšića, isto kao sto je i Kuzma kao stručni konsultant zanimljiviji od Berića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 8 minutes ago, Patriota iz kauca said: Edin Avdić i Kole su gospoda. Edin mi je svakako za koplje iznad po kvalitetu prenosa i sadržaju informacija u odnosu na Koleta ali obojica imaju plus sto su otkacili gazdu za “U obrucu” i ostali cistog obraza po cenu prenosa ABA lige. Marko Vlahović je zanimljiviji od Plavšića, isto kao sto je i Kuzma kao stručni konsultant zanimljiviji od Berića. Šta je to bilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Šta je to bilo?Previše su bili nepristrasni u prenosima i nisu hteli da imaju “saopštenje” u autorskoj emisiji tako da su sada na “hlađenju”. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Jedan od boljih podkasta, pre svega zbog Kuča. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 bill simmons, zach lowe i jao mile -surovo otvorio ermal dijalog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 2 hours ago, uini said: bill simmons, zach lowe i jao mile -surovo otvorio ermal dijalog Izvredjao coveka a dosao mu u goste Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 Sofro ima dijagnozu pa donekle i kapiram zasto se on ovako ponasa dok ovaj drugi nicemu ne sluzi bez da nervira ljude oko njega 😄 Da ne pominjem da je i povrh svega sto cini, Sofro 10x zabavniji za slusanje od ovog blavora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 Sofro je ultra-zabavan dok je ovaj drugi trovac i huskac. Hvala vrlo azurnoj moderaciji na brisanju posta. Valjda da sam napisao da je tegeltija vrhunski novinar i postavio afirmativno nesto vezano za tu spodobu, naislo bi na odobravanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 (edited) Nisam citao ovu temu pa se izvinjavam ako se ponavljam- ali jel mozete da zamislite koliko se Srdjan Radojevic smorio sto je presao na Arenu? Bukvalno vrhunac karijere je mogao da ima. Meni je Vlahovic skroz ok. I kod Zvezdinih komentatora mi nikad nije smetalo sto navijaju za Zvezdu- to je normalno svuda. Ali mi jeste smetalo sto onaj Kuzmanovic prica o faulovima a Plavsic pljuje koga mu magistar naredi da pljuje. Edited April 26, 2023 by Magia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 (edited) Sumnjam da se smorio, poprilično sam siguran da: 1) Arena daje bolje uslove (lova, benefiti, perks) 2) njemu više odgovara, pričao je skoro u jednom od podcasta da je želeo manje utakmica, više NBA (ili samo NBA) 3) prošao je taj grind momenat na radiju, pa onda prenoseći opskurne hokej/austrijska cvajta i razne košarke 4) nije mogao da zna da će Partizan, kojeg je radio pre 10 godina, igrati EL, a tek da će igrati ovako tu EL Baš sam razmišljao na temu i o njegovim motivima, na stranu sentiment, Arena je jednostavno dosta jača priča od SK-a, glede resursa, opreme, pozicije na tržištu... Mislim da je fer reći da je SK kanal ljubitelja komentatorskog posla i sportskog izveštavanja, Arena je firma sa debelom gurkom države i MTS-a. edit: pomenuo je i da su ga dugo rikrutovali, da ih je nekoliko puta odbio... Edited April 26, 2023 by kendrick 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 14 hours ago, kendrick said: Sumnjam da se smorio, poprilično sam siguran da: 1) Arena daje bolje uslove (lova, benefiti, perks) 2) njemu više odgovara, pričao je skoro u jednom od podcasta da je želeo manje utakmica, više NBA (ili samo NBA) 3) prošao je taj grind momenat na radiju, pa onda prenoseći opskurne hokej/austrijska cvajta i razne košarke 4) nije mogao da zna da će Partizan, kojeg je radio pre 10 godina, igrati EL, a tek da će igrati ovako tu EL Baš sam razmišljao na temu i o njegovim motivima, na stranu sentiment, Arena je jednostavno dosta jača priča od SK-a, glede resursa, opreme, pozicije na tržištu... Mislim da je fer reći da je SK kanal ljubitelja komentatorskog posla i sportskog izveštavanja, Arena je firma sa debelom gurkom države i MTS-a. edit: pomenuo je i da su ga dugo rikrutovali, da ih je nekoliko puta odbio... Sigurno da Arena daje dosta bolje uslove, ali isto tako ovo su sezone zbog koje i radis takav posao, koje se bukvalno mozda desavaju jednom u zivotu jednog komentatora. Naravno, nikad ne mozemo znati neke licne razloge, ali cisto sa profesionalne strane, verujem da mu je jako krivo sto je presao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 15 minutes ago, Magia said: Sigurno da Arena daje dosta bolje uslove, ali isto tako ovo su sezone zbog koje i radis takav posao, koje se bukvalno mozda desavaju jednom u zivotu jednog komentatora. Naravno, nikad ne mozemo znati neke licne razloge, ali cisto sa profesionalne strane, verujem da mu je jako krivo sto je presao. Kako jednom, kada je on radio prenose i u sezoni 09/10, koja je ipak još uvek ispred ove 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Pošto je evroliga drugorazredno takmičenje, a vidimo da je 15 miliona e dovoljno da se bude konkurentan tu, a po najavama državna slavina će nastaviti da teče za oba blizNaca, vrlo moguće da će se ukazati još neka šansa komentatorima navijačima da se poraduju dok komentarišu "svoj tim". Iako je Arena klasična sns priča koja polako prerasta u monopol, sigurno je da daje daleko najbolje uslove u državi ljudima koji se bave sportskim novinarstvom, tako da je razumljiv prelazak svakog u njihovo jato, na kraju krajeva ti ljudi se ipak bave sportskim temama a ne političkim (osim kad mora ponešto da se prećuti ili utiša ton). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Jebote, Gojko Andrijašević isti Volt Frejzer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 2, 2023 Share Posted May 2, 2023 (edited) Ovo usiljeno dranje postaje malo zamorno i degute, a ja nisam od onih koji zameraju komentatoru sto navija za nas tim kad prenosi. Edited May 2, 2023 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 Koliko su iritantna ona dvojica sa Arene. Ne znam ni kako da opisem njihove prenose, jednostavno mi se sere od njih. Pritom debilna Arena u ovom playoffu pojaca komentatore na max, a zvuk iz dvorane jedva da se cuje. Odvratno za gledanje. Mozda su se usrali da se u Gardenu ne zapeva Vucicu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts