Manu Posted July 27, 2023 Share Posted July 27, 2023 11 hours ago, Kankkunen said: Vraća se posle 4 godine. Postoji li negde sastav Portorika, nisam našao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 27, 2023 Share Posted July 27, 2023 (edited) 13 minutes ago, Manu said: Postoji li negde sastav Portorika, nisam našao? Nisam video, ima nešto ovde ... https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023/news/qualified-team-focus-puerto-rico-hungry-for-return-to-knockout-stage Neki su tu, nekih nema ... https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023/news/roster-tracker-who-will-be-playing-in-the-fiba-basketball-world-cup-2023 Edited July 27, 2023 by Kankkunen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 27, 2023 Share Posted July 27, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 27, 2023 Share Posted July 27, 2023 Super ekipa. Al' ce biti klanje s njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted July 27, 2023 Share Posted July 27, 2023 2 hours ago, Kankkunen said: Ovo mi djeluje kao da je spisak svih aktivnih košarkaša Dominikanske republike. 😅 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 27, 2023 Share Posted July 27, 2023 4 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Super ekipa. Al' ce biti klanje s njima. Bice povuci, a malo mi ga i potegni protiv njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 27, 2023 Share Posted July 27, 2023 Embiid ce sudeci po americkim medijima ipak igrati za SAD na olimpijadi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Quote Džoel Embid (29) uzeo je državljanstvo Francuske, obećao im da želi da igra za njihovu reprezentaciju, pa se predomislio. Kako stvari stoje on je odlučio da igra za Ameriku, ali ne na Svetskom prvenstvu, već na Olimpijskim igrama sledeće godine. Njegov plan otkrio je Grent Hil. Bivši košarkaš sada radi kao direktor u američkoj košarkaškoj reprezentaciji i jedno od pitanja bilo je u vezi centra Filadelfije. "Odgovoriću vam jednostavno, pričao sam sa njim. Postoji opcija za to. Džoel je sjajan igrač i on je jedan od njih sa kojima smo pričali o narednom letu. Videćemo šta će da se dogodi", rekao je Hil. Da probamo mi da ga privolimo da igra za nas, posto jedan dan igra za Francuze, drugi dan za USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 9 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Embiid ce sudeci po americkim medijima ipak igrati za SAD na olimpijadi. Koliko bi mi bilo drago da ispuši za zlato, teško je opisati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 2 hours ago, Zvezdinho said: Da probamo mi da ga privolimo da igra za nas, posto jedan dan igra za Francuze, drugi dan za USA sto je najjace, da mu kazu, hej jokic nece da igra za nas, dodji da ostarimo zajedno, joel bi to prihvatio. dignemo mu avansno statuu ispred arene, vucic mu preda podavalsku regiju u posed, sa avalskog tornja se pre svake tekme projektuje u nebo "dzoel", kao betmenov znak a nakon pobede [sto je svaka tekma, jer narednih 10 godina nismo izgubili], ide jednostavno, cirilicno, em vi pi. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Luka Dončić naravno igra za Sloveniju... njemu nije potreban odmor, on može da preuzme odgovornost... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 4 minutes ago, John Terry said: Luka Dončić naravno igra za Sloveniju... njemu nije potreban odmor, on može da preuzme odgovornost... Valjda ti je poznato da je Dončić završio sezonu još u aprilu i da je imao dovoljno vremena da se odmori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Just now, Skyglider said: Valjda ti je poznato da je Dončić završio sezonu još u aprilu i da je imao dovoljno vremena da se odmori. Naravno. Igrao bi i da nije tako. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Just now, John Terry said: Naravno. Igrao bi i da nije tako. Nisam baš siguran da bi igrao da je prošle sezone igrao NBA finale kao Jokić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Jokić odigrao 89 utakmica i 3112 minuta, Dončić 66 utakmica i 2391 minut... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Nepotrebna priča. Jokić ne odsustvuje zbog umora već zbog bola u q. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Ne verujem da je Doncic veci Slovenac nego sto je Jokic Srbin (po potrebi ubaciti Madjar / Konjusar / Hrvat / Bunjevac). Vec mislim da je Doncic jednostavno veci takmicar i da to nema neke velike veze sa minutazom u NBA. Jednostavno je covek takav, voli kosarku vise od svega i to dozivljava kao challenge. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 18 minutes ago, Skyglider said: Valjda ti je poznato da je Dončić završio sezonu još u aprilu i da je imao dovoljno vremena da se odmori. Kad je prosle sezone zavrsio sezonu Luka?Pa je igrao EP... Jednostavno on ima taj naboj kao Bogdan igrali bi za repku uvek kada su u mogucnosti. 18 minutes ago, Skyglider said: Nisam baš siguran da bi igrao da je prošle sezone igrao NBA finale kao Jokić. Igrao je finale konferencije. Jbg. Pa msm da je opet dosao da odigra za repku. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 (edited) 9 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ne verujem da je Doncic veci Slovenac nego sto je Jokic Srbin (po potrebi ubaciti Madjar / Konjusar / Hrvat / Bunjevac). Vec mislim da je Doncic jednostavno veci takmicar i da to nema neke velike veze sa minutazom u NBA. Jednostavno je covek takav, voli kosarku vise od svega i to dozivljava kao challenge. Slažem se sa ovim. Jokić kad završi sa obavezama ide u štalu da istimari i nahrani konje, Dončić kad završi sa obavezama verovatno ide na terenče ispred zgrade da malo baca na koš. Edited July 28, 2023 by Smrtokapa istimari? natimari? potimari? zatimari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 46 minutes ago, Skyglider said: Nisam baš siguran da bi igrao da je prošle sezone igrao NBA finale kao Jokić. 2021. je nakon zadnje utakmice Dalasa seo u avion i uputio se na pripreme za kvalifikacije za OI. Izdominirao ih, imao brutalne partije i odveo Sloveniju u polufinale OI. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 (edited) 1 hour ago, Guru said: Jokić odigrao 89 utakmica i 3112 minuta, Dončić 66 utakmica i 2391 minut... Murray 2 teske povrede, 85 utakmica, 2931 minuta i evo ga na SP. Za Denver Jokic od 27.03 do 9.04 odigrao 2 utakmice po 20tak minuta ( 5 odmorio od tih 7 u poslednje 2 nedelje reg ). 1 runda pocela 16.04 a 25.04 gotova. 2 runda pocela 29.04 zavrsena 11.05 WCF 16.05 zavrsen 22.05 Finale 01.06 pocelo a zavrseno 12.06 Koliko odmora masala Edited July 28, 2023 by Miki28 typo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 (edited) Jokic je vojvodjanski lelemud i tu se zavrsava svaka komparacija sa Doncicem. Edited July 28, 2023 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 7 minutes ago, Miki8 said: Jokic je vojvodjanski lelemud... Lalamud. Znam, iz Bačke je, ali sve je to isto za nas južno od Save i Dunava. 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 (edited) Luka Doncic poslije utakmice na Evrobasketu. Kakva ljudska i sportska veličina. Šteta što nije naš umjesto Jokica, oh Bože! Quote Ne znam, uvek ću igrati za svoju zemlju kada sam zdrav, uvek ću igrati za Sloveniju. Biću na Mundobasketu sledeće godine, ako se kvalifikujemo i ako ne budem povređen. Verovatno nisam na 100 odsto, dobio sam injekciju u leđa u trećoj četvrtini. Ipak, to nije izgovor, igrao sam očajno i izneverio sam svoj tim i celu zemlju koja nas je podržavala. Tužan sam što nismo prošli dalje, ali ovo je sjajno takmičenje. Poraz mi teško pada, jer mi je najlepše da igram za Sloveniju. Svi smo se borili i ovi porazi mnogo bole. Mogli smo da se borimo za medalju, ne znam šta da kažem", Edited July 28, 2023 by Bojdo 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 1 hour ago, Guru said: Jokić odigrao 89 utakmica i 3112 minuta, Dončić 66 utakmica i 2391 minut... sto se mene tice, ne mora vise ni da se premislja i donosi teske odluke. nek odmara covek, zasluzio je, van diskusije 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts