Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, mmajstor said:

A i ne znam koja je to kapitalna razlika u pravilima.... sem nesto manjeg terena i 3 sekunde?

Te defanzivne 3 sekunde su prilicno velika razlika u pravilima, omoguceno je igracima pod kosem da vise pomazu na prodorima, stvara se veca guzva. Zato je spejsing uzasno bitna stavka. 

Ja bih Foxa volio vidjeti u nekim kratkim intervalima, za izbacivanje protivnika iz ritma, ako uspostave nesto sporiju igru. Posto nema vise onih pametnih faulova, opsti haos bi se stvorio na terenu kad se ovaj zaleti. Uz jos nekoliko ovih mladjih igraca, mogli bi Ameri bukvalno da lete po terenu.

Posted

Lowry bi morao da bude vazan igrac za USA. Jedini je medju bekovima pass first igrac, ocekujem da ga Pop koristi kao nekog floor generala, koji ce igrati odbranu, postavljati napad i generalno donositi malo composurea u igri.

• Like 1
Posted
2 hours ago, mmajstor said:

Nisam bas siguran.... ne pamtim da sam video bolji ball handling nego kod tog Foxa. Pritom je mnogo pokretljiviji, jedino sto Bogdan mozda moze vise da se podredi kolektivu.

A i ne znam koja je to kapitalna razlika u pravilima.... sem nesto manjeg terena i 3 sekunde? 

To je zato sto ne pratis NBA.

• Like 1
Posted
12 hours ago, goldberg said:

To je zato sto ne pratis NBA.

Ne pratim, ali vrlo dobro znam njihove vedete i najvece zvezde poput Lebrona, Karija, Tompsona, Durenta, Hardena... 

Ne videh kod njih ovakav ballhandling u kombinaciji sa brzinom, sem mozda kod Hardena...ovaj stvarno ima nesto posebno. 

Posted (edited)
1 hour ago, mmajstor said:

Ne pratim, ali vrlo dobro znam njihove vedete i najvece zvezde poput Lebrona, Karija, Tompsona, Durenta, Hardena... 

Ne videh kod njih ovakav ballhandling u kombinaciji sa brzinom, sem mozda kod Hardena...ovaj stvarno ima nesto posebno. 

Radis kod Den Tane u restoranu ? Kakav baksis ostavljaju NBA zvezde ?

Edited by Zvezdinho
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, Zvezdinho said:

Radis kod Den Tane u restoranu ? Kakav baksis ostavljaju NBA zvezde ?

Stipse najobicnije... ali dopustim im da urade selfi samnom, ako sam raspolozen. 

• Like 1
Posted
1 hour ago, Beonegro said:

Francuzi sinoc izgubili od Turaka

Iz kategorije "we told you so"

Ali jbg, to i jeste bila poenta. Na jedan meč mogu da budu opasna ekipa, šutali su za tri 29-13, a igrali su bez Vilbekina i Iljasove.

• Like 1
Posted

Kad se pomenuše Italijani, nešto sam čuo da je Galo operisan. 

Kakve su prognoze za njega da nastupi,jel se zna nešto?

Posted
2 minutes ago, Koyot said:

Kad se pomenuše Italijani, nešto sam čuo da je Galo operisan. 

Kakve su prognoze za njega da nastupi,jel se zna nešto?

Slepo crevo, suštinski bi trebalo da bude OK osim ako sad klub ne frikuje pa zategne.

• Thanks 1