Problem sa licnim greskama Posted July 7 Posted July 7 56 minutes ago, Princeton said: Nisam ispratio, 'dje je Buzelis? Planira li on da igra uopšte za Litvaniju? Čitao sam da su prilično razočarani i da ih je odjebao u startu bez neke diskusije. Naravno, samo o ovom šampionatu je bilo govora. Videćemo za budućnost. Ja imam dosta šizofreni stav prema njima, smaraju me i mrzim Žalgiris ali im poštujem repku kao nijednu drugu.
Princeton Posted July 7 Posted July 7 Litvanci kao i mi imaju dugogodišnji, sistemski kontinuitet, protiv kog je veoma teško igrati na turnirskom takmičenju. Oni se uigravaju godinama, imaju kičmu, i samo ih je.be individualni kvalitet. Mislio sam da će im Buzelis biti taj tas na vagi za ulazak u priču za medalje, ali bez nega nema tu pojedinačnog kvaliteta za visok plasman. Još nema ni Sabonisa.. baš veliki hendikep. 1
Problem sa licnim greskama Posted July 7 Posted July 7 Protivnici u grupi objavili spisak: Estonija Preliminary squad: Rasmus Andre, Leemet Bockler, Henri Drell, Kregor Hermet, Gregor Ilves, Janari Joesaar, Mikk Jurkatamm, Artur Konontsuk, Maik-Kalev Kotsar, Kerr Kriisa, Kristian Kullamae, Gregor Kuuba, Siim-Markus Post, Sander Raieste, Joonas Riismaa, Mart Rosenthal, Kasper Suurorg, Matthias Tass, Kaspar Treier, Hugo Toom, Henri Veesaar, Siim-Sander Vene Portugal Preliminary squad: Francisco Amarante, Diogo Brito, Anthony da Silva, Goncalo Delgado, Diogo Gameiro, Ricardo Monteiro, Miguel Queiroz, Neemias Queta, Daniel Relvao, Candido Sa, Nuno Sa, Rafael Santos, Diogo Ventura, Vladyslav Voytso, Travante Williams
Chaos Is Me Posted July 7 Posted July 7 4 hours ago, Princeton said: Litvanci kao i mi imaju dugogodišnji, sistemski kontinuitet, protiv kog je veoma teško igrati na turnirskom takmičenju. Oni se uigravaju godinama, imaju kičmu, i samo ih je.be individualni kvalitet. Mislio sam da će im Buzelis biti taj tas na vagi za ulazak u priču za medalje, ali bez nega nema tu pojedinačnog kvaliteta za visok plasman. Još nema ni Sabonisa.. baš veliki hendikep. Problem je što im je Jokubaitis ubedljivo najbolji bek a on je EL prosek. Inače, mislim da igraju mnogo bolje bez Sabonisa, on nije uspeo da se uklopi ni u jedan njihov sastav, a nije baš tako dobar kako mu nabudžena individualna statistika sugeriše. Bar dok imaju Valančiunasa u još uvek aktivnoj fazi karijere.
MikiMilane Posted July 8 Posted July 8 Quote Kosta Kondić gotovo sigurno neće nastupiti za košarkašku reprezentaciju Bosne i Hercegovine na predstojećem Eurobasketu, dok je upitan i nastup naturalizovanog Amerikanca Egzevijera Kastanjede, prenosi Raport. Kondić će, prema svemu sudeći, zbog povrede biti primoran propustiti prvenstvo, dok će Kastanjedin status zavisiti od ljekarskih pregleda koje mora obaviti u Unicaji, klubu s kojim je ovog ljeta potpisao ugovor. Tek nakon tih pregleda biće poznato hoće li plejmejker moći pomoći Zmajevima. Ukoliko dobije zeleno svjetlo, priključiće se reprezentaciji početkom augusta.
goldberg bcd Posted July 9 Posted July 9 On 7/6/2025 at 3:34 AM, Guru said: Znam ja to vrlo dobro, zašto si ga onda boldovao i svrstao među igrače "zadužene za grejanje klupe u gigantima iz Tel Aviva", kada čovek nikada nije ni igrao u Evropi? Moje misljenje je da ce da greje klupu, ali moguce je i da gresim. Poenta je da se izraelski klubovi previse oslanjaju na strance, mahom Amerikance od cega njihova reprezentativna kosarka nema nikakve koristi. On 7/6/2025 at 3:34 AM, Guru said: Makabi nije bio kanta u sezonama 2022/23 i 2023/24 u kojima su regularni deo završili na 5. i 7. mestu, a u kojima je Sorkin igrao 16 mpg. To grejač klupe nije, nego igrač koji je deo standardne rotacije. Pa neka je i igrao 16 minuta, to znaci da je imao bitnu ulogu u tom klubu koliko i Davidovac u KKCZ. E sad, zamislimo da je Davidovac jedan od najboljih igraca reprezentacije Srbije. On 7/6/2025 at 3:34 AM, Guru said: To da li su EL igrači je potpuno druga tema, nemaju ni jače reprezentacije od izraelske 20 EL igrača na širem spisku... Al' klupu u Hapoelu grejali nisu, naprotiv. A koliko ima reprezentacija kojima su jedni od najboljih igraca upravo pomenuti Timor i Ginat? On 7/6/2025 at 3:34 AM, Guru said: Kako širi spisak izraelske reprezentacije na bilo koji način potvrđuje ovu tezu i na osnovu čega je isti dovoljan da bi se proricala tužna budućnost srpske košarke? Srpska kosarka je bila najjaca kada su domaci igraci bili nosioci (na pocetku svojih karijera) domacih klubova u kojima su igrali. Srebro sa OI 2016. su doneli Teodosic (FMP), Bogdanovic (Partizan), Markovic (Hemofarm), Macvan (Hemofarm), Nedovic (Crvena zvezda), Kalinic (Radnicki i Crvena zvezda), Raduljica (FMP), Jokic (Mega), Stimac (Crvena zvezda), Jovic (Crvena zvezda)... apsolutno svaki igrac sa ovog spiska je guran u vatru i smatran blagom svojih klubova i zato i imamo jos uvek rezultate kakve imamo. Primer Izraela samo pokazuje da postojanje jakih i bogatih klubova prepunih skupo placenih stranaca ne znaci da je Izrael nekakva zemlja kosarke - oni su slabiji i od Letonije koja nema ozbiljnu ligu ili od Hrvatske koja nema ozbiljne klubove (doduse i Hrvatska propada u kosarci). E to ceka i Srbiju koja ce se u buducnosti suociti sa tim da joj je Vanja Marinkovic ubedljivo najkvalitetniji igrac na pozicijama 1/2/3. On 7/6/2025 at 9:50 AM, Tex_Willer said: Gluposti su se da Izrael nema buducnost, pa ako im se igraci budu razvili kako se očekuje oni ce biti iznad Grcke, Slovenije, pa mogu se usuditi i reci u ravni sa Spancima i Turcima( kroz 3g). Ben Saraf je opasan skorer u najavi, Duletov tip beka sa skoro 2m, a uz to je i odlican asistent za svoju poziciju( ima plafon iznad Avdije). Deni Wolf vrlo zanimljiv 5/4 tip igraca, njima unutra bas gore klase a taj decko moze imati ok rolu u Nba. Omer Majer pravi pokazatelj nasim momcima treba biti, sjajno telo sa 19g ima, uz Madara na 1 uveren sam da ce biti produktivan i jedan dobar two way plej( pre svega je skorer). Takodje u njihovoj ligi klinci sa 17g dobijaju sansu, pogotovo u manjim klubovima i imaju fine minute 15-20 min. Ben Saraf je igrao u Ulmu, a ne u nekom klubu iz Izraela. Sto se ostalih igraca tice, niko od igraca koje si pomenuo nije na sirem spisku reprezentacije i niko od njih nije dobio sansu u domacim klubovima.
Problem sa licnim greskama Posted Sunday at 10:21 AM Posted Sunday at 10:21 AM Francuzi bez Lessorta zvanično. Nema njega, Wembanyame, Falla, Goberta.
Recommended Posts