Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 56 minutes ago, Princeton said: Nisam ispratio, 'dje je Buzelis? Planira li on da igra uopšte za Litvaniju? Čitao sam da su prilično razočarani i da ih je odjebao u startu bez neke diskusije. Naravno, samo o ovom šampionatu je bilo govora. Videćemo za budućnost. Ja imam dosta šizofreni stav prema njima, smaraju me i mrzim Žalgiris ali im poštujem repku kao nijednu drugu.
Princeton Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Litvanci kao i mi imaju dugogodišnji, sistemski kontinuitet, protiv kog je veoma teško igrati na turnirskom takmičenju. Oni se uigravaju godinama, imaju kičmu, i samo ih je.be individualni kvalitet. Mislio sam da će im Buzelis biti taj tas na vagi za ulazak u priču za medalje, ali bez nega nema tu pojedinačnog kvaliteta za visok plasman. Još nema ni Sabonisa.. baš veliki hendikep.
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Protivnici u grupi objavili spisak: Estonija Preliminary squad: Rasmus Andre, Leemet Bockler, Henri Drell, Kregor Hermet, Gregor Ilves, Janari Joesaar, Mikk Jurkatamm, Artur Konontsuk, Maik-Kalev Kotsar, Kerr Kriisa, Kristian Kullamae, Gregor Kuuba, Siim-Markus Post, Sander Raieste, Joonas Riismaa, Mart Rosenthal, Kasper Suurorg, Matthias Tass, Kaspar Treier, Hugo Toom, Henri Veesaar, Siim-Sander Vene Portugal Preliminary squad: Francisco Amarante, Diogo Brito, Anthony da Silva, Goncalo Delgado, Diogo Gameiro, Ricardo Monteiro, Miguel Queiroz, Neemias Queta, Daniel Relvao, Candido Sa, Nuno Sa, Rafael Santos, Diogo Ventura, Vladyslav Voytso, Travante Williams
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, Princeton said: Litvanci kao i mi imaju dugogodišnji, sistemski kontinuitet, protiv kog je veoma teško igrati na turnirskom takmičenju. Oni se uigravaju godinama, imaju kičmu, i samo ih je.be individualni kvalitet. Mislio sam da će im Buzelis biti taj tas na vagi za ulazak u priču za medalje, ali bez nega nema tu pojedinačnog kvaliteta za visok plasman. Još nema ni Sabonisa.. baš veliki hendikep. Problem je što im je Jokubaitis ubedljivo najbolji bek a on je EL prosek. Inače, mislim da igraju mnogo bolje bez Sabonisa, on nije uspeo da se uklopi ni u jedan njihov sastav, a nije baš tako dobar kako mu nabudžena individualna statistika sugeriše. Bar dok imaju Valančiunasa u još uvek aktivnoj fazi karijere.
Recommended Posts