bekrinjo Posted Sunday at 07:00 PM Share Posted Sunday at 07:00 PM Gegić 2 neverovatne vezane trojke, najpre sa istekom napada preko Hezonje a potom sa 9 metara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Sunday at 07:02 PM Share Posted Sunday at 07:02 PM @PorodicneVrijednosti komentar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted Sunday at 07:03 PM Share Posted Sunday at 07:03 PM Na kraju 20 razlike za BiH. Puna Skenderija, lepo je to videti 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted Sunday at 07:03 PM Share Posted Sunday at 07:03 PM 1 minute ago, Don Dusko said: @PorodicneVrijednosti komentar? Odbijam vjerovati da smo mi uspjeli bilo kome dati 18 trica i 110 poena jos uvijek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Sunday at 07:16 PM Share Posted Sunday at 07:16 PM Dve trojke Lazić, pa dve Gegić, ludilo u Skenderiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted Sunday at 07:30 PM Share Posted Sunday at 07:30 PM Na kraju 43 poena Dimitrijevica, jos se povredio i iznesen sa terena. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted Sunday at 09:01 PM Share Posted Sunday at 09:01 PM 1 hour ago, Pero_Cameron said: Na kraju 43 poena Dimitrijevica, jos se povredio i iznesen sa terena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted Sunday at 10:55 PM Share Posted Sunday at 10:55 PM Hrvati na putu da propuste trece vezano takmicenje u nizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted yesterday at 08:58 AM Share Posted yesterday at 08:58 AM Hrvatska košarkaška reprezentacija možda i najteža priča reprezentativnog sporta ikada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted yesterday at 09:20 AM Share Posted yesterday at 09:20 AM Jedno veliko bravo za reprezentaciju BiH! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Ja sam jos uvijek u soku da smo bilo kome uspjeli dati 110 poena i 18 trica. Fizicki mi jesmo fakat jebena ekipa i medju najjacim sto se toga tice u Europi ali sve van toga je debelo upitno, minus Musa ofc. I dalje se ne bih zacudio da nas recimo Kipar pukne u Skenderiji ili da Hrvati kojim cudom dobiju Francuze kuci pa na kraju opet izvisimo. Nakon onog ispadanja u grupi sa 3 pobjede 2013., povreda svih glavih igraca pred EB 2015. kad smo doveli Duska Ivanovica za selektora, tuce Muse i Teletovica u Mejdanu u kljucnoj utakmici za plasman na EB 2017. u Mejdanu protiv Rusije i onog bolesnog zrijeba za EB 2022. tesko da postoji dovoljno bizaran scenario u vezi nase reprezentacije koji ne moze iznenaditi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Kakvo su sranje napravili sa Kiprom. Evo jedna sasvim respektabilna ekipa kao Hrvatska nece ici na EP zbog ovih amatera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 19 minutes ago, Pero_Cameron said: sasvim respektabilna ekipa kao Hrvatska Bosna se grohotom smeje. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Ali kako se Amar Gegic pretvorio u prajm Kleja, stati i gledati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Ne postoji dno koje mi nećemo probit. Nakon reprezentacija poput Finske, Nizozemske, Češke...sad gubimo od BiH. Ne da gubimo, nego nas pometu s parketa. Izgleda da ćemo uspjet nemoguće. Ne plasirat se na EP. To je već razina Rumunjske, Moldavije, Mađarske, rekao bi i BiH, ali oni će bit razina iznad(ako odu na EP, a mi ne). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 27 minutes ago, Bugl Khan said: Ne postoji dno koje mi nećemo probit. Nakon reprezentacija poput Finske, Nizozemske, Češke...sad gubimo od BiH. Ne da gubimo, nego nas pometu s parketa. Izgleda da ćemo uspjet nemoguće. Ne plasirat se na EP. To je već razina Rumunjske, Moldavije, Mađarske, rekao bi i BiH, ali oni će bit razina iznad(ako odu na EP, a mi ne). Zli jezici bi rekli da je to sto nogometna vuce svu srecu sveta pa ostale nose losu srecu. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 13 minutes ago, Don Dusko said: Zli jezici bi rekli da je to sto nogometna vuce svu srecu sveta pa ostale nose losu srecu. 😛 Vama dođe obrnuto 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 49 minutes ago, Bugl Khan said: Ne postoji dno koje mi nećemo probit. Nakon reprezentacija poput Finske, Nizozemske, Češke...sad gubimo od BiH. Ne da gubimo, nego nas pometu s parketa. Izgleda da ćemo uspjet nemoguće. Ne plasirat se na EP. To je već razina Rumunjske, Moldavije, Mađarske, rekao bi i BiH, ali oni će bit razina iznad(ako odu na EP, a mi ne). Daj Jusupa i vrele Zadrane i pada tanki Fr sastav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 8 minutes ago, Tex_Willer said: Daj Jusupa i vrele Zadrane i pada tanki Fr sastav. A da, za te slamke se hvatamo. Da ćemo dobit Francuze doma, a da ih BiH neće dobit u Francuskoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 6 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts